Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روزنامه مستقل رأی الیوم، تزیپی بارئیل، شرق‌شناس و تحلیلگر امور عربی در روزنامه هاآرتص به نقل از منابع نوشت، اختلافات در خاندان حاکم عربستان "تاکیتیکی" است نه استراتژیک. سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه عربستان همچنان اعتقاد دارد که عربستان رهبر جهان عربی است درحالی که محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان معتقد است که عربستان باید قبل از توجه به مسئله فلسطین به منافع منطقه‌ای خود بیندیشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درنتیجه محمد بن سلمان به سمت عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی پیش می‌رود و به مسئله فلسطین توجه ندارد.

این منابع اعلام کردند، به خاطر تحقق این هدف، محمد بن سلمان باید پدرش را راضی کند و مشکلات موجود در خاندان حاکم را حل کند. همچنین باید مشکلات با دولت جدید آمریکا با رهبری جو بایدن، رئیس‌جمهور منتخب را درباره حقوق بشر در عربستان حل کند چراکه رئیس‌جمهور جدید برخلاف ترامپ برای مجازات بن سلمان اقدام خواهد کرد و تنها به اظهارات اکتفا نمی‌کند.

بایدن همچنین از محمد بن سلمان خواهد خواست تا توضیحاتی درباره قتل جمال خاشقجی، روزنامه‌نگار منتقد سعودی که در کنسولگری عربستان در استانبول ترور شد، بدهد.

در این راستا، شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی از فرصت توافق عادی‌سازی روابط میان این رژیم و عربستان قبل از خروج ترامپ از کاخ سفید خبر داد. این شبکه نوشت، عربستان برای تأمین عادی‌سازی روابط میان مراکش و رژیم صهیونیستی تلاش و عادی‌سازی روابط با امارات و بحرین را تبلیغ می‌کند.

این شبکه اعلام کرد، در چارچوب مقدمه‌چینی برای عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی محمد بن سلمان توافق‌ها میان کشورهای خاورمیانه و این رژیم و کشورهای آسیایی از جمله اندونزی را تبلیغ می‌کند. قبل از خروج ترامپ از کاخ سفید تعداد بیشتری از کشورها به عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی می‌پردازند.

همچنین شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نوشت، عربستان نقش مهمی را در تکمیل عادی‌سازی روابط میان این رژیم و مراکش ایفا کرد. به گفته منابع سیاسی، اعلام عادی‌سازی روابط در ازای به رسمیت شناختن حاکمیت مراکش بر صحرای غربی از سوی آمریکا بود. 

به گفته رسانه‌های این رژیم، عربستان در مقدمه‌چینی برای توافق رباط و تل‌آویو نقش ایفا کرد و برای توافق‌های دیگر نیز از جمله توافق با اندونزی و عمان تلاش می‌کند.

به گفته منابع اسرائیلی، احتمال امضای توافق صلح میان تل‌آویو و ریاض ممکن اما در هفته های آتی بعید است . منابع سیاسی می‌گویند، آمریکا و عربستان قصد دارند این توافق را قبل از اواخر ژانویه امضا کنند.

310 310

کد خبر 1465989

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: عربستان محمد بن سلمان رژیم صهیونیستی اسرائیل جوزف بایدن عادی سازی روابط رژیم صهیونیستی محمد بن سلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۲۳۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراضات دانشجویی در آمریکا می‌تواند به «مردم عادی» هم منتقل شود

«هادی برهانی» استاد دانشگاه مطالعات فلسطین دانشگاه تهران در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اعتراضات گسترده دانشجویی در آمریکا علیه نسل‌کُشی در غزه اظهار کرد: برخوردهای محدودکننده و خشن پلیس آمریکا علیه دانشجویان که در حمایت از مردم فلسطین دست به برگزاری تجمع‌های اعتراضی زده‌اند، ریشه در هراس دولت‌مردان آمریکا بابت حمایت از رژیم صهیونیستی دارد.

وی ادامه داد: حمایت از رژیم صهیونیستی در آمریکا و کشورهای غربی، بر اساس دروغ بنا شده که در جریان جنگ غزه، بسیاری از این دروغ‌ها افشا شده است.

استاد دانشگاه مطالعات فلسطین دانشگاه تهران با بیان اینکه در اعتراضات آمریکا شاهد حضور «دانشجویان و اساتید یهودی» هم هستیم افزود: در کشورهای غربی و آمریکا، دانشگاه‌ها از موقعیت ویژه‌ای برخوردارند و از سویی این اعتراضات در بهترین دانشگاه‌های آمریکا در حال انجام است که اگر ادامه یابد، امواج تحول و تغییر می‌تواند به «مردم عادی» هم منتقل شود.

برهانی در این‌باره گفت: در صورت انتقال اعتراضات به مردم عادی، دولت آمریکا دیگر نمی‌تواند جلوی آن را بگیرد و همین امر در نهایت تبدیل به خطری برای رژیم صهیونیستی و لابی این رژیم در آمریکا خواهد شد.

وی اضافه کرد: در آمریکا «دموکراسی نیم‌بند» وجود دارد و اگر اکثریت مردم در این کشور، مخالف حمایت از رژیم صهیونیستی باشند، سیاست حمایت از این رژیم دیگر قابل تداوم نخواهد بود و حمایت واشنگتن از تل‌آویو به خطر می‌افتد.

استاد دانشگاه مطالعات فلسطین دانشگاه تهران با بیان اینکه در میان کشورهای غربی، آمریکا تنها کشوری است که هنوز اکثریت مردم در آن از کمک به رژیم صهیونیستی حمایت می‌کنند گفت: تحولات جدید پس از ۷ اکتبر (طوفان‌الاقصی) افکار عمومی در آمریکا را به خطر انداخته که اگر این خطر توسعه یابد، منجر به پایان حمایت از رژیم صهیونیستی در این کشور می‌شود.

کد خبر 6090101 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • تجمع اعتراضی دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان در محکومیت برخورد آمریکا با دانشجویان
  • سناتور آمریکایی، عادی سازی روابط تل آویو و عربستان را توافقی مخاطره آمیز خواند
  • اعتراضات دانشجویی در آمریکا می‌تواند به «مردم عادی» هم منتقل شود
  • جزئیات توافق آمریکا و عربستان برای سازش میان ریاض و تل‌آویو
  • فرود هواپیمای مقامات اسرائیلی در عربستان سعودی / تلویزیون اسرائیل: احتمالا این مقامات برای گفت‌و‌گو درباره عادی‌سازی روابط رفته باشند
  • اندونزی: هیچ عادی سازی روابطی با اسرائیل وجود ندارد
  • فریدمن: اسرائیل باید بین رفح و ریاض یکی را انتخاب کند
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب ازسرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله
  • جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان افشا شد
  • افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان