Web Analytics Made Easy - Statcounter

تنها چند روز تا شب یلدا، طولانی‌ترین شب سال، باقی مانده؛ این موضوع نیز نگرانی را دو چندان می‌کند. حضور در میهمانی ها و دورهمی های خانوادگی در این شب می‌تواند باعث شود باری دیگر کرونا فرصت رخ نمایی پیدا کند؛ البته این بار در بدن پدربزرگان و مادربزرگ‌های فامیل.

به گزارش برنا؛ معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با بیان اینکه الگوی بیماری خانوادگی شده است، اظهار داشت: این ویروس برای سالمندان خطرناک‌تر است و مراسم یلدا نیز معمولاً در خانه بزرگان خانواده‌ها برپا می‌شود، بنا براین اگر مردم می‌خواهند به سالمندان خانواده‌ها آسیبی نرسد باید از رفت و آمد و دورهمی پرهیز کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هشدارها و تذکرات فراوانی پیرامون شب یلدا مطرح شده. اینک تصمیم با خود مردم است که شب نشینی یلدایی را تعطیل کنند تا جانشان حفظ شود و در ادامه باری دیگر مشاغل تعطیل نشوند و یا شب یلدا را باشکوه برگزار کرده و مدتی بعد باری دیگر با موج جدید بیماری رو به رو شویم و دولت مجبور به تعطیلی کسب و کارها شود

افشین دلشاد، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی نیز گفت : مردم گمان نکنند با نارنجی شدن وضعیت استان، دیگر مشکل شیوع ویروس کرونا برطرف شده زیرا شرایط خراسان شمالی بسیار شکننده است و اگر دورهمی‌ها تعطیل نشود دوباره به حالت قرمز برخواهیم گشت.

دلشاد ادامه داد: مردم گمان نکنند کرونا تمام شده است؛ تنها وضعیت قرمز به نارنجی تبدیل شده و ازدحام دوباره در بازار، استفاده نکردن از ماسک، و دورهمی ها و به ویژه شب نشینی‌های یلدایی، استان را دوباره به سمت موج دیگری از این بیماری سوق خواهد داد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: یلدای کرونایی یلدا99 شب یلدا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۴۱۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم

آبله مرغان افراد را در هر سنی تحت تاثیر قرار می‌دهد؛ اما بیشتر کودکان را درگیر می‌کند. این ویروس به‌راحتی از افراد مبتلا به آبله مرغان به افرادی که تابه‌حال به این بیماری مبتلا نشده‌اند یا اینکه واکسینه نشده‌اند سرایت می‌کند.

به گزارش تجارت نیوز، اگر یک نفر به آن مبتلا شود، حدود ۹۰ درصد از افرادی که به او نزدیک‌اند و در برابر این ویروس مصون نیستند نیز به این بیماری مبتلا می‌شوند. این ویروس راه‌های انتقال زیادی دارد و قدرت مسری بودن آن تا حدی است که حتی با یک تماس کوچک هم منتقل می‌شود. ویروس واریسلا زوستر همچنین باعث بروز بیماری به اسم زونا می‌شود.

در صورت بروز علائم آبله مرغان به پزشک مراجعه کنید. اما رژیم غذایی مناسب برای آبله‌مرغان چیست؟

لبنیات

انبه

موز

عصاره قلم

سبزیجات تازه

سیر

زنجبیل (مقدار کم)

زردچوبه

ماست

بستنی

کلم‌بروکلی، کلم‌پیچ، اسفناج

تخم مرغ

لوبیا

دمنوش‌های گیاهی

سیب

در کل غذا‌هایی که سیستم ایمنی بدن را قوی‌تر می‌کنند و در عین حال برای فرد حساسیت هم ایجاد نمی‌کنند، بهترین منابع غذایی هستند. اما قبل از مصرف این نوع غذا‌ها با پزشک مشورت کنید.

دیگر خبرها

  • در انتظار شکست بارسا: رئال دو ساعت در برنابئو می‌ماند!
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • پرسپولیسی ها امیدوار به پیروزی تراکتور
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • دقیقی به دنبال شکست طلسم مقابل تیم تهرانی