Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، رامین صادقی ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: کارخانه نساجی ستاره سبلان اردبیل در مسیر تولید صادرات محور حرکت می‌کند و تلاش بر این است تا صادرات به کشورهای همسایه در سال آینده انجام شود.

وی افزود: این کارخانه فعالیت خود را در سال ۹۱ در زمینی به مساحت شش هکتار با ساخت سوله و ساختمان تاسیسات و بخش‌های تولیدی آغاز کرده و با نصب تجهیزات و دستگاه‌های مورد نیاز در سال ۹۴ از سازمان صنعت، معدن و تجارت پروانه بهره‌برداری گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اشتغال ۱۸۰ نفر در سه شیفت

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت اردبیل تصریح کرد: کارخانه نساجی ستاره سبلان به صورت رسمی فعالیت خود را از سال ۹۶ آغاز کرده و در حال حاضر طی سه شیفت بیش از ۱۸۰ نفر در این مجموعه کار می‌کنند.

وی ادامه داد: در این کارخانه نخ ابریشم تولید شده و همچنین بخش‌های ریسندگی و بافندگی فعال است که ظرفیت تولید سالانه شش میلیون متر مربع پارچه را دارد.

فعالیت کارخانه نساجی ستاره سبلان با ۶۰ درصد ظرفیت

صادقی بیان داشت: این کارخانه در حال حاضر با ۶۰ درصد ظرفیت فعالیت خود را انجام می‌دهد که عمده تولید آن پارچه و لباس به صورت جین است.

وی ضرورت رعایت مسائل زیست محیطی و همچنین تامین الیاف طبیعی را در این مجموعه تولیدی یادآور شد و اضافه کرد: بخش‌های مختلف و سه سالن در این کارخانه فعالیت می‌کنند که شامل سالن مقدماتی، رنگرزی و بافندگی تکمیلی است.

قابلیت افزایش دو برابری تولیدات کارخانه

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت اردبیل تشریح کرد: در این بخش‌ها ۶۰ دستگاه ماشین آلات بافندگی و ریسندگی فعال است که روزانه ۱۲ هزار متر مربع را تولید می‌کند و تا ۲۵ هزار متر مربع نیز قابل افزایش است.

تلاش برای صادرات محصولات به کشورهای همسایه

وی به ضرورت تامین مواد اولیه برای تکمیل ظرفیت تولید در این واحد اشاره و بیان کرد: تولیدات این کارخانه عمدتا با برند خارجی و تاییدیه اخذ شده از ترکیه، تولید و روانه بازار مصرف می‌شود که تلاش می‌کنیم تا تولیدات را به عراق، آذربایجان، ترکمنستان و روسیه که مشتریان زیادی هم دارد، صادر نماییم.

صادقی از سرمایه‌گذاری ۵۰۰ میلیارد تومانی در این مجموعه خبر داد و اذعان داشت: با تولید محصولات صادرات محور، سعی بر این است تا زمینه خوداتکایی و زمینه عرضه محصولات با کیفیت با تکیه بر توان بومی را به نمایش بگذاریم که قطعا عمده مواد اولیه به ویژه پنبه به صورت داخلی تامین می‌شود.

۹۰درصد البسه موجود در بازار از جنس پلیمری و غیرطبیعی است

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل اظهار کرد: با توجه به اینکه ۹۰ درصد البسه حاضر در بازار از جنس پلیمری و غیرطبیعی است، در این کارخانه سعی بر تولید محصولات با الیاف طبیعی است که در صورت افزایش تولید پنبه به راحتی می‌توانیم از مواد اولیه داخلی استفاده کنیم.

صادقی تصریح کرد: با خرید ماشین‌آلات از ایتالیا و الگوبرداری‌ از این کشور، سعی می‌کنیم علاوه بر تاییدیه‌های داخلی، تاییدیه آزمایشگاه‌های خارجی را نیز کسب کنیم و سرمایه‌گذار این پروژه تلاش می‌نماید تا با یک برند خوب و قابل رقابت با کشور ترکیه، محصولات خود را عرضه کند.

افزایش اشتغال با نصب دستگاه‌های جدید

وی حمایت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان را از این مجموعه در خرید، نصب و راه‌اندازی دستگاه‌های جدید و افزایش توان تولید یادآور شد و گفت: در سال آینده با راه‌اندازی چندین سالن بافندگی سعی خواهد شد تا این مجموعه توان اشتغال خود را بالا ببرد.

-انتهای پیام/3463/617/

منبع: فارس

کلیدواژه: صادرات تولید اردبیل صنعت رییس سازمان صنعت معدن و تجارت استان اردبیل نساجی رییس سازمان صنعت معدن و تجارت استان اردبیل معدن و تجارت سازمان صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۲۳۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم

حمید مجیدی‌مهر، رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه درباره نقش نمایشگاه دستاورد‌های سازمان اوقاف و امور خیریه بر تحقق شعار سال رهبری مبنی بر «جهش تولید با مشارکت مردم» گفت: در سال‌های اخیر، سازمان اوقاف و امور خیریه برای عمل به فرامین مقام معظم رهبری در حوزه تولید اقدام به حمایت از مولدسازی صنعتی از قبیل شرکت‌های دانش بنیان، فعالیت‌های علمی و پژوهشی در حوزه‌های صنعتی، کشاورزی، دانش بنیان، هسته‌ای و ... کرده است.

مجیدی‌مهر ادامه داد: از آنجایی که سازمان اوقاف مبتنی بر نیات واقفین اجرای نیت می‌کند، این امکان وجود دارد که بر موضوعات مختلف از قبیل آبزی‌پروری، توجه به اقتصاد دریا پایه، دامپروری و ... ورود کند. وقتی ما به انتهای پروژه‌های تحقیقاتی می‌رسیم، نتایج عینی آن را در میدان بهتر می‌بینیم، که منجر به افزایش بهره‌وری موقوفات شده است. وقتی بهره‌وری از موقوفات افزایش یابد، درآمد‌ها هم زیاد می‌شود و نیات بهتر اجرایی می‌شوند. سازمان اوقاف به همان نسبت که در حوزه‌های تولید فعالیت دارد، در حوزه‌های فرهنگی و نشر معارف و قرآن اهل بیت (ع) فعالیت می‌کند. 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

به گفته رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه، سازمان اوقاف علاوه‌بر تحقق فرامین مقام معظم رهبری برای تحقق بهبود وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم قدم برمی‌دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • از اشتغالزایی تا صادرات در روستای چهلخانه
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • چهارمحال و بختیاری ۳۰ محصول صادرات‌محور دارد
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • رایزنی با محیط زیست برای فعالیت کارخانه آسفالت در شرق تهران
  • سرمایه وقف به سمت رفع نیاز مردم در حرکت است
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم
  • ایجاد اشتغال برای روستائیان با احداث گلخانه‌های خانگی در سیستان وبلوچستان
  • صادرات ۵۰۰ میلیون دلار اقلام نساجی در سال گذشته
  • صادرات محصولات نساجی به ۴۸۹ میلیون دلار رسید