Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-07@03:04:37 GMT

پنجمین رویداد سالیانه شرکت سانوفی i-Dare

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۳۶۵۵۴

پنجمین رویداد سالیانه شرکت سانوفی i-Dare

تیم دیابت سانوفی ایران با توجه به اهمیت ارتقای دانش متخصصین حوزه سلامت هر ساله برنامه جامعی با نام iDare برگزار می‌کند تا آخرین دستاوردهای علمی در حوزه دیابت را در اختیار علاقمندان قرار دهد.

به گزارش برنا، تیم دیابت سانوفی ایران  با توجه به اهمیت ارتقای دانش متخصصین حوزه سلامت هر ساله برنامه جامعی با نام iDare برگزار می‌کند تا آخرین دستاوردهای علمی در حوزه دیابت را در اختیار علاقمندان قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امسال پنجمین سری این رویداد در تاریخ 20 و 21 آذر ماه به صورت کاملا مجازی و با حضور اساتید برجسته ایرانی و دو استاد بین المللی  از کشور آلمان و اسلوانی برگزار شد.

در روز اول این برنامه اهمیت تکنولوژی در درمان دیابت مورد بررسی قرار گرفت چرا که با سرعت گرفتن زندگی دیجیتال و تاثیرات آن بر جنبه‌های گوناگون زندگی بیماران، درمان دیابت بر اساس تکنولوژی روز دنیا اهمیت بیشتری دارد. در این خصوص ابتدا دکتر جاهد، نقش و اهمیت تله مدیسین (درمان از راه دور) در مدیریت دیابت را مطرح نمودند. سپس دکتر بتلینو (Dr. Tadej Battelino) از کشور اسلوانی پارادوکس فناوری و علت دست نیافتن به اهداف درمانی در بیماران دیابتی را مورد بررسی قرار دادند. در ادامه دکتر خمسه تکامل تدریجی تکنولوژی در مسیر انسولین درمانی را عنوان کردند.

برنامه‌های روز دوم رویداد سالیانه شرکت سانوفی i-Dare

محور اصلی روز دوم iDare، مبحث مهم و جدید Time in Range بود چرا که با معرفی این شاخص امید است نوسانات قند خون بیماران بهتر مورد بررسی قرار گیرد و موفقیت درمان بهبود یابد. در این خصوص ابتدا دکتر حسین پناه از اهمیت نوسانات قند خون در کنترل دیابت گفتند و در ادامه دکتر فرست (Dr. Thomas Forst) از کشور آلمان نوسانات قند خون در درمان‌های نوین تزریقی دیابت را مورد بررسی قرار دادند. در آخر شاهد مناظره جذابی بین دکتر استقامتی و دکتر ملک بودیم که در این مناظره تجویز انسولین و GLP1RA به صورت جداگانه با تجویز ترکیب دارویی این دو در یک قلم مورد مقایسه قرار گرفت.

در خلال برنامه، ویدیو‌هایی در زمینه کمپین " دیابت – نوع- تو" با شرکت‌کنندگان به اشتراک گذاشته شد. درکمپین دیابت نوع توکه خالق آن شرکت سانوفی است، اهمیت شخصی‌سازی در درمان دیابت پررنگ گردیده است. کمپین «دیابت نوع تو» تلاش می‌نماید تا با تکیه بر محوریت فرد مبتلا به دیابت در مدیریت قند خون، انگیزه لازم جهت ایجاد تغییر در رفتار و عادات زندگی در افراد دیابتی را بهبود بخشد.

همچنین با توجه به شعارIDF  برای سال جاری که اهمیت تجهیز پرستاران با آموزش صحیح است، در خلال برنامه با پخش ویدیویی، بر روی نقش اموزش پرستاران تاکید گردید چرا که با توجه به افزایش تعداد بیماران مبتلا به دیابت و اهمیت توانمند‌سازی این بیماران در خود مراقبتی، آموزش پرستاران به عنوان اولین و یکی از مهم‌ترین اعضای کادر درمانی که با این بیماران در تعامل هستند از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. در برنامه iDare امسال تاکید گردید که  پرستاران با دریافت خدمات اموزشی می‌توانند بیماران را در بهبود کیفیت خود مراقبتی و کاهش عوارض بیماری یاری نمایند.

در این رویداد بیش از 800 نفر از متخصصین در گروه های مختلف پزشکی از جمله متخصصین غدد، متخصصین داخلی و دیابتولوژیست‌ها از سراسر ایران به صورت مجازی شرکت نمودند تا به آخرین دستاوردهای علمی مطابق با استاندارد های جهانی دست یابند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سانوفی i Dare مورد بررسی قرار قند خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۳۶۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش؛ حلقه مفقوده در دیابت/ سن مناسب برای انجام تست دیابت

مدیر کلینیک دیابت پژوهشگاه رویان با بیان اینکه میزان شیوع دیابت در کشور زیاد است و مسؤولان باید به این امر مهم توجه کنند، اظهار کرد: بررسی وضعیت مراجعه‌کنندگان به مراکز درمانی بیانگر آن است که آموزش یک حلقه مفقوده در ارتباط با دیابت به حساب می‌آید.

دکتر اعظم کوه‌کن در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه جامعه نسبت به بیماری دیابت آگاهی کافی و لازم ندارد،  گفت: بسیاری از افراد جامعه نمی‌دانند که بهترین سن و زمان مناسب برای انجام تست دیابت  چه موقع است. با توجه به شیوع روزافزون دیابت و براساس دستورالعمل های جهانی، تست غربالگری قند خون از  ۴۵ سالگی به ۳۵ سالگی تقلیل یافته، به همین دلیل، افراد بالای ۳۵ سال باید نسبت به انجام تست قند خون اقدام کنند.

وی با اشاره به برگزاری پویش «سلامت غربالگری دیابت و فشار خون بالا» طی سال گذشته از سوی وزارت بهداشت، افزود: با توجه به اینکه میزان شیوع دیابت در کشور زیاد است، مسئولان باید به این امر مهم توجه کنند. نتایج حاصل از اجرای این پویش می‌تواند برای برنامه‌ریزی‌های آینده به کار گرفته شود. قدم اول برای کنترل و پیشگیری از چاقی، دیابت و فشار خون در جامعه، برنامه‌ریزی صحیح کشوری در حوزه سلامت و تغییر سبک زندگی آحاد جامعه است.

کوه‌کن ادامه داد: همچنین اطلاع‌رسانی وآگاهی‌بخشی به مخاطبان  از اهمیت و اعتبار فراوانی برخوردار است. در این خصوص افراد مستعد دیابت که شامل افراد با تغذیه نادرست، زندگی کم تحرک، خویشاوندان درجه اول مبتلا به دیابت باید نسبت به انجام تست قند خون تشویق شوند و در این زمینه باید اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی از طریق «رسانه‌های عمومی» و «آموزش و پرورش» در مجامع عمومی صورت گیرد و این باور که چاقی یک بیماری است و سلامتی را تهدید می‌کند، در ذهن جامعه نهادینه شود. در این راستا لازم است برنامه‌ریزی‌های مناسب برای پیشگیری و کنترل فراهم شود؛ به نحوی که مراکز آموزشی معتبر درباره دیابت و برای بیماران دیابتی و خانواده‌ها در تمام شهرها وجود داشته باشد.  

وی درباره ضرورت برنامه‌ریزی برای بیماران دیابتی گفت: به طور کلی می‌توان گفت اقدامات لازم جهت پیشگیری و کنترل بیماری دیابت را در ۳ بخش می‌توان متمرکز کرد؛ گام اول، آموزش همگانی و مردمی و روز آمد کردن دانش پزشکان و گام دوم، دسترسی به تجهیزات، داروها و فناوری روز حوزه دیابت و سومین قدم، اقدامات موثر است؛ منظور این است که مراکز درمانی به صورت جامع‌نگر به درمان چاقی و دیابت توجه کنند؛ یعنی فقط دارو تجویز نکنند بلکه باید با مشاوره رو در رو با افراد دیابتی و خانواده‌ها بار تحمیل بر جامعه و کشور را کاهش داد. مشاوره‌های لازم با بیماران از جمله سیاست‌های تاثیرگذار مثبت است که پذیرش بیماری برای بیماران و اطرافیان را فراهم می‌کند. اجرای این برنامه‌ها به پشتیبانی وزارت بهداشت و دولت نیاز دارد.  

این متخصص با بیان اینکه بررسی وضعیت مراجعه‌کنندگان به مراکز درمانی بیانگر این است که آموزش یک حلقه مفقوده در ارتباط با دیابت به حساب می‌آید، افزود: به طور مثال، برخی از افرادی که به دیابت مبتلا هستند اطلاعی درباره میزان قند ناشتا یا قند ۲ ساعته ندارند؛ مشاهده می‌شود در پاره‌ای موارد حتی افراد تحصیل‌کرده نسبت به میزان قند خون خود بی‌اطلاع هستند. برنامه‌های مربوط به دیابت باید به صورت فصلی یا ماهانه انجام شود؛ به نحوی که عموم مردم نسبت به بیماری دیابت آگاهی داشته باشند. هنگامی که مردم نسبت به دیابت آگاهی داشته باشند، دانش عمومی افزیش می‌یابد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نبود کارشناس تغذیه در تنها کلینیک دیابت کرمانشاه
  • کاهش رشد منفی موالید سالیانه در گیلان
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • ثبت پنجمین اهدای عضو طی سالجاری درچهارمحال وبختیاری
  • دیدن و بوییدن غذا ممکن است به راه جدیدی برای درمان دیابت تبدیل شود
  • سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • آموزش؛ حلقه مفقوده در دیابت/ سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • برگزاری رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گزاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران
  • تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند