Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،محمود سیجانی رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم گفت: از جمله برنامه‌های اساسی صنعت قم طی سال‌های اخیر، ایجاد واحد‌های تکمیل کننده زنجیره تولید محصولات راهبردی در استان است تا صنعتگران در شرایط تحریم‌های ظالمانه برای ادامه فعالیت خود با مشکل تامین مواد و کالا‌های مورد نیاز برای تولید محصول نهایی مواجه نشوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم با اشاره به این که قم قابلیت تبدیل شدن به قطب تولید بسیاری از محصولات صنعتی را دارد، افزود: در همین رابطه تکمیل زنجیره تولید محصولات راهبردی در قم، موجب کاهش زمان و هزینه تولید نیز می‌شود و این شرایط امکان افزایش رقابت پذیری کالا‌های ساخت داخل به ویژه در بازار‌ها بین‌المللی را فراهم می‌سازد.

او ادامه داد: با استفاده از این راهبرد علاوه بر مقابله با فشار تحریم‌های ظالمانه، فرصت‌های متعدد شغلی نیز در بخش صنعت استان فراهم آمده و شرایط برای افزایش حجم تولید و تقویت واحد‌های اقتصادی فعال در قم مهیا می‌شود.

سیجانی با اشاره به این که ظرفیت‌های صنعت استان قم برای حضور سرمایه‌گذاران در حوزه تکمیل زنجیره تولید به طور کامل مشخص شده است، گفت: شهرک‌های صنعتی استان نیز برای عملیاتی ساختن اهداف برنامه تکمیل زنجیره تولید، از زیرساخت‌های فنی مورد نیاز برای راه‌اندازی واحد‌های صنعتی مجهز و پیشرفته برخوردار است.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم بیان کرد: جذب سرمایه‌گذاران و حمایت از تولیدکنندگان درقم به عنوان یک سیاست مهم در دستورکار مسئولان ارشد و مدیران دستگاه‌های اجرایی استان است و فعالان بخش خصوصی می‌توانند با توجه به این شرایط از تسهیلات درنظر گرفته شده برای راه‌اندازی فعالیت اقتصادی سودآور در استان استفاده کنند.

حجم سرمایه‌گذاری انجام شده برای واحد‌های صنعتی قم فراتر از ۵۱ هزار میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایه‌گذاری صورت گرفته در حدود ۲ هزار و ۴۰۰ واحد صنعتی و تولیدی استان برای بیش از ۵۸ هزار تَن فرصت اشتغال ایجادشده است.

قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامن‌الائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هرکدام از آن‌ها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه گذاری، تولید و اشتغال دارد.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنعت معدن قم محصولات صنعتی زنجیره تولید واحدهای اقتصادی زنجیره تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۳۱۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقیقات و پژوهش نخبگان باید به سمت تولید ثروت برای جامعه برود

به گزارش حوزه استان های خبرگزاری تقریب، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد عبادی‌زاده دیروز (یازدهم اردیبهشت ماه)، در جشنواره اختراعات دانشجویان دانشگاه پیام نور استان هرمزگان که در سالن اجتماعات اتاق بازرگانی بندرعباس برگزار شد، اظهار داشت: شرکت‌های دانش‌بنیان را باید به صورت هدفمند و متناسب با نیاز و ظرفیت‌های منطقه توسعه داد و دولت باید در این مسیر حمایت ویژه را در دستور کار قرار دهد.
 
وی ضمن طرح ایده راه‌اندازی شهرک‌های صنعتی دانش‌بنیان در دل شهرک‌های صنعتی هرمزگان، خاطرنشان کرد: دولت سیزدهم باید به صورت جدی برای رشد و توسعه شهرک‌های صنعتی دانش‌بنیان اهتمام داشته باشد.
 
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، با اشاره به لزوم برگزاری نمایشگاه‌ها و جشنواره‌های موضوعی اختراعات در سال‌های آینده، تصریح کرد: جشنواره‌های تجاری‌سازی پژوهش و فناوری به صورت سالیانه و مستمر در استان هرمزگان برگزار شود تا صاحبان ثروت و ایده در کنار یکدیگر اتفاقات بزرگی را رقم بزنند.
 
حجت‌الاسلام والمسلمین عبادی‌زاده، با اشاره به پایین بودن قدرت رقابت محصولات صادراتی استان هرمزگان، خاطرنشان کرد: نخبگان جوان برای افزایش قدرت رقابت محصولات تولیدی استان هرمزگان وارد میدان شوند و سعی کنند چالش‌های موجود در بخش‌های بسته‌بندی، ارائه، بازاریابی و ... در حوزه صادرات برطرف کنند تا محصولات استان هرمزگان رقیب جدی محصولات کشورهای خارجی باشد.
 
وی، نخبگان و سرمایه‌گذاران را ۲ بال پیشرفت کشور دانست و عنوان کرد: اگر دولت سیزدهم به واسطه اهمیت علم و دانش در کنار مجوزهای که برای سرمایه‌گذاران صادر می‌شود، حضور نخبگان و پژوهشگران را به عنوان شرط تحقق مجوزها قرار دهند؛ تا صاحبان صنایع و معادن از حضور نخگبان در مجموعه خودشان به صورت جدی و نه به صورت نمادین استفاده کنند.
 
وی عنوان کرد: مقام معظم رهبری که فردی علم دوست هستند بارها بیان کرده اند که: «تا نفش دارم از جامعه نخبگانی حمایت خواهم کرد.» امروز هم اگر می‌بینید کشور ما در عرصه‌های علمی دارای جایگاه خوبی است به خاطر حمایت‌ها و تاکیدات مقام معظم رهبری در مناسبت‌های مختلف خطاب به مسئولین مختلف کشور است.

انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول
  • تحقیقات و پژوهش نخبگان باید به سمت تولید ثروت برای جامعه برود
  • انواع دستگاه بسته بندی و ماشین آلات بسته بندی صنعتی
  • گیلان قطب صنایع غذایی در کشور
  • متانول به جای صادرات تبدیل به بنزین می شود
  • متانول به‌جای صادرات تبدیل به بنزین می‌شود
  • یک‌هزار و ۷۰۰ واحد بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی قم فعال هستند
  • باز شدن پای محصولات صنعتی قزوین به بازار‌های بین المللی