Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-07@22:41:07 GMT

محمدتقی اکبری، شاعر افغانستانی درگذشت

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۲۵۰۳۴

محمدتقی اکبری، شاعر افغانستانی درگذشت

محمدتقی اکبری، شاعر افغانستانی بر اثر سانحه تصادف درگذشت.

به گزارش قدس آنلاین، او که از شاعران ادبیات مهاجرت و پایداری بود روز گذشته (۲۳ آذرماه ۹۹) بر اثر سانحه تصادف از دنیا رفت.

محمدکاظم کاظمی، شاعر و پژوهشگر افغان ساکن ایران در پی درگذشت محمدتقی اکبری نوشت: «مردیم و باز فاش نشد چیست زندگی/ یا ما ندیده‌ایم و یا نیست زندگی

جوانی بود محجوب، پراستعداد و شاعری خوب در دهه ۷۰.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لکنت زبانش غالباً مانع حضور او در مجامع بود و از این روی کمتر به چشم‌ها می‌آمد. حجب و حیای ذاتی‌اش هم مزید علت بود. هم‌دوره سیدضیاء قاسمی، سیدموسی زکی‌زاده، علی یعقوبی و دیگر جوانان آتیه‌دار اوایل دهه ۷۰ بود. شعرهایش رنگ و بوی خاص خود را داشت، با قافیه و ردیف‌هایی غریب و سرشار از مضامین اجتماعی و سیاسی چنان که رسم آن سال‌ها بود. در سال ۱۳۸۰ گزیده شعرهای او در سلسله گزیده ادبیات معاصر کتاب نیستان منتشر شد.

در همان سال‌ها در دوره آموزش فیلم‌سازی معروف به دوره‌ «باغ فردوس» شرکت کرد، همراه با سیدضیاء، عبدالملک شفیعی، راضی محبی و گروهی دیگر.

از هجرتی به هجرتی دیگر پناه برد و راهی استرالیا شد و دیگر کمتر خبرش را داشتیم. همواره در انزوا بود و غربت، همانند آن زمان که در ایران بود.

و امروز سیدضیاء قاسمی خبر داد که محمدتقی اکبری در اثر حادثه تصادف این دنیای ناسپاس را وداع گفته است.

عکس از سال ۱۳۸۶ است، در مشهد. و این آخرین دیدار ما بود.»

منبع: ایسنا

انتهای پیام

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: شاعر افغانستانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۲۵۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمعیت ایران ۲۰ سال بعد چند نفر می‌شود؟

به گزارش خبرآنلاین،رئیس انجمن اموزش پزشکی ایران درباره آمارهای کهنسالی جمعیت در کشور گفت: به نظر می‌رسد که شرایط از قبل وخیم تر شده است. ما تا بیست سال دیگر نزدیک به ۹۰ میلیون نفر جمعیت خواهیم شد و کشورهای اطرافمان هم همین میزان خواهند بود.

فارس در خبری نوشت:محمداسماعیل اکبری فوق تخصص غدد و سرطان و رئیس انجمن آموزش پزشکی ایران گفت: نباید از خط و خطوط جوانی جمعیت عبور کنیم و سیاست‌های دولتی و حاکمیتی در این عرصه کاملا دلسوزانه و تعبدی است که باید در میدان عمل هم نتیجه بدهد و همه اینها در تعامل با اساتید و پژوهشگران این عرصه عملیاتی می‌شود.

محمد اسماعیل اکبری، فوق تخصص غدد و سرطان و رئیس انجمن آموزش پزشکی ایران درباره آمارهای کهنسالی جمعیت در کشور مباحثی را مطرح کرد و گفت: در تحقیقی که از من به زودی قرار است منتشر شود همه آمارها و چارچوب‌ها مشخص شده و به نظر می‌رسد که شرایط از قبل وخیم تر شده است. ما تا بیست سال دیگر نزدیک به ۹۰ میلیون نفر جمعیت خواهیم شد و کشورهای اطرافمان هم همین میزان خواهند بود.

وی در ادامه درباره مهمترین شاخص‌های جمعیتی گفت: نخستین شاخص میزان تولد یا بقای یک جمعیت است که این میزان برای کشور ما هر روز کمتر می‌شود، دومین شاخص ازدواج است که همین الان هم از نظر سن ازدواج بالا و به لحاظ عددی کمتر از قبل شده‌ایم. شاخص سوم مهاجرت است که نزدیک به شش میلیون مهاجر ما داریم که قطعا بزرگترین استراتژی کشورهای غربی برای تأمین نیازهای جمعیتشان مهاجرپذیری است و سیاست‌های ما برای جلوگیری از این مهاجرت‌ها هنوز مشخص نیست.

اکبری یادآور شد: شاخص دیگر بارداری است که از صد بارداری تعداد هشتاد بارداری به تولد منجر می‌شود و بقیه به دلائل مختلف سقط می‌شوند و در نهایت شاخص آخر مرگ است که ما امروزه در بین جوانان و سپس کودک و نوجوان مرگ و میر به دلیل تصادفات و مسائل دیگر سلامتی زیاد داریم.

وی با بیان اینکه تلاش‌های مطلوب ستاد ملی جمعیت برای تشویق به فرزندآوری و دیگر سیاست‌های جمعیتی گفت: به لحاظ علمی و جایگاه اجتماعی هم افرادی که در این ستاد کار می‌کنند می‌بایست مورد وثوق و شناس مردم باشند تا قدرتمندانه بتوانند حرفشان را بزنند و مورد قبول قرار بگیرند.

اکبری با اشاره به اینکه نباید از خط و خطوط جوانی جمعیت عبور کنیم، گفت: سیاست‌های دولتی و حاکمیتی در این عرصه کاملا دلسوزانه و تعبدی است که باید در میدان عمل هم نتیجه بدهد و همه اینها در تعامل با اساتید و پژوهشگران این عرصه که کار علمی، پاسخ به ابهامات و پژوهشی می‌کنند اثربخش خواهد بود.

وی با تأکید بر اهمیت تبلیغات دراین زمینه گفت: تبلیغات نباید تبدیل به ضد تبلیغ شود، هنوز اثر تبلیغات سوقبلی در جامعه در عرصه فرزندآوری دیده می‌شود و خیلی طول می‌کشد که ما با تبلیغات مناسب سیاست‌ها را در بین جامعه تغییر دهیم.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904040

دیگر خبرها

  • جمعیت ایران ۲۰ سال بعد چند نفر می‌شود؟
  • امام جمعه شهر بلوک جیرفت بر اثر سانحه تصادف درگذشت
  • مبارزه با آفت سن غلات در مزارع
  • درگذشت یک امام جمعه بر اثر تصادف با آمبولانس
  • امام‌ جمعه این شهر در اثر سانحه تصادف درگذشت + عکس
  • امام جمعه بلوک جیرفت در اثر سانحه تصادف درگذشت
  • امام‌ جمعه بلوک جیرفت در اثر سانحه تصادف درگذشت
  • درگذشت امام جمعه شهر بلوک جیرفت بر اثر تصادف با آمبولانس
  • امام جمعه شهر بلوک شهرستان جیرفت در اثر تصادف با آمبولانس درگذشت
  • امام جمعه بلوک براثر سانحه تصادف درگذشت