Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، با پیشرفت فناوری و سیستم عامل‌های نصب شده روی گوشی‌های هوشمند، امکانات و نرم افزارهای جدیدی به آن‌ها اضافه شدند که برخی از آن‌ها بسیار کارآمد هستند و می‌توانند سبک زندگی افراد را کنترل و آن‌ها را به سمت زندگی سالم هدایت کنند. دو نرم افزاری که به سلامتی و میزان تحرک افراد در طول روز مربوط می‌شوند و چند سالی است که برای دو سیستم عامل اندروید و ای او اس در دسترس کاربران قرار دارند، نرم افزارهای Google Fit و Apple Health که به طور کامل با گجت‌های پوشیدنی اپل و شرکت‌هایی که محصولات اندرویدی تولید می‌کنند همگام سازی می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نرم افزارها به کاربر کمک می‌کنند تا تمام اطلاعات لازم درباره سلامت خود، رژیم مناسب، وضعیت ضربان و حتی میزان اکسیژن خون خود را مشاهده کنند و کاربران احتیاجی به نصب نرم افزارهای شخص ثالث برای پیدا کردن هر کدام از این موارد نداشته باشند. گفتنی است هر دو نرم افزار Google Fit و Apple Health بدون استفاده از گجت‌های پوشیدنی نیز قابل استفاده هستند و گوشی می‌تواند به وسیله سنسورهایی که دارد برخی از اطلاعات سلامتی کاربر را بدست آورد.

دقت بسیار بالای نرم افزار سلامتی اپل

سنسورهای مورد استفاده توسط گوشی برای بدست آوردن اطلاعات مربوط به سلامتی افراد شامل سنسور شتاب سنج، Gps و سنسور سنجش ضربان در برخی از گوشی‌ها می‌شود. در ادامه قصد داریم مقایسه‌ای کوتاه بین دو نرم افزار Google Fit و Apple Health داشته باشیم:

نرم افزار Apple Health روی سیستم عامل iOS 8 و گوگل فیت روی اندروید ۴ به بالا نصب می‌شود. نرم افزار شرکت اپل معیارهای زیادی را برای نمایش اطلاعات مربوط به سلامتی افراد دارد که شامل جنسیت، الگوی خواب، گروه خونی، میزان ورزش، دمای بدن، ضربان قلب، میزان گلوکز، رژیم غذایی و فعالیت‌های روزانه فرد را مورد بررسی قرار می‌دهد.

در عوض نرم افزار گوگل فیت، الگوهای کلی‌تری را بررسی می‌کند که شامل میزان سرعت، قد، وزن و میزان مسافت طی شده می‌شود. به این ترتیب گزارش‌های نمایش داده شده از شرکت اپل بسیار قابل استنادتر از شرکت گوگل است و شرکت گوگل با آگاهی به این موضوع در حال توسعه نرم افزار سلامتی خود است.

بیشتر بخوانید

تلاش مایکروسافت و اپل برای پشتیبانی آيفون از Xbox Series X

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت گوگل شرکت اپل نرم افزار سلامتی دو نرم افزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۲۸۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید

آفتاب‌‌نیوز :

 اخیراً گمرک ایران لیست ۱۰۰ واردکنندۀ نخست به‌لحاظ ارزش دلاری در سال ۱۴۰۲ را منتشر کرد، نکتۀ قابل‌توجهی که در این لیست و بین شرکت‌هایی که بیشترین میزان ارز را در سال گذشته دریافت کرده‌اند به چشم می‌خورد، نقش پررنگ شرکت‌های خودروساز مونتاژی است.

همان‌طور که در پیوست شماره ۲ گمرک مشخص است، اکثر خودروسازان مونتاژی، در لیست بیشترین دریافت‌کنندگان ارز در سال ۱۴۰۲ قرار دارند، به‌عنوان مثال در سال ۱۴۰۲ صنایع خودروسازی مدیران حدود ۱ میلیارد دلار، کرمان موتور حدود ۷۵۰ میلیون دلار، کوروش موتور آریا حدود ۶۳۵ میلیون دلار و بهمن موتور حدود ۴۰۰ میلیون دلار ارز دریافت کرده‌اند.

واردات ۸.۴ میلیارددلاری قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲

لازم به ذکر است محمد رضوانی‌فر معاون وزیر اقتصاد و رئیس‌کل گمرک ایران درباره حجم واردات قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال گذشته عنوان داشت: در سال ۱۴۰۲ به‌میزان ۸ میلیارد و ۳۸۰ میلیون دلار اجزاء و قطعات خودرو و موتورسیکلت از گمرکات ترخیص و وارد کشور گردید.

همچنین رضوانی‌فر اضافه کرد: این میزان واردات قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲ به‌لحاظ ارزش ۳۲.۶۹ درصد نسبت به مدت مشابه سال ماقبل رشد داشته است.

وی در خصوص عمده‌ترین شرکت‌های واردکننده اجزاء و قطعات خودرو در سال ۱۴۰۲ بیان کرد: صنایع خودروسازی مدیران با ۱۳ درصد، کرمان موتور با ۹.۶۵ درصد و کوروش موتور آریا با ۵.۳۵ درصد از ارزش کل واردات اجزاء و قطعات خودرو، بیشترین میزان را به خود اختصاص دادند.

چرا با تخصیص میلیارد‌ها دلار به شرکت‌های مونتاژکار همچنان بازار خودرو ملتهب است؟

سؤالی که در اینجا مطرح می‌شود این است؛ با توجه به سهم بخش خودرو در سبد ارزی کشور، که سهم بسیار قابل‌توجهی است چرا همچنان چالش خودرو در اقتصاد ایران حل نشده است؟ گفتنی است دیگر نکته‌ای که باید به آن اشاره کرد، عدم ایجاد اشتغال برای جمعیت قابل‌توجهی توسط شرکت‌های مونتاژکار با توجه به تخصیص ارز ۳-۴ میلیارد دلاری به آنهاست.

همچنین دیگر نکته‌ای که برخی از کارشناسان مطرح می‌کنند این است؛ آیا این امکان وجود نداشت بخشی از ارز‌های تخصیص داده‌شده به شرکت‌های مونتاژکار صرف واردات خودرو شود؟ چرا که با این میزان ارزی که به این شرکت‌ها تخصیص داده شده است، می‌توان تعداد قابل‌توجهی خودروی باکیفیت وارد کشور کرد که یقیناً می‌تواند از التهابات بازار خودرو بکاهد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟
  • ۱۳۵ چاه غیرمجاز در کرمانشاه مسدود شد
  • رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • یکپارچه سازی هوش مصنوعی اوپن ای آی و گوگل در آیفون‌های جدید
  • ارزش گوگل اوج گرفت؛ غول تکنولوژی از ۲ تریلیون دلار گذر کرد
  • انتشار جزئیاتی بیشتر از هوش‌مصنوعی آیفون/ پای غول‌های فناوری در میان می‌آید!
  • چرا باید در کسب و کار خود از نرم افزار مالی استفاده کنیم؟
  • گوگل ۲۰ کارمند دیگر را هم اخراج کرد!
  • گوگل ۲۰ کارمند دیگر را به علت حمایت از مظلومان غزه اخراج کرد
  • آخرین وضعیت رفع فیلتر گوگل پلی