Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران با پیشنهاد محمدرضا صباغیان برای کاهش سن داوطلبان ریاست جمهوری به ۳۵ سال مخالفت کردند.

«محمد رضا صباغیان» نماینده مردم مهریز  و بافق در پیشنهادی در این خصوص گفت: جوانان موتور حرکت هر جامعه‌ای هستند و بعضی از فرماندهان پیامبر(ص) در زمان حیات ایشان ۱۸ سال سن داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حتی اگر سن رهبر معظم انقلاب یا شهید رجایی را در زمان ریاست جمهوری رصد کنید،  متوجه جوانی این عزیزان می‌شوید.

نماینده مردم مهریز تاکید کرد: بسیاری از افراد در سن بالا محافظه کار می‌شوند و بهتر است شورای نگهبان را محدود نکنیم تا اگر فردی مدیر و مدبر است و می‌تواند در سن کم هم رییس جمهور شود، این فرصت را به او بدهیم.

«کیومرث سرمدی»  نماینده مردم اسدآباد در مخالفت با این پیشنهاد اظهار داشت: اوایل انقلاب به دلیل اینکه احتمال وابستگی افراد مسن به نظام قبل از انقلاب وجود داشت، مجبور بودیم از جوانان استفاده کنیم. به عبارتی در شرایط حاضر سن ۴۰سال در طرح  شرایط داوطلب ریاست جمهوری سن جوان و قابل قبولی است.  

«سید غنی نظری خانقاه» نماینده مردم خلخال نیز در موافقت با این پیشنهاد گفت: در کشور از جوانگرایی حرف می‌زنیم ولی فرصت‌های مدیریتی کشور بیشتر به میانسال‌ها و پیرمردها اختصاص می‌یابد و درحالی که کار رییس جمهوری اجرایی است و هر چقدر سن رییس جمهور افزایش یابد، خانه نشینی و کم تحرکی او بیشتر می‌شود.  

نماینده مردم خلخال افزود: رهبر معظم انقلاب فرمودند که جوان باید سیاسی باشد و دولت به دنبال استفاده از ظرفیت جوانان برود و اگر ما از ظرفیت جوانان در رده‌های مدیریتی و بالاتر بالا استفاده نکنیم، از ظرفیت‌های کشور به خوبی استفاده نشده و بیشترین ضربه را به جوانان دهه ۶۰  کشور که جوانان هستند،  خواهیم زد.

نمایندگان همچنین با پیشنهاد «غلامرضا نوری قزلجه» برای افزایش سن داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری به ۷۵ سالگی مخالفت کردند. با رای نمایندگان در صورتی که روسای جمهور مستقر در دور دوم به سن ۷۰ سالگی برسند، در دور دوم امکان حضور در انتخابات را از دست می‌دهند.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی انتخابات ۱۴۰۰ مجلس یازدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی انتخابات ریاست جمهوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی انتخابات ۱۴۰۰ مجلس یازدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی انتخابات ریاست جمهوری مجلس شورای اسلامی انتخابات ۱۴۰۰ مجلس یازدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی انتخابات ریاست جمهوری اخبار کنکور ریاست جمهوری نماینده مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۳۵۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نباید کسی تصور کند «دور دوم انتخابات مجلس» فاقد اهمیت است

«علی‌اکبر علیزاده» در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اهمیت دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم اظهار کرد: از آنجایی که مجلس شورای اسلامی در همه حوزه‌ها مجاز به قانون‌گذاری است و در جمهوری اسلامی ایران جایگاه بالایی دارد، مشارکت بالای مردم در انتخابات باعث تشکیل مجلسی قوی می‌شود.

وی افزود: نباید اینگونه تصور شود که مشارکت مردم در دور دوم انتخابات اهمیتی ندارد؛ مشارکت پُرشور مردم در حوزه‌هایی که به دور دوم کشیده شده است، بسیار اهمیت دارد. نماینده‌ای که با پشتوانه رأی بالا راهی مجلس شود، قطعاً مؤثرتر از نماینده‌ای خواهد بود که پشتوانه رأی بالایی نداشته است.

نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر مشارکت در انتخابات بالا باشد، مجلسی قوی به وجود می‌آید و اگر مجلس قوی و با پشتوانه رأی بالا باشد، دولت‌ها چاره‌ای ندارند جز اینکه در ریلی که مجلس می‌گذارد، حرکت کنند.

علیزاده تصریح کرد: همچنین زمانی که مجلس قوی باشد، قدرت نظارت بالایی خواهد داشت و می‌تواند تخطی از اجرای قوانین را به خوبی شناسایی کرده و به دستگاه‌ها و مسؤولان اجرایی کشور گوشزد کند که در ریل قانون حرکت کنند.

منتخب مردم دامغان در مجلس دوازدهم ادامه داد: هنوز ۴۵ نماینده مجلس دوازدهم مشخص نشده است و از آنجایی که این افراد قطعاً تأثیر زیادی بر مجلس آینده خواهند داشت، بر این اساس نباید کسی تصور کند که دور دوم انتخابات مجلس فاقد اهمیت است.

وی اظهار کرد: مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی بسیار مؤثر است چراکه آیت الله مدرس هم یک نماینده بود و بر این اساس حتی یک نماینده روی مجلس تأثیر دارد و نباید دور دوم انتخابات مجلس کم اهمیت جلوه داده شود؛ برای مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم نیز باید رسانه‌ها به ویژه صداوسیما امکان تبلیغات برابر را برای داوطلبان دور دوم انتخابات فراهم کنند.

نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی گفت: باید اهمیت دور دوم انتخابات به خوبی برای مردم تبیین شود تا مردم در حوزه‌های انتخابیه‌ای که انتخابات به دور دوم کشیده شده است، حضور پُر شوری پای صندوق‌های رأی داشته باشند. تبیین و آگاهی‌بخشی به مردم، مهم‌ترین کاری است که باید مورد توجه باشد.

علیزاده اظهار کرد: در نظام جمهوری اسلامی ایران حضور و مشارکت مردم در عرصه‌هایی مانند انتخابات اهمیت زیادی دارد و امیدواریم مردم مشارکت بالایی در مرحله دوم انتخابات مجلس داشته باشد.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۲ در ۲۰۸ حوزه انتخابیه سراسر کشور برگزار شد که انتخابات ۲۱ حوزه به مرحله دوم کشیده شد. قرار است دور دوم انتخابات مجلس روز ۲۱ اردیبهشت برگزار شود.

کد خبر 6084386 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد
  • نظر دولت رئیسی درباره ریاست مجلس آینده از زبان معاون پارلمانی /کرسی های نمایندگی تهران اهمیت زیادی دارد
  • چرا مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است؟
  • متکی هیچ تماسی با ابوترابی برای ریاست مجلس نداشته است
  • مهاجری خطاب به ذوالنور: از رئیسی حساب‌کشی کنید
  • مهاجری خطاب به ذوالنور: از رئیسی و دولت حساب‌کشی کنید
  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی
  • نباید کسی تصور کند «دور دوم انتخابات مجلس» فاقد اهمیت است
  • کنایه مهاجری به ذوالنور: اگر می‌خواهید همین مجلس ضعیف، ضعیف تر نشود از دولت و شخص رئیس‌جمهور حساب کشی کنید
  • نیازمند تشکیل مجلس قدرتمند و کارآمد هستیم