Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-27@08:53:59 GMT

جواب رهبر انقلاب به نامه روحانی چه بود؟

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۴۲۲۱۱

جواب رهبر انقلاب به نامه روحانی چه بود؟

باشگاه خبرنگاران جوان: مالک شریعتی سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس ، با اشاره به جلسه امروز کمیسیون متبوع خود گفت :در ابتدای این جلسه رئیس کمیسیون به نامه‌ای اشاره کرد که از دفتر مقام معظم رهبری خطاب به رئیس جمهور در رابطه با لایحه بودجه ١۴٠٠ ارسال شده است که پاسخی به درخواست قبلی وی به تاریخ ۶ آذرماه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آقای رئیس جمهور در این نامه از رهبر انقلاب درخواست کرده‌ با کاهش سهم صندوق توسعه ملی از ٣٨ درصد به ٢٠ درصد در بودجه ١۴٠٠ موافقت کنند.

وی افزود: کاهش سهم صندوق توسعه ملی از ٣٨ درصد به ٢٠ درصد در بودجه ١۴٠٠ راخلاف برنامه ششم بوده و بر اساس این برنامه باید سهم صندوق توسعه ملی از محل فروش نفت به ٣٨ درصد در سال جاری می‌رسید اما باتوجه به کاهش صادرات نفت در سال‌های تحریمی، رئیس‌جمهور هر ساله کاهش سهم صندوق از ٣٨ به ٢٠ را درخواست می‌کند.

وی افزود: رئیس دفتر مقام معظم رهبری، پاسخ رهبری را به نامه رئیس‌جمهور به اطلاع نمایندگان کمیسیون انرژی رساند، که براساس آن اولا رهبری با کاهش سهم صندوق مشروط به رعایت شرایطی موافقت کردند تا سهم صندوق از ٣٨ درصد به ٢٠ درصد کاهش کنند.

شریعتی تصریح کرد: شرط نخست اینکه سهم صندوق توسعه ملی برای فروش نفت خام، میعانات گازی و مازاد بر یک میلیون بشکه در روز، ٣٨ درصد منظور شود و تمامی تسهیلات سررسید شده دولت از صندوق توسعه ملی از محل سهم دولت از مازاد مذکور بازپرداخت شود.

سخنگوی کمیسیون انرژی تاکید کرد: همچنین باید تمامی مصارفی که در بودجه سال ٩٩ از محل منابع صندوق توسعه ملی تامین مالی شده است در بودجه سال ١۴٠٠ از محل منابع بودجه عمومی تامین مالی شود و برداشت از منابع صندوق توسعه ملی برای مصارف بودجه سال ١۴٠٠ در این موارد مجاز نیست.

وی ادامه داد: طبق فرمایشات رهبری، دولت هر قدر نفت بفروشد فقط می‌تواند بر روی یک میلیون بشکه آن در روز حساب کند یعنی می‌تواند بر روی ٨٠ درصد منابع حاصل از آن یک میلیون حساب کند بنابراین باید ٢٠ درصد یک میلیون را باید به صندوق واریز کند، همچنین فروش بالای یک میلیون را باید به صندوق توسعه ملی واریز کند که بخشی از آن ٣٨ درصد از سهم طبق برنامه صندوق است و مابقی نیز باید به جهت تسویه مطالبات صندوق از دولت -که سررسید شده است- واریز شود. باتوجه به اینکه مطالبات صندوق از دولت نیز مبالغ بالایی است دولت در سال آینده هر قدر نفت بفروشد فقط می‌تواند تا سقف یک میلیون بشکه در روز را هزینه کند.

شریعتی بیان کرد: همچنین طبق دستور مقام معظم رهبری دریافت بودجه به مبلغ بیش از ٢ و نیم میلیارد دلار برای برخی مصارف -که دریافت آن در لایحه بودجه ١۴٠٠ از محل منابع صندوق در بودجه پیش‌بینی شده-، ممنوع است و باید حتما از محل بودجه عمومی تامین مالی شود.

وی ادامه داد: بنابراین اگر این موارد در لایحه دولت اعمال شود این لایحه تغییرات اساسی خواهد داشت و بنابراین دولت باید یک اصلاحیه ناظر به این موارد در اسرع‌ وقت به مجلس ارسال کند.

منبع: فردا

کلیدواژه: سهم صندوق توسعه ملی محل فروش نفت سهم صندوق توسعه ملی صندوق توسعه ملی کاهش سهم صندوق رئیس جمهور بودجه ١۴٠٠ یک میلیون ٣٨ درصد ٢٠ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۴۲۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واحدهای تولید فولاد در هرمزگان ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند

ایسنا/هرمزگان استاندار هرمزگان گفت: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون عملیات اجرایی احداث واحدهای جدید با ۱۰ میلیون تن ظرفیت تولید فولاد با میانگین پیشرفت فیزیکی ۳۰ درصد در استان هرمزگان آغاز شده است.

مهدی دوستی، امروز (پنجم اردیبهشت ماه)، در نشست با اساتید و دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس و شهید بهشتی که با حضور سرلشکر رحیم صفوی جانشین فرمانده کل سپاه پاسدران انقلاب اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: پالایشگاه نفت ستاره خلیج‌فارس بزرگترین پالایشگاه میعانات گازی جهان است که شاید در عملیات احداث آن بیش از ۱۵ هزار کیلومتر کابل کشی به‌کار رفته است، یعنی دو برابر مرزهای آبی و خاکی کشور و  ۶.۵ میلیون اینچ جوشکاری انجام شده که معادل ۶ فاز پارس جنوبی است و مجموع مخازن پالایشگاه نیز ۱۱.۵ میلیون بشکه است.

وی با اشاره به بازدید دانشجویان در خصوص اهمیت بندر شهید رجایی، گفت: بندر شهید رجایی ۷ میلیون و ۱۰۰ هزار TEU ظرفیت کانتینری دارد که یک میلیون و ۱۰۰ هزار TEU ظرفیت از آن طی دولت سیزدهم اضافه شده است.

وی افزود: کل توسعه بندر شهید رجایی از ابتدای احداث تا قبل دولت سیزدهم ۲ هزار و ۴۰۰ هکتار بوده است اما در این دولت توسعه ۲ هزار و ۴۰۰ هکتار دیگر آغاز شده است.

نماینده عالی دولت در استان هرمزگان، با اشاره به اهمیت جزایر سه گانه، عنوان‌کرد: برنامه‌های توسعه‌ای غرب جزیره قشم را با راه اندازی اکوسیستم دریایی از باسعید و در فاصله ۳۵ کیلومتری با جزایر سه گانه را در دستور کار قرار دادیم تا تردد به جزایر سه گانه را رونق دهیم.

دوستی گسستگی زنجیره‌های ارزش در هرمزگان را ضعف استان عنوان کرد و گفت: از ۴.۵ میلیون تن تولید فولاد استان حتی یک کیلو گرم هم به درد صنعت پیشران استان هرمزگان که کشتی سازی است نمی‌خورد از این رو در واحدهای فولادی جدید  تولید گریدهای فیزیکی مورد نیاز صنایع پیشران را نیز در دستور کار قرار دادیم.

وی ادامه داد: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون عملیات اجرایی احداث واحدهای جدید با ۱۰ میلیون تن ظرفیت تولید فولاد با میانگین پیشرفت فیزیکی ۳۰ درصد در استان هرمزگان آغاز  شده و این امر نشان‌گر تحقق عقلانیت در توسعه کشور است چون‌در مرکز ایران صنعت فولاد دیگری ایجاد نشده است.

استاندار هرمزگان صنایع پالایشی را دیگر ظرفیت استان هرمزگان معرفی کرد و عنوان کرد: مجموع ظرفیت پالایشی استان هرمزگان یک میلیون بشکه است و یک میلیون بشکه‌ نیز ظرفیت پالایشی جدید در استان آغاز شده است و در پروژه‌های جدید به دنبال ایجاد پتروپالایشگاه‌ها هستیم تا به جای سوخت، مواد اولیه برای کالا تولید کنیم که در این راستا مهم‌ترین پروژه ما پتروپالایشگاه نگین مکران است و می‌تواند به تنهایی ایران را به قطب نساجی دنیا تبدیل کند.

دوستی ابراز داشت: در زنجیره‌های شیمی_ معدنی نیز ورود کردیم و با ترکیب ظرفیت‌های نفتی با ظرفیت‌های معدنی به دنبال تولید کودهای فسفاته و خودکفا کردن کشور در این حوزه هستیم.

وی شیلات و آبزی‌پروری را دیگر مزیت نسبی استان دانست و اظهارداشت: در ابتدای دولت کل ظرفیت تولید ماهی در قفس استان هرمزگان ۵ هزار تن بود اما با ایجاد ۱۱ هزار تن ظرفیت جدید امروز به ۱۶ هزار تن تولید ماهی در قفس رسیده‌ایم و در پرورش میگو نیز طی دو سفر رئیس جمهور به استان بیش از ۲ هزار میلیارد تومان برای برق‌رسانی به مزارع پرورش میگو اعتبار تخصیص داده شد تا بتوانیم بهره‌وری را در این مزارع بالا ببریم.

استاندار هرمزگان در رابطه با آب شیرین‌کن‌ها نیز گفت: در حال حاضر به ازای هر ۳.۵ کیلووات ساعت برق یک متر مکعب آب شیرین‌سازی می‌شود اما هدف‌گذاری ما رسیدن به شیرین سازی یک مترمکعب آب به ازای هر یک کیلووات ساعت برق است که اگر  بتوانیم به این تکنولوژی دست پیدا کنیم کشاورزی با آب شیرین‌سازی شده در کشور اقتصادی خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جامعه نخبگانی غرب، مفهوم نامه سال ۹۴ رهبر انقلاب را امروز درک کرد
  • توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت
  • عملیات وعده صادق برای دوستان انقلاب اسلامی پیام همبستگی و برای دشمنان پیام مقاومت داشت
  • آیت‌الله مهمان‌نواز یک روحانی ولایت‌مدار و بصیر بود
  • سهم حدود ۱۴ درصدی وزارت بهداشت از بودجه دولت/ بودجه کدام دانشگاهها جهش داشت؟
  • عضو کمیسیون کشاورزی مجلس: حال کارگران در دولت سیزدهم خوب شد
  • واحدهای تولید فولاد در هرمزگان ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند
  • اخبار سیاسی ۵اردیبهشت؛ تاکید رهبر انقلاب بر حال خوب کارگران/افتتاح «اومااویا» با حضور رئیسی
  • وقتی دولت و بذرپاش ابلاغیه رهبری را دور می‎زنند
  • وقتی ابتکار یک کارگر برای دریافت انگشتر از رهبر انقلاب جواب می‌دهد! | ویدئو