Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - معاون درمان سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه اجرای طرح نسخه الکترونیک به طور مستمر در کشور در حال پیگیری است، گفت: امیدواریم در آینده نزدیک با صرفه جویی های حاصل از این طرح در حوزه درمان، شاهد پوشش تعهدات بیشتری برای درمان بیمه شدگان تامین اجتماعی باشیم.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، دکتر امیر عباس منوچهری در بازدید از مراکز درمانی تامین اجتماعی استان قم ضمن قدردانی از کارکنان و کادر درمان بیمارستان امام رضا(ع) قم برای درمان بیماران به ویژه بیماران مبتلا به کرونا، گفت: در راستای راهبرد توزیع عادلانه امکانات و تجهیزات درمانی سازمان تامین اجتماعی به استانها، بانک اطلاعاتی امکانات و خدمات موجود در استانها استخراج و داده کاوی لازم برای توزیع عادلانه به استانها مدون شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: با اشاره به نگاه مثبت مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی برای ارائه خدمات به ویژه در بخش درمان، تا پایان امسال، برای توسعه 550 تخت بستری، 280 میلیارد تومان، برای تجهیزات سرمایه ای، 274 میلیارد تومان، به منظور تجهیزات درمانی پیشرفته، 290 میلیارد تومان و برای خرید آمبولانس و اختصاص بودجه ای برای به روز رسانی پرداخت تعهدات به مراکز طرف قرارداد، برنامه ریزی و اقدامات لازم اجرا می شود.
دکتر منوچهری به نگاه و راهبرد جدید در مدیران سازمان تامین اجتماعی برای حفظ منابع سازمان اشاره کرد و گفت: با توجه به رشد جمعیت سالمند و توسعه بیماری های مزمن، سازمان تامین اجتماعی با ایجاد ساختار جدید در تشکیلات در قالب ادارات طب سالمندی و پیشگیری از بیماری های مزمن علاوه بر درمان بیمه شدگان به سمت سازمانی سلامت محور هم در حال برنامه ریزی و هدف گذاری است.
معاون درمان سازمان تامین اجتماعی در ادامه افزود: حضور در استانها و استفاده از خرد جمعی به ویژه حضور میدانی و مشاهده مسائل از نزدیک، تصمیم گیری را واقع بینانه تر می کند تا بتوانیم با توجه به آگاهی به دست آماده از وضعیت موجود استانها، توزیع امکانات و تجهیزات و دسترسی بیمه شدگان را با الویت بندی و عادلانه تر ترسیم کنیم.
دکتر منوچهری با اشاره به محرومیت استان قم از نظر امکانات و تجهیزات درمانی برای بیمه شدگان با توجه به پایین بودن تعداد تختها و سرانه درمان بیمه شدگان قم نسبت به سایر کشور اظهار داشت: افزایش 5 تخت بستری بخش های ویژه، تاسیس انبار دارویی و برخی از تجهیزات پزشکی در استان قم ضروری است و پیگیری لازم در این زمینه انجام خواهد شد.
در ادامه دکتر داود علیمحمدی مدیر درمان تامین اجتماعی قم گفت: بیش از 780 هزار بیمه شده تحت پوشش تامین اجتماعی یعنی 60 درصد جمعیت استان از طریق چهار مرکز درمانی تامین اجتماعی و 697 مرکز تشخیصی و درمانی مستقل خدمات مورد نیاز خود را دریافت می کنند که در شش ماهه نخست امسال با توجه به شرایط کرونایی، بیش از 852 هزار بار بیمه شدگان به شکل سرپایی و 4 هزار و 200 بیمار به روش بستری به مراکز درمانی تامین اجتماعی قم مراجعه نکرده اند.
وی در ادامه اظهار داشت: بیمه شدگان در شش ماهه نخست امسال، بیش از دو میلیون و 680 هزار بار به مراکز طرف قرارداد به شکل سرپایی و بیش از 25 هزار بیمار به مراکز بستری طرف قرارداد برای دریافت خدمت مراجعه کرده اند که با رشد 5 درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته، مواجه بوده است.
مدیر درمان تامین اجتماعی قم با اشاره به اینکه بیمارستان تامین اجتماعی قم به عنوان مرکز ریفرال بیماران کرونایی در حال خدمت به بیمه شدگان است، خاطر نشان کرد: بیش از 90 نفر از کارکنان این مجموعه، از زمان شیوع ویروس کرونا به این بیماری مبتلا شدند، از اینرو تلاش کرده ایم با تمام امکانات و نیروی انسانی برای سلامت بیماران از هیچ کوششی دریغ نکنیم و به این خدمت مقدس برای نجات جان بیماران افتخار می کنیم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی تامین اجتماعی قم بیمه شدگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۳۸۰۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان رایگان کودک با داشتن بیمه پایه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ رئیس اداره اقتصاد درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: براساس دستوالعمل ارائه خدمات ارائه خدمات رایگان به کودکان زیر هفت سال و ابلاغیه وزارت بهداشت در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت همه خدمات بستری و سرپایی کودکان زیر هفت سال در مراکز دولتی دانشگاهی و بیمارستان‌های دولتی موظف به ارائه کلیه خدمات بستری رایگان هستند.

دکتر طباطبایی افزود: وزیر بهداشت اسفند سال گذشته از خدمات درمانی رایگان برای کودکان زیر هفت سال خبرداد که این طرح در استان از اول اردیبهشت به طور کام در حال اجرا است.

او گفت: در اجرای این طرح بیمارستان‌های دولتی موظفند این خدمات را ارائه دهند و هیچ گونه دریافتی از از بیماران زیر هفت سال نداشته باشند.

به گفته طباطبایی دارندگان بیمه پایه مشمول این طرح هستند و چنانچه بیماری فاقد بیمه پایه باشد، می‌تواند با مراجعه به سازمان بیمه سلامت برای بیمه خود اقدام کند و از مزایای این طرح بهره‌مند شود.

والدین کودکان زیر هفت در صورت مشاهده تخلف در روند اجرای این طرح می‌توانند از طریق تماس با سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت موضوع را در میان بگذارند. 

دیگر خبرها

  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • عملکرد دستگاه‌های مسئول در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شکل مستمر رصد می‌شود
  • متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • درمان رایگان کودک با داشتن بیمه پایه
  • خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین