Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

خبرگزاری رویترز امروز نوشت که با افزایش تقاضا برای پروازهای باری، بهبود آهسته بازار پروازهای مسافری و تأثیر واکسن کرونا و نهایتا افزایش پروازهای بین‌المللی در سال ۲۰۲۱، بازارهای جهانی بنزین هواپیما رو به احیا حرکت کرده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از رویترز، همه‌گیری ویروس کرونا مسافرت‌های هوایی را در سال ۲۰۲۰میلادی دچار وقفه کرد و به گفته تحلیلگران، ممکن است سال‌ها طول بکشد تا تقاضا برای سوخت هواپیما به سطح پیش از همه‌گیری ویروس کرونا برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال، با امید افزایش تقاضا در سال ۲۰۲۱، سود ناشی از پالایش نفت خام و تولید بنزین هواپیما در ماه دسامبر(آذر) به بالاترین سطح چند ماهه اخیر رسید. در بازارهای آمریکا و اروپا این افزایش سود بیشتر ناشی از بهبود وضعیت پروازهای باری بود و در بازارهای آسیایی افزایش مسافرت‌های داخلی در این افزایش سود تأثیر داشت. پروازهای بین‌المللی بیش از ۶۰ درصد از تقاضای سوخت هواپیما را تشکیل می‌دهند.

در بازارهای آسیا که بزرگ‌ترین بازار سوخت جهان به شمار می‌رود، از میانه سپتامبر (اواخر شهریور) تاکنون سود تولید بنزین هواپیما ۵۸۰ درصد افزایش یافته و بهای بنزین هواپیمای صادراتی نیز ۴۵ درصد رشد کرده و به سطح ماه مارس (اسفند ۹۸ و فروردین ۹۹) رسیده است.

انتظار می‌رود که تقاضا در آسیا برای سوخت هواپیما در سه ماهه چهارم سال ۲۰۲۰ به یک میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه در روز رسیده و به نسبت سه ماهه دوم ۴۶۰ هزار بشکه در روز افزایش یابد. با این حال تقاضای سوخت هواپیما در سه ماهه چهارم سال ۲۰۱۹ از پیش‌بینی مدت مشابه امسال ۴۱ درصد بیشتر بود.

در آمریکا نیز حاشیه سود تولید سوخت هواپیما از میانه سپتامبر دو برابر شده و به ۱۳ دلار در هر بشکه رسیده است. با این حال حاشیه سود تولید بنزین هواپیما در سال گذشته ۱۰ دلار بیش از ارقام امسال بود.

نمودار دو ساله تغییر قیمت سوخت هواپیما

در حال حاضر تقاضای بنزین هواپیما در آمریکا حدود یک میلیون و ۳۴۰ هزار بشکه در روز است که ۳۰ درصد از میزان تولید در ژانویه(دی) ۲۰۲۰ و پیش از شیوع کرونا کمتر است.

سود حاصل از تولید بنزین هواپیما در بازارهای اروپایی نیز برای نخستین بار از مارس تاکنون(اسفند تا آذر) به بیش از ۴ دلار در هر بشکه رسید. لازم به ذکر است که در دو ماهه آوریل و مه (اواسط بهار) و در اوج محدودیت‌های کرونایی، تولید سوخت هواپیما در بازارهای اروپایی زیانده شده بود.

در سه ماهه سوم و چهارم سال ۲۰۲۰ مصرف سوخت هواپیما در بازارهای اروپایی ۷۰۰ هزار بشکه در روز پیش‌بینی می‌شود که به مراتب بیش از مصرف ۴۰۰ هزار بشکه در روز در سه ماهه دوم سال جاری میلادی است. با این حال این میزان تقریباً نصف یک میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه تقاضا در سه ماهه نخست سال ۲۰۲۰ است.

با وجود آنکه پروازهای مسافری بین‌المللی از سقوط به سطح صفر در ماه می (اردیبهشت و خرداد) سال جاری رهایی یافته و آرام آرام در حال افزایش ارتفاع هستند، تعداد این قبیل پروازها کماکان ۴۵ درصد کمتر از میزان نوامبر سال گذشته است.

بهبود شرایط پروازهای باری بهتر بوده و به دلیل سکه شدن اوضاع بازارهای آنلاین، پروازهای ماه اکتبر تنها ۶ درصد کمتر از مدت مشابه سال پیش بوده است.

در حالیکه شرکت‌های هواپیمایی آماده نقش آفرینی در توزیع انبوه واکسن کرونا می‌شوند، انتظار می‌رود که تعداد پروازهای باری بین‌المللی نیز با رشد مضاعفی مواجه شود.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: پروازهای مسافری بنزین هواپیما هزار بشکه در روز سوخت هواپیما پروازهای باری بین المللی سه ماهه سال ۲۰۲۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۳۵۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوخت گیری هوایی یک هواپیما با بالگرد (فیلم)



منبع:پیج bekhanid_bedanid

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: سوخت‌گیری هوایی جنگنده بمب‌افکن F-4E نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران (فیلم) ببینید جنگنده‌ ها چگونه سوخت گیری هوایی می‌ کنند؟ (فیلم)

دیگر خبرها

  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • سوخت گیری هوایی یک هواپیما با بالگرد (فیلم)
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • بنزین در امارات گران می‌شود
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • افزایش ۲۵ درصدی مصرف سوخت هواپیما در چابهار با افزایش ۳۸ درصدی پروازها
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • ترکش‌های جنگ قیمتی در بزرگترین بازار خودروی جهان