Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت نوپای کیسمت تکنولوژیز در حال توسعه و تجاری‌سازی اسپری ضدعفونی‌کننده‌ای است که در آن از نانوذرات استفاده شده است. به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، یکی از روش‌های تمیز کردن سطوح، استفاده از مواد تمیزکننده تجاری است. برای این که این محصولات موثر باشند باید به شکل صحیح و مکررا مورد استفاده قرار گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیا راه دیگری برای از بردن آلودگی از سطح وجود دارد؟

شیوع ویروس کرونا موجب شده تا ما با دقت بیشتری چک کنیم که در طول روز چه سطوحی را لمس می‌کنیم. کریستینا دریک مدیرعامل شرکت کیسمت تکنولوژیز (Kismet Technologies) می‌گوید: «من به یک فروشگاه موادغذایی محلی رفتم و دیدم که یک کارمند با احتیاط کامل ماده ضدعفونی‌کننده را روی یک سطح اسپری می‌کند و بلافاصله نیز آن را پاک می‌کرد؛ بنابراین واکنش اولیه من این بود که آن سطح ضدعفونی نشده است.»

دانشمندان می‌گویند زمان لازم برای تمیز کردن یک سطح با استفاده از دستمال مرطوب یا اسپری ضدعفونی‌کننده، از چهار تا ده دقیقه است.

گریفیت پارکس، دارای دکترای تخصصی ویروس‌شناسی از کالج پزشکی UCF می‌گوید: «موادی مانند اتانول یا برخی موارد دیگر که ویروس را از بین می‌برند، روی سطح طولانی مدت دوام ندارند.»

این بدان معنا است که برای تمیز ماندن سطح در برابر آلودگی ویروس‌ها از جمله ویروس کرونا، باید سطح را بار‌ها و بار‌ها پاک کرد.

به‌همین دلیل، کریستینا دریک در حال توسعه اسپری ضدعفونی‌کننده با ماندگاری طولانی است که می‌تواند با استفاده از نانوذرات اکسید سریم آلودگی‌های ویروسی را در کمتر از ۳۰ ثانیه از بین ببرد و در عین حال ساعت‌ها یا حتی روز‌ها اثربخشی آن تداوم داشته باشد.

برای توسعه این اسپری ضدویروس، این تیم تحقیقاتی ابتدا نانوذرات را در مایعی معلق می‌کند تا بتوان آن را اسپری کرد. پژوهشگران اطمینان حاصل کردند که یک‌بار اسپری کردن این محلول روی سطح، منجر به تولید فیلمی روی سطح شده و به‌طور مداوم این فیلم نیز بازسازی می‌شود. این گروه در ادامه اقدام به آزمایش این محلول اسپری در برابر ویروس‌های متعدد و تأیید ایمن بودن آن کردند.

سدیپتا سیل، دکترای مهندس علوم مواد از دانشگاه فلوریدا مرکزی می‌گوید: «ساخت این اسپری جهشی بزرگ در حوزه تولید مواد ضدعفونی‌کننده است.»

دریک و همکارانش شرکت خصوصی به نام کیسمت تکنولوژیز را برای توسعه بیشتر و بازاریابی این ضدعفونی‌کننده جدید تاسیس کردند که با همکاری دکتر سیل، متخصص در نانوذرات اکسید سریم، روی توسعه این فناوری کار می‌کنند. پیش از این نانوذرات اکسید سریم در طیف وسیعی از روش‌های درمانی از بهبود زخم‌های دیابتی گرفته تا کاهش آسیب ناشی از پرتو استفاده شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کرونا اسپری نانو فناوری نانو ضدعفونی کننده سطوح اسپری ضدعفونی کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۳۶۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر

توافق‌نامه همکاری مشترک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و دانشگاه صنعتی امیرکبیر در راستای حمایت معاونت از دستیابی این دانشگاه به مرجعیت علمی و فناورانه، توسعه فناوری و تجاری‌سازی محصولات فناورانه منعقد شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، توافق‌نامه همکاری مشترک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و دانشگاه صنعتی امیرکبیر در راستای حمایت معاونت از دستیابی این دانشگاه به مرجعیت علمی و فناورانه، توسعه فناوری و تجاری‌سازی محصولات فناورانه منعقد شد. با رویکرد حمایت از دست یافتن به مرجعیت علمی فناورانه و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان، این توافق نامه با هدف همکاری در پیشبرد برنامه‌های توسعه دانش‌بنیان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر به امضای جواد مشایخ، معاون توسعه اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر رسید.

محوری‌ترین موضوع این توافق نامه، حمایت از ایفای نقش مؤثر دانشگاه در دستیابی به مرجعیت علمی، توسعه علم و دستاوردهای علمی فاخر توسعه فناوری و تجاری‌سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه، جذب نخبگان و توسعه زیرساخت‌های آزمایشگاهی و پارک علم و فناوری است.

از مهم‌ترین اهداف توافق‌نامه همکاری معاونت علمی و دانشگاه صنعتی امیرکبیر می‌توان به حمایت از تحقق مرجعیت علمی ـ پژوهشی مسئله‌محور و تحول آفرین و انتشار دستاوردهای پژوهشی برتر در دانشگاه در سطح بین‌المللی و توسعه همکاری‌های دانشگاه با بخش‌های اقتصادی و شرکت‌های بزرگ با استفاده از ظرفیت اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه و سرمایه گذاری اشاره کرد.

گاف "بی‌بی‌سی" درباره پروژه هواپیمای جت 72نفره ایرانی

حمایت از توانمندسازی تخصصی و اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه، کمک به بلوغ و توسعه زیرساخت‌های فناوری و آزمایشگاهی در دانشگاه از دیگر محورهای این توافق‌نامه همکاری مشترک است.

حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه

در قالب این توافق‌نامه، حداقل پنج طرح دانشگاهی در قالب طرح‌های تجاری محصولات فناورانه و دانش  و حداقل پنج طرح توسعه فناوری و خدمت بار اول مورد حمایت قرار می‌گیرد. همچنین زمینه برای اشتغال حداقل 25 نفر در زیست بوم نوآوری و کارآفرینی دانشگاه در شرکت‌های زایشی فراهم خواهد شد و از همکاری‌های تحقیق و توسعه و پژوهشی (تا سقف 70 میلیارد ریال)، جذب حدأقل سه عضو هیئت علمی مورد تأیید بنیاد نخبگان و سه محقق پسادکتری مورد تایید بنیاد علم یا بنیاد ملی نخبگان حمایت می‌شود.

معاونت علمی، ضمن حمایت از فعالیت‌ها و برنامه‌های تحول آفرین در دانشگاه در چهار محور «مرجعیت علمی»، زیست بوم فناوری، زیست‌بوم کارآفرینی و اقتصاد دانش‌بنیان و اشتغال ‌پذیری دانشجویان حمایت می‌کند. علاوه بر این، حمایت از پژوهشگران پسادکتری برای انجام پژوهش‌های مسئله محور و تحول آفرین توسط بنیاد ملی علم در قالب برنامه مشترک دانشگاه با بنیاد علم و بنیاد نخبگان تا سقف 20 میلیارد ریال در سال، حمایت از طرح‌های فناورانه و زیرساخت‌های آزمایشگاهی در دانشگاه در قالب حمایت از پروژه‌های توسعه فناوری محصول خدمت بار اول هر پروژه تا سقف 10 میلیارد ریال و در مجموع سالانه تا سقف 100 میلیارد ریال، حمایت از پروژه‌های پژوهشی دانشگاه با صنایع و شرکتهای بزرگ از محل اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه این شرکتها موضوع ماده 11 قانون جهش تولید تا سقف 2000 میلیارد ریال، حمایت از راه‌اندازی و تجهیز آزمایشگاههای عضو شبکه آزمایشگاهی تا سقف 50 میلیارد ریال در چارچوب مورد تائید شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و حمایت از تدوین برنامه و پیاده‌سازی ماده 5 قانون جهش تولید دانش‌بنیان و مدیریت مالکیت فکری دارایی‌های پژوهش و فناوری دانشگاه ذیل این محورها توسط معاونت علمی صورت می‌گیرد.

همچنین حمایت از پروژه‌های تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان و فناورانه دانشگاه، هر طرح تا سقف 200 میلیارد ریال در مجموع تا سقف دو هزار میلیارد ریال، حمایت از برگزاری بوت کمپ‌های تخصصی و تولید محتوای مرتبط با اشتغال پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه تا سقف 10 میلیارد ریال، تسهیل و حمایت از برخورداری دانشجویان پژوهشگران و اعضاء هیئت علمی دانشگاه از برنامه‌های حمایتی بنیاد ملی نخبگان در قالب این توافق‌نامه محقق خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • علاقه‌مند به توسعه روابط با ایران در تمامی حوزه‌ها هستیم
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری در حوزه استاندارد
  • ترافیک خارجی در اتاق تجارت
  • توسعه همکاری‌های تجاری در دستور کار کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • برنامه های متنوعی برای تسهیل تبادلات مالی با چین داریم
  • عرضه دو لاستیک نانویی ویژه مسابقات دوچرخه‌سواری
  • تاکید ایران و قطر بر توسعه روابط تجاری و سرمایه گذاری
  • توسعه روابط تجاری و اقتصادی با مالزیایی ها در نمایشگاه اکسپو
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر