Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@19:07:30 GMT

شهدای سلامت رزمندگان میدان جنگ با کرونا هستند

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۳۶۴۹۳

شهدای سلامت رزمندگان میدان جنگ با کرونا هستند

ایسنا/گیلان وزیر ارشاد، یکی از شباهت های دفاع مقدس و دوران کرونا را در معرض خطر بودن کادر درمانی دانست و متذکر شد: پزشکان و پرستاران در دوران دفاع مقدس مانند رزمنده در میدان جنگ بودند و امروز نیز مدافعان سلامت رزمندگان عرصه جنگ با کرونا هستند.

طرح «سه شنبه های تکریم» با حضور مجازی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در منزل شهید نرجس خانعلی زاده، نخستین شهیده مدافع سلامت در استان گیلان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ارتباط زنده تصویری از منزل شهید دکتر محمد زارع، رئیس بیمارستان شهید بهشتی تهران، حضور در محفل خانواده های شهدا را برای انسان درس آموز دانست و اظهار کرد: شهدای مدافع سلامت باب جدیدی را به سوی گلستان شهادت گشودند و اوج انسانیت را نشان دادند.

وی با اشاره به شباهت های دوران دفاع مقدس با فضای ۱۰ ماهه کرونا، افزود: همانگونه که در دوران دفاع مقدس شاهد زحمات شبانه روزی پزشکان و پرستاران بودیم، امروز نیز کادر درمانی کشور در فضای کرونا به وظیفه انسانی و انقلابی خودشان عمل کردند و کارنامه درخشانی را به یادگار گذاشتند.

وزیر ارشاد، مدافعان سلامت را سرمایه اجتماعی کشور دانست و تصریح کرد: در دوران دفاع مقدس بعد از عملیات ها مجروحین زیادی به بدنه کادر درمانی کشور دارد می شد و پزشکان و پرستاران به دنبال بمباران شهرها، بار سنگینی را تحمل می کردند. در دوران کرونا نیز سه موج را پشت سر گذاشتیم که یادآور عملیات های دوران جنگ بود.

صالحی، از دیگر شباهت های دفاع مقدس و دوران کرونا را در معرض خطر بودن کادر درمانی دانست و متذکر شد: پزشکان و پرستاران در دوران دفاع مقدس مانند رزمنده در میدان جنگ بودند و امروز نیز مدافعان سلامت رزمندگان عرصه جنگ با کرونا هستند.

وی بمباران های شیمیایی را یکی از پدیده های ناشناخته و کمتر شناخته شده دوران دفاع مقدس دانست و تصریح کرد: در سال های پایانی جنگ بیش از ۱۰۰ هزر مجروح شیمیایی داشتیم و کادر درمانی این بار را بر دوش کشیدند. امروز نیز کرونا یک پدیده ناشناخته برای جهان است و کادر درمان ما با چنین فضایی مواجه است.

وزیر ارشاد، تلاش های کادر درمانی را مصداق کار جهادی دانست و یادآور شد: پزشکان و پرستاران ما امروز در عرصه جنگ با کرونا مانند رزمندگان دوران دفاع مقدس جهاد می کنند.

صالحی، شهادت را بهترین توفیق برای انسان دانست و گفت: فرایند زندگی انسان با پایان زندگی او نسبت دارد و لذا شهدا در دوران حیات خود نیز در اوج ایثار و از خود گذشتگی و فداکاری بودند.

فیروز فاضلی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان نیز، شهید «نرجس خانعلی زاده» را نخستین شهیده عرصه دفاع از سلامت دانست و اظهار کرد: این شهیده علاوه بر خدمت در عرصه درمان، با قلم و رسانه پیوند داشت.

وی با اشاره به نامه ها و یادداشت های شهید خانعلی زاده درباره توصیه مردم به رعایت پروتکل های بهداشتی، یادآور شد: پرستاری و همدم بیماران بودن برای این شهیده درونی شده بود و امیدواریم راه این شهدا ادامه داشته باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی وزیر ارشاد سيدعباس صالحي همه باهم علیه کرونا دوران دفاع مقدس پزشکان و پرستاران جنگ با کرونا کادر درمانی امروز نیز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۳۶۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیکر شهید جاویدالاثر ایلامی پس از ۴۱ سال شناسایی شد

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، سرهنگ محمدحسین فولادی امروز با بیان اینکه پیکر پاک شهید محمدشفیع فیضی‌زاده از شهدای جاویدالاثر استان ایلام پس از ۴۱ سال گمنامی شناسایی شد، گفت: پیکر پاک شهید والامقام در آن سوی مرز مهران و در مناطق عملیاتی زرباطیه عراق تفحص شده است.

بیشتر بخوانید: پیکر ۵ شهید دوران دفاع مقدس در فکه کشف شد

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان ایلام افزود: این شهید در عملیات والفجر۳، سال ۱۳۶۲ به شهادت رسیده است.

فولادی با اشاره به اینکه پیکر این شهید بزرگوار در پی تفحص‌های انجام گرفته در منطقه کشف شد و برای تعیین هویت به معراج شهدای تهران انتقال یافت، تصریح کرد: "دی. ان. ای" و آزمایش‌های ژنتیکی و هویتی بستگان نزدیک همه شهدای گمنام استان ایلام استخراج و ذخیره سازی شده است.

وی در ادامه با بیان اینکه مراسم تشییع پیکر این شهید گرانقدر متعاقبا از طریق‌ رسانه‌ها اعلام می شود، گفت: این شهید دوران هشت سال دفاع مقدس، سال ۱۳۲۷ در روستای "چشمه پهن" بخش کارزان شهرستان سیروان متولد شد.

فولادی با تاکید بر اینکه پیش از این ایلام دارای ۶۹ شهید جاویدالاثر بود، افزود: شهیدان مرادحاصلی، زرگوش، محمدیان، چناری و غیوری زاده نیز از شهدای گمنامی بودند که پیکر پاک آنان تفحص و شناسایی شد.

در سال ۱۴۰۰ هویت ۲ نفر از شهدای گمنام مدفون در استان ایلام شامل شهید "سیدابوالفضل حسنی" ساکن استان تهران و مدفون در شهرستان بدره و شهید "قاسم شاه ولدی" از استان مرکزی و مدفون در دانشگاه آزاد ایلام نیز شناسایی شدند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228914 برچسب‌ها ایثار وشهادت

دیگر خبرها

  • پیکر مطهر ۲ شهید دفاع مقدس پس از ۴۰ سال تفحص شد
  • هویت ۲ شهید دوران دفاع مقدس در البرز شناسایی شد
  • ملت ایران توانایی ایستادگی روی پای خود را دارد
  • توضیح درباره یک خبر از دوران دفاع مقدس و محسن رضایی
  • درخشش در سومین جشنواره ملی افتخار من
  • نقش سنگرسازان بی سنگر در تاریخ انقلاب ماندگار است
  • پیکر شهید جاویدالاثر ایلامی پس از ۴۱ سال شناسایی شد
  • برگزاری آیین نقد کتاب لبخند آفتابی
  • کشف پیکر مطهر ۸ شهید دوران دفاع مقدس در شلمچه +فیلم
  • عملیات بیت المقدس نقطه عطف دفاع مقدس است