Web Analytics Made Easy - Statcounter

صدرایی گفت: در داروخانه ها به تعداد محدود انسولین قلمی در اختیار بیماران دیابتی قرار داده می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان  از گرگان، «پانیذ صدرایی» شامگاه امروز(دوشنبه 24 آذر) در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: آن چیزی که بیماران دیابتی در خصوص کمبود انسولین مطرح می کنند تنها درباره انسولین قلمی است که در سال های اخیر به دلیل فناوری های نوین پُرکاربرد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گلستان ادامه داد: ویال های دیگر انسولین در داروخانه ها موجود است و بیماران دیابتی در این خصوص با مشکل رو به رو نیستند.

 

صدرایی بیان کرد: با توجه به مشکلات تحریم ها و مسئله تأمین ارز این قلم انسولین در سطح کشور با کمبود رو به رو شده است.

 

وی گفت: این نوع از انسولین به تعداد محدود در داروخانه ها در اختیار بیماران قرار می گیرد ولی برخی از بیماران دیابتی، متقاضی دریافت انسولین بیشتری هستند که مجبور می شوند به صورت آزاد تامین کنند.

 

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گلستان تأکید کرد: برای هر بیمار سهمیه مشخصی در نظر گرفته شده و پس از دریافت انسولین این دارو در سامانه ثبت می شود و وقتی این بیمار مجدد به داروخانه دیگری مراجعه می کند دیگر به صورت بیمه ای به وی انسولین تعلق نمی گیرد.

 

صدرایی بابیان اینکه همه داروخانه ها در سطح استان انسولین توزیع نمی کنند، متذکر شد: انسولین در شرایطی نیست که در تمامی داروخانه ها توزیع شود بلکه در برخی از داروخانه های خاص توزیع می شود.

 

پایان پیام/695

منبع: شبستان

کلیدواژه: توزیع انسولین قلمی کمبود انسولین انسولین قلمی کارخانه انسولین انسولین غذا و دارو بیماران دیابتی داروخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۲۹۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، عبدالعظیم بهفر، سرپرست اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور بازوهای اجرایی معاونت غذا و دارو هستند که در هر یک از این دانشگاه‌ها این معاونت مستقر بوده و نسبت به بررسی و بازرسی مراکز عمده توزیع فرآورده‌های سلامت محور اقدام می‌کنند.

وی افزود: در صورت مشاهده تولید بدون مجوز یا واردات فاقد آن پس از توقیف محصول یا کالا، صاحب آن نیز به مراجع قضائی معرفی و تا حصول نتیجه، پرونده پیگیری می‌شود.

بهفر ادامه داد: این اداره کل در هر مرکز تولید فرآورده‌های غذایی مسئول فنی را به عنوان نماینده خود دارد که کنترل کیفیت کالاها را به عهده دارد لذا چنانچه تخلفی صورت بگیرد ضمن پیگیری موضوع از مسئول فنی به عنوان نماینده ما، با صاحب کارخانه نیز برخورد صورت می‌گیرد و از عرضه محصول در سطح عرضه جلوگیری می‌شود.

وی همچنین در خصوص نظارت بر کارگاه‌های کوچک که تعدادشان در کشور هم رو به افزایش است، بیان داشت: کارگاه‌های سنتی دارای شناسه نظارت کارگاهی هستند که کالاهای خودشان را به آزمایشگاه‌های مورد تأیید سازمان غذا و دارو ارائه می‌دهند و چون فعالیت قانونی دارند در نظارت‌های ما رصد می‌شوند و با لحاظ شرایط قابل اعتماد مردم هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تجربه تلخ بیماران از نسخه الکترونیکی
  • انسولین در داروخانه های هشتگرد به اندازه کافی موجود است
  • انسولین در داروخانه های هشتگرد به اندازه کافی موجود است 
  • راه‌های کنترل قند خون صبحگاهی در افراد دیابتی
  • داروخانه‌های خاطی در توزیع انسولین شناسایی شدند
  • تسویه حساب سهم بیمه سلامت با داروخانه ها/وضعیت بدهی یارانه دارو
  • جزئیات عرضه اینترنتی دارو/ پلتفرم‌ها در نقش پیک دارو
  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد
  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی