Web Analytics Made Easy - Statcounter

شمار مبتلایان به ویروس کرونا در جهان در عرض دو روز یک میلیون نفر افزایش یافته و از رقم مجموع ۷۳ میلیون نفر عبور کرد.

به گزارش برنا، برآوردهای وبگاه «وُرلداُمتر» نشان می‌دهد تعداد کسانی که در کشورهای مختلف، به ویروس «کووید۱۹» مبتلا شده‌اند بامداد سه‌شنبه از ۷۳ میلیون نفر فراتر رفته است.

بر این اساس تا لحظه نگارش این خبر ۷۳,۱۱۱,۳۰۳ نفر در سراسر جهان به این ویروس مبتلا شده‌اند و ۱,۶۲۶,۲۳۱ نفر نیز بر اثر آن جان خود را از دست داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مقابل اما ۵۱,۲۰۶,۷۹۱ نفر از بند این بیماری رهایی پیدا کرده و سلامت خود را به دست آورده‌اند.

در این میان، ایالات متحده آمریکا با شانزده میلیون و نهصد هزار مبتلا و ۳۰۷ هزار جان باخته، در صدر کشورهای آلوده به ویروس کرونا قرار دارد. این در حالی است که به اذعان رسانه‌های آمریکایی، مسئولان دولتی این کشور به جای رسیدگی به وضع وخیم همه‌گیری در این کشور، مشغول جنگ قدرت و منازعه بر سر نتایج انتخابات ریاست‌جمهوری هستند.

طبق داده‌های وُرلداُمتر، طی بیست‌وچهار ساعت گذشته از تمام ایالت‌های آمریکا به صورت مجموع فعلا ۱۴۸ هزار  مبتلای جدید به ویروس کرونا گزارش شده که احتمال افزایش آن تا پایان روز دوشنبه (به وقت محلی) در این کشور وجود دارد. طی یک روز گذشته نیز فعلا ۱۲۱۰ فوتی گزارش شده است.

بررسی‌های آماری نشان می‌دهد که آمریکا ۲۳.۱۱ درصد از کل مبتلایان به این بیماری را در خود جای داده است. بعد از آن، هند با حدود ۱۳.۵۵ درصد از کل مبتلایان جهان یعنی تقریبا نه میلیون و نهصد هزار نفر در رتبه دوم قرار دارد. بعد از آنها برزیل با شش میلیون و نهصد و بیست هزار مبتلا یعنی ۹،۴۷ درصد کل بیماران، قرار دارد.

 

 

در این میان قاره آمریکای شمالی و مرکزی حدود نوزده میلیون و چهارصد و هشتاد هزار مبتلا و تقریبا ۴۵۳ هزار فوتی، و قاره اروپا با نزدیک به بیست میلیون مورد ابتلا و ۴۶۱ هزار جان‌باخته را از این آمار به خود اختصاص داده‌اند.

این در حالی است که «فیل مورفی» فرماندار ایالت نیوجرسی در آمریکا می‌گوید با وجود توزیع واکسن کرونا، چند هفته آینده اوضاع مانند جهنم خواهد بود.

یکی از نکات قابل توجه آمارهای روند شیوع ویروس کرونا، مدت زمان افزایش شمار مبتلایان است. بر اساس بررسی‌های آماری، ویروس کرونا از زمانی که ۱۴ میلیون را در جهان بیمار کرده بود، دربازه‌های سه یا چهار روزه، یک میلیون نفر را نیز گرفتار خود کرد؛ اما این بار در عرض دو روز امروز شمار ابتلای جهانی از ۷۳میلیون نفر عبور کند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا کرونا در ایران کرونا در جهان میلیون نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۳۷۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور

یکی از شرکت‌های فناور موفق به تولید کیت‌های استخراج DNA و RNA با یک بیستم قیمت نمونه‌های اروپایی شد.

به گزارش ایسنا، امیر شیرعلی‌زاده دزفولی، مدیرعامل این شرکت در این باره گفت: کیت‌های استخراج DNA و RNA ما یک بیستم کیت‌های اروپایی قیمت داشته و یک پنجم نمونه‌های چینی و تایوانی قیمت دارد. در واقع این کیت‌ها در عین حال که کیفیت بسیار بالایی دارند، از تمام نمونه‌های وارداتی ارزان‌تر هستند. این فناوری برای جداسازی انواع اسیدهای نوکلئیک ویروس‌های بیماری‌زا نظیر ایدز و آنفلوآنزا قابل استفاده است.

شیرعلی‌زاده افزود: تا پیش از این فقط کیت‌های استخراج RNA را تولید می‌کردیم، اما به تازگی فناوری استخراج DNA را نیز توسعه داده‌ایم و در نتیجه DNA و RNA را می‌توانیم استخراج کنیم. این کیت‌ها هم برای تشخیص در بیمارستان‌ها و هم آزمایشگاه‌های تشخیصی قابل استفاده هستند. از سوی دیگر در دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی نیز از این کیت‌ها برای مقاصد تحقیق و توسعه می‌توان استفاده کرد. ما براساس نیاز بازار تولید انجام می‌دهیم و تقریبا  ۵۰۰ واکنش در روز تولید داریم که این رقم در دوره کرونا تا ۵۰۰۰ واکنش نیز می‌رسید.

به نقل از ستاد نانو، وی با بیان اینکه در حال توسعه فناوری جداسازی سلول‌ها با ذرات مغناطیسی هستیم که این فناوری برای تشخیص و درمان سرطان بسیار کاربردی است، ادامه داد: کیت‌های آموزشی نانویی تولیدی ما عرضه شده است. این کیت‌ها هم در محیط‌های آموزشی نظیر مدرسه و هم خانه قابل استفاده هستند. این کیت‌ها برای دو گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال و همچنین بالای ۱۸ سال تولید می‌شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید!
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش تغییرات آب و هوایی در گسترش ویروس ها
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور