Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیات مدیره شرکت بازآفرینی شهری ایران (وابسته به وزارت راه و شهرسازی) با بیان اینکه "زمین شهری" ارزش بالایی برای برنامه‌ریزان و متولیان امر مسکن دارد، گفت: برخی دستگاه‌های دولتی، زمین‌های شهری را که قابلیت مسکونی دارد و یک سرمایه ملی محسوب می شود، به اسارت خود درآورده‌اند.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ "محمد آئینی" عضو هیات مدیره شرکت بازآفرینی شهری ایران (وابسته به وزارت راه و شهرسازی) در نشستی با مدیران و کارشناسان بخش زمین و مسکن استان یزد با ابراز نگرانی از این موضوع افزود: با جدیت و قاطعانه، اجرای ماده ۶ قانون آزاد سازی اراضی بلااستفاده دستگاهها اجرایی را پیگیری می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه زمین، یک سرمایه ملی محسوب می شود خاطرنشان کرد: این سرمایه ملی که نقش بسزایی را در تامین مسکن متقاضیان و خانواده ها و زوج های جوان فاقد مسکن دارد میتواند ابزار مهمی برای فعالان و برنامه ریزان بخش مسکن باشد و ما باید نسبت به این سرمایه ملی حساس باشیم و به آن اهمیت دهیم. 

آئینی با اشاره به شاخص های موجود در بخش مسکن، استان یزد را یکی از استانهای پیشتاز در عرضه مناسب مسکن دانست و افزود: برنامه ریزی مناسب برای تامین مسکن آتی یکی از مهمترین اهداف  بلند مدت وزارت راه و شهرسازی  است. 

این مسئول در ادامه این نشست با اشاره به وجود ظرفیت های بالای بافت های فرسوده در تامین زیر ساخت ها و امکانات شهری مناسب، افزود: این بافت فرسوده  فرصتی است تا برنامه ریزان بخش مسکن با وجود تمام پتانسیل ها و ظرفیت های موجود در این امر اهتمام ورزند و ظرفیت های تولید مسکن هم این امکان را دارد تا در هر واحد فرسوده ای که نوسازی شود خانواده ها را از نگرانی در آورد و علاوه بر این این ظرفیت اضافه را ایجاد خواهد کرد تا مسکن جدیدی را برای افراد دیگر فراهم کند و این ظرفیت بالقوه را به بالفعل تبدیل نماید.

وی خاطرنشان کرد: آمارهای موجود بیانگر این مطلب است که هر واحد فرسوده ای که تخریب و نوسازی می شود، ۳/۲ واحد جدید  حاصل می شود و این ظرفیت قابل توجه است که می تواند قریب ۲ میلیون واحد مسکونی جدید را در بافت های فرسوده تولید کند که حاصل آن ظرفیت  ایجاد شده ای است  که می تواند جمعیت جدید را در خود اسکان دهد.

این مقام ارشد شرکت باز آفرینی شهری ایران با ابراز نگرانی از مشکلات و معضلات حاشیه نشینی و اسکان های غیر رسمی یادآورشد: با احیای بافت های فرسوده شهری این فرصت فراهم خواهد شد تا جمعیت ساکن در حاشیه شهر ها به مراکز اصلی و محلات مرکزی شهر برگردند و حیات مجددی را به این بافت ها و محلات  قدیمی بدهند .

وی تاکید کرد: زنده سازی بافت های شهری و تامین خدمات و امکانات برای حاشیه نشینان شهری فقط با مشارکت مردمی و ساکنین محلات هدف امکان پذیر است و این مشارکت می تواند اساس برنامه ریزی برای بخشی از حمایت های اقتصادی دولت به ساکنین باشد .

در این نشست اجرای ماده ۶ قانون اراضی شهری مربوط به آزاد سازی اراضی بلا استفاده در اختیار دستگاههای دولتی و همچنین توجه به دفاتر تسهیل گری و مشارکت های مردمی در باز زنده سازی بافت های  فرسوده شهری و همچنین وجود ظرفیت های لازم برای بازگشت جمعیت مورد ارزیابی قرار گرفت و به بررسی آخرین اقدامات استان مبنی بر آزادسازی اراضی در اختیار دستگاههای اجرایی استان پرداخته شد. 

آئینی در دیدار با حجه الاسلام طالبی رئیس کل بازرسی استان هم به موضوع اهمیت تسریع در اجرایی شدن ماده ۶ قانون اراضی مازاد دستگاههای دولتی اشاره نمود و خواستار همکاری دستگاههای ذیربط و حمایت دستگاههای نظارتی در اجرایی شدن هرچه زودتر این قانون شد. 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: یزد استان استان یزد بافت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۳۵۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰ درصد جمعیت لرستان ‌مسکن ندارند

مشاور وزیر راه‌وشهرسازی از ضرورت ایجاد دهکدۀ شهری برای رفع مشکل مسکن در لرستان خبر داد و گفت: ۲۰ درصد جمعیت لرستان ‌مسکن ندارند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، روح‌الله اکبری، مشاور وزیر راه‌وشهرسازی، شامگاه شنبه، در جلسۀ شورای مسکن لرستان گفت: تأمین زمین در این استان به‌دلیل وضعیت جغرافیایی دشوار است.

او با بیان اینکه 20 درصد جمعیت لرستان فاقد مسکن هستند، اضافه کرد: این استان در اجرای طرح خودمالک شهری پیشرفتی ندارد.

مشاور وزیر راه‌وشهرسازی با اشاره به ظرفیت لرستان برای ساخت دهکدۀ شهری یادآور شد: ایجاد دهکدۀ شهری با حفظ باغات کشاورزی یکی از راه‌های ساخت واحد مسکونی در این استان است.

اکبری با تأکید به دسترسی روستاها به آب، برق و گاز، بیان کرد: زیرساخت‌های ایجاد دهکدۀ شهری در لرستان فراهم است و فرایند تصویب این طرح نیز قابل حل‌وفصل است.

مهلت یک‌هفته‌ای استاندار لرستان

ابوطالب شفقت، استاندار لرستان، نیز در این جلسه گفت: عدم رفع مشکل تأمین زمین برای اجرای طرح ملی مسکن در این استان قابل توجیه نیست و دستگاه‌های اجرایی موظف به اجرای این طرح هستند.

او با تعیین مهلت یک هفته‌ای برای تأمین زمین طرح نهضت ملی مسکن در لرستان، اضافه کرد: این موضوع هرچه سریع‌تر باید در این استان رفع شود.

استاندار لرستان تأکید کرد: جلسات شورای مسکن در این استان باید به‌صورت منظم و با مشارکت دستگاه‌های تأثیرگذار برای اجرای طرح ملی مسکن تشکیل شود.

انتهای پیام/ 644/.

دیگر خبرها

  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بنا‌های ناپایدار
  • ۲۶۵۰۰۰ واحد فرسوده در استان تهران درحال نوسازی است
  • ۵۹ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده استان تهران ساخته شد
  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بناهای ناپایدار
  • آغاز ساخت ۳۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن پلاک‌های فرسوده تهران
  • مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری : ممکن است فاجعه بم تکرار شود !
  • ممکن است فاجعه بم تکرار شود !
  • (تصاویر) زندگی در بافت فرسوده کرمانشاه
  • شناسایی ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار سقف لرزان در بافت‌های فرسوده
  • ۲۰ درصد جمعیت لرستان ‌مسکن ندارند