Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس بازار سرمایه اظهار کرد: بانک‌ها و بازار سرمایه هیچ زمانی رقیب یکدیگر نبودند و هرکدام از آن‌ها در دنیایی متفاوت کار می‌کنند. بانک‌ها در کشور ما، چون وابستگی فامیلی و خیلی نزدیک به مسئولان دارند به همین علت از رانت‌های بسیار قوی برای ساخت امپراتوری قوی استفاده می‌کنند. به گزارش پول نیوز، علی حیدری، کارشناس بازار سرمایه در خصوص حال و روز بازار سرمایه گفت: بازار سهام چندان در اقتصاد ایران اثربخش نبوده است و تا حدودی ناکارآمد محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عملکرد بانک مرکزی از زمان ریاست عبدالناصر همتی، اثربخش و مفید بوده، اما عالی نیست. عملکرد اقتصادی حاکمیت برای مردم سینگال مهمی است و مردم از این به بعد سیگنال اقتصادی حاکمیت را بررسی و برای آن‌ها حائز اهمیت است که عملکرد اقتصادی حاکمیت چگونه است.
وی افزود: نقدینگی موجود اگر به سمت رشد اقتصادی در کشور پیش برود موثرتر است. این رشد اقتصادی در صورتی تحقق پیدا می‌کند که مسئولان زیربنا‌های مهم اقتصادی را در کشور ایجاد کنند. اولین مرحله برای ایجاد این زیر بنا‌ها در کشور، تعامل با کشور‌های همسایه است، زیرا هر میزانی که در کشور تولید باشد، تا زمانی که خریداری نباشد با ورشکستگی مداوم کارخانه‌ها مواجه می‌شویم.   بیشتر بخوانید: فرش قرمز بورس برای پول‌های هوشمند این کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه بانک‌ها و بازار سرمایه هیچ وقت رقیب یکدیگر برای ورود نقدینگی نبودند، اظهار کرد: بانک‌ها و بازار سرمایه هیچ زمانی رقیب یکدیگر نبودند و هرکدام از آن‌ها در دنیایی متفاوت کار می‌کنند. بانک‌ها در کشور ما، چون وابستگی فامیلی و خیلی نزدیک به مسئولان دارند به همین علت از رانت‌های بسیار قوی برای ساخت امپراتوری قوی استفاده می‌کنند.
این کارشناس بازار سرمایه در پاسخ به این سوال که به اعتقاد شما کدام بخش در جمع‌آوری نقدینگی در کشور موفق‌تر عمل کرده است؛ سیستم بانک یا بازار سرمایه؟ عنوان کرد: در هر صورت نقدینگی که در جامعه وجود دارد در نهایت به سمت بانک‌ها سرازیر خواهد شد. طبق آمار غیر رسمی که توسط یکی از مسئولان ارائه شد ۹۵ درصد از نقدینگی موجود در کشور را با‌نک‌ها جذب کرده‌اند و تنها سه درصد از نقدینگی در اقتصاد ما متعلق به بازار سرمایه و بقیه هم دست به دست در اقتصاد کشور سرگردان است.  

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بورس اوراق بهادار شاخص بورس عرضه سهام سهام عدالت شاخص بورس بانک ها و بازار سرمایه کارشناس بازار سرمایه رقیب یکدیگر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۲۲۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقدینگی‌های جامعه باید به‌سمت بخش مولد اقتصاد یعنی نفت و گاز هدایت شود

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: باید روی هدایت نقدینگی به‌سمت بخش مولد و سودآور اقتصاد یعنی بخش نفت و گاز تمرکز کنیم.

جعفر قادری در گفت‌وگو با خبرنگار شانا درباره اهمیت استفاده از ظرفیت بخش غیردولتی و مردمی اقتصاد در توسعه میدان‌های مشترک نفت و گاز کشور بیان کرد: تمرکز بر توسعه مبتنی بر منابع عموم جامعه و ایجاد بازی دوسربُرد برای مردم و دولت در زمینه توسعه میدان‌های مشترک نفت و گاز بسیار مهم است. در این زمینه، مصوبه مهمی در ماده ۱۵ قانون برنامه هفتم توسعه تصویب شده است که زمینه حضور و استفاده از ظرفیت بخش غیردولتی و مردمی اقتصاد در توسعه میدان‌های مشترک نفت و گاز کشور را فراهم می‌کند.

وی با تأکید بر اینکه جهش تولید با مشارکت مردم حاصل می‌شود، افزود: تنها با اتکا به منابع دولتی به‌هیچ‌وجه امکان توسعه نداریم و باید بر منابع بخش مردمی اقتصاد و هدایت نقدینگی به‌سمت بخش مولد و سودآور اقتصاد، یعنی بخش نفت و گاز تمرکز کنیم.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به اینکه تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان در دولت سیزدهم دوبرابر شده است، تصریح کرد: در زمینه فروش نفت و گاز استخراج‌شده از میدان‌های مشترک نیز کمکی ویژه‌ ازسوی بخش غیردولتی خواهد شد و توسعه تجارت انرژی، همچنین رشد اقتصادی کشور نیز از این محل به‌خوبی قابل انجام است.

قادری با اشاره به اهمیت ورود بخش صنعتی با ابزارهای نوین و صرفه اقتصادی بالا برای این بخش گفت: صنایع نیز در زمینه حل ناترازی خود و رشد اقتصادی حاصل از تداوم تولیدات صنعتی در زمان اوج مصرف گاز و برق می‌توانند از این ظرفیت جدید تولیدشده ازسوی سرمایه‌گذاری مستقیم خود استفاده کنند و در این زمینه به خودتأمینی گاز و برق برسند.

دیگر خبرها

  • خروج نقدینگی حقیقی‌ها در روز منفی شاخص‌های بازار سرمایه
  • اقدام بانک ملی ایران در واگذاری پتروشیمی شازند بسیار ارزشمند است
  • دلیل کاهش قیمت دلار در چند روز اخیر چیست؟ همتی پاسخ داد
  • کنایه سنگین به دولت رئیسی؛ ژست کنترل تورم نگیرید، نتوانستید
  • همتی: آقایان گمان می‌کنند با زدن دکمه کنترل نقدینگی، تورم خود به خود کاهش می‌یابد
  • ۳۰ درصد بازار سرمایه در اختیار صنعت پتروشیمی/ فاز ۱۴ پارس جنوبی تماماً ایرانی است
  • کوچ نقدینگی از بازار طلا و ارز به بازار سرمایه/ بورس جذاب شد
  • کاهش نقدینگی و تورم با تمرکز بانک مرکزی در حوزه ریال
  • نقدینگی‌های جامعه باید به‌سمت بخش مولد اقتصاد یعنی نفت و گاز هدایت شود
  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی