Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک نویسنده کتاب گفت: ژانر دفاع مقدس یکی از بخش های مهم ادبی و اثرگذار در حوزه ادبیات ایران محسوب می‌شود زیرا چه از نظر کمی و چه از نظر کیفی تحولی غیرقابل انکار را در عرصه ادبیات ایجاد کرده است.

اکبر صحرایی در گفت وگو با خبرگزاری میزان پیرامون اهمیت برگزاری جایزه جلال آل احمد در عرصه ادبیات گفت: برگزاری جوایزی همچون جایزه جلال آل احمد و جشنواره‌های متعدد برای معرفی آثار برتر در عرصه ادبیات خصوصاً ادبیات دفاع مقدس قطعاً اثرگذار و مفید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در همین راستا ادامه داد: برگزاری جشنواره‌های ادبی که منجر به معرفی آثار برتر شود در حقیقت نقشه راهی است که می تواند کتاب‌های موفق و تاثیرگذار را برای مخاطبان معرفی کند.

بیشتر بخوانید: برای مطالعه معرفى آخرین كتب منتشر شده اینجا کلیک کنید

صحرایی تاثیر جشنواره‌ها بر روند رشد و تعالی نویسندگان مورد بررسی قرارداد و افزود: جشنواره‌ها سبب کشف نویسندگان موفق می‌شوند، این جشنواره‌‌ها استعدادهای ارزنده حوزه ادبیات را به جامعه معرفی می کنند و در عین حال عاملی برای تلاش بیشتر آنان در جهت تولید آثار ارزنده ادبی خواهند بود.

وی به نقش جشنواره ها و جوایز برتر ادبی در معرفی کتاب به مخاطبان اشاره و بیان کرد: جشنواره‌ها و جوایز برتر ادبی عموماً دو کارکرد مهم در پیش رو می‌گیرند، ابتدا اینکه پتانسیل های موجود در نویسندگان توانمند را معرفی می کنند و در ادامه نیز می توانند کتاب‌های ارزنده با شاخص‌های متون ادبی را به مخاطبین معرفی کنند.

نویسنده کتاب «کتیبه ژنرال» و یکی از چهره‌های برتر بخش ویژه جایزه جلال آل احمد ابراز کرد: برخی از کتاب‌ها در جشنواره ها و یا جوایزی مانند جوایز جلال به عنوان کتاب برتر شناخته می شوند اما تنها به یک چاپ می‌رسند و تأثیر منفی بر روی نویسنده می‌گذارد.

صحرایی پیرامون کتابهایی که در جشنواره ها به عنوان کتاب های مطرح و برتر معرفی می‌شوند اظهارکرد: من همانند سایر نویسندگان از اینکه به عنوان چهره برتر در ادبیات داستانی دفاع مقدس جایزه جلال آل احمد شناخته شده‌ام خوشحالم، این اولین باری نیست که در جشنواره‌هایی همانند جلال عنوان کسب می‌کنم اما باید تاکید کنم که تجربه نشان می‌دهد که کتاب هایی که به عنوان کتاب های مطرح و برتر در جشنواره ها و جوایز مطرح می شوند پس از مدتی از نام و یادها محو می شوند، این یک دغدغه برای نویسندگان است زیرا کتاب های ارزشمند بدون آنکه به جامعه و مخاطبان معرفی شود و نویسنده به ناشران معتبر معرفی شود و یا پیرامون ترجمه کتاب ها به زبانهای دیگر تلاشی انجام بگیرد متاسفانه آثار برگزیده عموما به فراموشی سپرده می‌شوند.

وی به ادبیات دفاع مقدس در جشنواره‌های متعدد اشاره و ابراز کرد: ژانر دفاع مقدس یکی از بخش های مهم ادبی و اثرگذار در حوزه ادبیات ایران محسوب می‌شود زیرا چه از نظر کمی و چه از نظر کیفی تحولی غیرقابل انکار را در عرصه ادبیات ایجاد کرده است.

صحرایی پیرامون ادبیات دفاع مقدس خاطرنشان کرد: ادبیات دفاع مقدس توانسته همچون یک نفس عمیق در ادبیات ایران جانی تازه به رگهای آن دهد همچنین در حاشیه آن نویسندگان جوان و پتانسیل های خوبی به عرصه ادبیات معرفی شدند من به شخصه معتقدم برای رشد، توسعه و گسترش این ادبیات نیازمند یک برنامه ریزی منسجم و عملیاتی هستیم تا بتوانیم در کنار مشکلات متعدد که سایه سنگینش در ادبیات به خوبی احساس می‌شود رکود ناشی از کرونا را بی اثر کنیم و گام های مهم و اثر گذاری برداریم.

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار ادبیات بازار نشر

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اخبار ادبیات بازار نشر جایزه جلال آل احمد ادبیات دفاع مقدس عرصه ادبیات جشنواره ها جشنواره ها چه از نظر کتاب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۲۲۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری آیین نقد کتاب لبخند آفتابی

مدیر کل کتابخانه‌های استان در این مراسم با بیان اینکه یکی از بزرگترین داشته‌های ما رشادت‌ها، خود باوری‌ها واستقلال ملت است که از مردان غیور دوران دفاع مقدس به یادگار مانده است گفت: در افق جدید در کتابخانه‌های استان سعی بر رونمایی از کتاب‌های دفاع مقدس هستیم.

بابایی با اشاره به اینکه در ۱۹ ماه گذشته سعی بر آشتی مردم با کتابخانه‌ها داشتیم افزود: درهمین راستا تعداداعضای کتابخانه‌های ما به ۱۶۱ هزار نفر افزایش داشته وبیش از ۱میلیون و ۱۵۰ هزار جلد کتاب به امانت رفته است.

وی اضافه کرد: ۶۴ برنامه فرهنگی از سنین کودکان تا بزرگسالان در حال اجرا است و در حال تبدیل کتابخانه‌ها به پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی هستیم، ما در کنار امانت کتاب در حال تبدیل کتابخانه به مرجع و منبع هستیم وامروز بیش از ۷۰کتابخانه ما بالای ۵۰ سال سن داردکه نیازمند بهسازی است.

گفتنی است کتاب «لبخند آفتابی» به قلم سید رضا علوی به رشته تحریر در آمده که در بردارنده بخشی از خاطرات رسول آفتابی از رزمندگان دوران ۸ سال دفاع مقدس استان است.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • اهتمام نهاد کتابخانه های عمومی برای حمایت از آثار ادبیات پایداری
  • بحران ادبیات داریم
  • اصلاح هندسی چهارراه خیابان داوران و جلال آل‌احمد در اراک
  • معرفی نفرات برتر جشنواره کیش بهشت خانواده
  • «کلیله و دمنه» در کانون توجه نمایشگاه کتاب ابوظبی
  • موزه نادر، خانه‌ای برای ادب‌ورزی/ مهمانی هر روز هفته با یار مهربان
  • برگزاری آیین نقد کتاب لبخند آفتابی
  • داوران جشنواره کن معرفی شدند
  • گرامیداشت سالروز تولد سیمین دانشور برگزار شد
  • ۱۵۲ اثر به جشنواره « افتخار من» در مازندران ارسال شد