Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جشنواره ملی کارآفرین دانشگاهی (استارپوزال) از مشارکت ۵۸ دانشگاه کشور در این جشنواره خبر داد.

حامد ابراهیمی معاون پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و رئیس جشنواره کارآفرین دانشگاهی (استارپوزال) در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو بیان کرد: در حال حاضر بیش از ۷۴۰ هزار دانشجو در مقاطع تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌های کشور مشغول به تحصیل هستند، اگر پایان نامه و رساله دانشجویان تحصیلات تکمیلی با هدف تولید محصول یا ارائه خدمت فناورانه تعریف و انجام شود می‌تواند به رفع نیاز داخل و حل چالش‌های تولید و صنعت کشور کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
جشنواره کارآفرین دانشگاهی برای فرهنگ‌سازی تحقق این امر برگزار می‌شود.   برگزاری جشنواره استارپوزال علیرغم شرایط کرونا
معاون پارک علم و فناوری مدرس درباره برگزاری جشنواره علیرغم شرایط کرونا افزود: گام‌های ابتدایی برگزاری جشنواره از بهمن‌ماه ۹۸ شروع شد که مقارن گشت با شیوع کروناویروس و طبعا فعالیت دانشگاه‌ها تحت الشعاع این موضوع قرار گرفت. اما با درنظر گرفتن تدابیر لازم، در این مدت مخاطبان جشنواره حدود ۷ هزار نفرساعت از رویداد‌های آموزشی و دوره‌های توانمندساز در زمینه تجاری‌سازی به صورت وبینار استفاده کردند. با اعلام فراخوان دریافت طرح در شهریور ماه،۴۳۷ طرح، از ۵۸ دانشگاه و ۲۵ استان ایران در وبگاه جشنواره به ثبت رسید.
ابراهیمی اظهار داشت: پس از انجام فرآیند پایش اولیه، ۹۵ ایده دارای پتانسیل تجاری شدن به مرحله‌ی اول داوری راه یافتند. داوری مرحله اول جشنواره‌ ملی کارآفرین دانشگاهی (استارپوزال) با رویکرد بررسی جنبه‌های علمی-پژوهشی طرح‌ها، توسط اعضای هیات علمی دانشگاه در آبان‌ماه ۱۳۹۹ انجام شد و درنتیجه آن۴۰ طرح به مرحله‌ دوم داوری راه پیداکردند.
وی افزود: تیم‌های راه یافته به مرحله دوم داوری در چهار حوزه‌ فناوری سلامت، کشاورزی و امنیت غذایی، ساخت و تولید و فناوری‌های نرم و در ۴ روز و با حضور ۲۵ داور متخصص از شتابدهنده‌های تخصصی هر حوزه، صندوق‌های سرمایه‌گذاری، هولدینگ‌های صنعتی، پارک‌های علم‌وفناوری، اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان، به رقابت پرداختند.
جایزه نقدی همراه با خدمات مشاوره و سرمایه گذاری
رییس جشنواره ملی کارآفرین دانشگاهی بیان کرد: برگزارکنندگان جشنواره ۲۰۰ میلیون تومان جایزه نقدی به تیم‌های برتر، در قالب کمک هزینه توسعه فناوری پرداخت می‌کنند که سهم سه تیم اول به ترتیب ۳۰، ۲۵ و ۲۰ میلیون تومان خواهد بود. همزمان با برگزاری مراحل داوری، تیم‌هایی که در مرحله شتابدهی قرارداشته یا نیاز به جذب سرمایه دارند توسط شتابدهنده‌ها و سرمایه گذاران همکار جشنواره مورد حمایت قرار می‌گیرند.
معرفی شرکت‌های برتر جشنواره به عنوان شرکت خلاق
ابراهیمی پذیرفته شدن استارپوزال توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به عنوان مبادی معرفی شرکت‌های خلاق را یکی از امتیازات حضور استارتاپ‌های دانشگاهی در جشنواره عنوان کرد و گفت: با پررنگ‌تر شدن نقش اساتید کارآفرین در دانشگاه‌ها بتوان نسبت بیشتری از اعضای هیات علمی را به حوزه کارآفرینی و تعریف پایان‌نامه‌های با قابلیت تجاری شدن هدایت کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: استارپوزال جشنواره کارآفرین دانشگاهی پایان نامه های دانشجویی حامد ابراهیمی پارک علم و فناوری مدرس ملی کارآفرین دانشگاهی دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۳۴۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش آسیب‌های اجتماعی با بهره گیری از تولیدات علمی و پژوهشی جامعه دانشگاهی گیلان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای گیلان؛  رئیس کل دادگستری استان گیلان در دیدار با محمد دوستار سرپرست دانشگاه  گیلان با تبریک روز معلم و قدردانی از جایگاه و شان رفیع معلم، استاد  و اهمیت علم آموزی گفت: امنیت و آرامش دانشجو باید مورد توجه دانشگاه قرار گیرد و از  هرگونه دسته بندی و گروه بندی در دانشگاه‌ها اجتناب شود.
حجت الاسلام و المسلمین اسماعیل صادقی نیارکی با بیان اینکه دانشگاه باید با تولید مقالات علمی مناسب و تحلیل‌های کارشناسی در کاهش آسیب‌های اجتماعی جامعه موثر باشد، افزود: دادگستری گیلان این آمادگی و توانایی را دارد که در کنار پژوهش‌های حقوقی زمینه استفاده از ظرفیت همکاران قضایی با حضور در بین دانشجویان را فراهم کند و انتظار می‌رود دانشگاه نیز با تولید مقالات علمی مناسب و تحلیل‌های کارشناسی به کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه کمک کند.
در ادامه این دیدار تفاهم نامه همکاری بین دادگستری  و دانشگاه گیلان برای ارتقای سلامت جامعه و کاهش آسیب‌های اجتماعی امضا شد. 

دیگر خبرها

  • راهکارهای دانشگاهی برای تحقق «جهش تولید با مشارکت مردم»
  • جزئیاتی از رویداد طراحی و بسته‌بندی محصولات خانگی، صنایع دستی و سوغات
  • مرحله دوم واگذاری اختیارات از ستاد به صف در دانشگاه تهران آغاز شد
  • مقیمی: مأموریت تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز به دانشگاه تهران واگذار شد
  • برای نخبگان در حوزه‌های مختلف مسیر ویژه‌ای باز خواهیم کرد
  • نامه سرپرست دانشگاه گیلان به ۳۸ نفر از روسای دانشگاه های آمریکا
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با بهره گیری از تولیدات علمی و پژوهشی جامعه دانشگاهی گیلان
  • ۲۳۳ پایان‌نامه مرتبط با کنگره اندیشه‌های قرآنی آیت الله خامنه‌ای در حال تدوین است
  • ۵ اصفهانی در بین پراستنادترین استادان دانشگاه آزاد اسلامی
  • آموزش علوم پزشکی از کلاس درس تا عرصه