Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، سیدمحمد موسوی طی سفر به استان فارس و در نشست بررسی وضعیت خسارتهای وارده شده در سال جاری، به ویژه در سیل اخیر به بخش کشاورزی این استان بیان کرد: سیل اواخر هفته دوم آذر ماه به بخش کشاورزی پنج استان کشور، حدود ۲ هزار میلیارد ریال خسارت وارد کرده است.

 وی با اشاره به اینکه ۸۰ میلیارد به امهال تسهیلات بانکی خسارت دیدگان استان فارس از سیل اخیر تخصیص داده شده است، افزود: سهم استان های خوزستان ۷۰ میلیارد ریال و استان های بوشهر، چهارمحال و بختیاری و هرمزگان هر کدام ۳۰ میلیارد ریال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موسوی اظهار کرد: سیل اخیر۶۰ درصد به زیربخش زراعت، ۲۰ درصد به زیرساخت‌های بخش کشاورزی،  ۱۵ درصد به باغبانی و ۵ درصد به دام ، طیور و آبزیان خسارت وارد نموده است.

به گفته وی؛ در مجموع ۴۳ درصد خسارت به استان خوزستان، ۲۶ درصد استان فارس، ۲۶ درصد به استان بوشهر و مابقی به استان های چهارمحال و بختیاری و هرمزگان وارد امده است.

مدیرکل مدیریت بحران و کاهش مخاطرات وزارت جهاد کشاورزی اظهار کرد: به منظور جبران خسارت ها، راه کارهای بازسازی زیرساخت‌های خسارت دیده؛ از سوی مقام عالی وزارت به وزیر کشور منعکس شده است.

 انتهای پیام/ س

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیریت بحران سیل کشاورزی تسهیلات سید محمد موسوی فارس شیراز استان فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۴۲۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی واگذاری بناهای تاریخی مناطق روستایی به دهیاری‌ها/اختصاص تسهیلات کم بهره جهت بازسازی بناها

روند واگذاری بناهای تاریخی واقع در مناطق روستایی به دهیاری‌ها بررسی و بر اختصاص تسهیلات کم بهره برای بازسازی این بناها تأکید شد.

به گزارش ایسنا، نشست مشترک سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور و صندوق توسعه صنایع دستی و فرش دستباف و احیاء و بهره برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی با حضور مسئولین بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، مهیار نورعلی معاون امور دهیاری‌ها و اشکان جعفرکریمی مدیرکل دفتر هماهنگی عمرانی و خدمات روستایی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور برگزار شد.

مهیار نورعلی معاون امور دهیاری های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشوراعلام کرد: در این نشست مقرر شد وفق مفاد تفاهم‌نامه همکاری مشترک، بناهای تاریخی واقع در مناطق روستایی کشور به دهیاری‌ها و شرکت‌های تعاونی دهیاری ها واگذار شود.

وی افزود: دراین تفاهم‌نامه همچنین مقرر شد، منابع مالی مورد نیاز برای بازسازی این بناها نیز از طریق اختصاص تسهیلات کم بهره تأمین و با همکاری بنیاد مسکن و سایر دستگاه‌های ذی‌ربط، مشکلات دسترسی و ساختاری آنها مرتفع شود.
 
بر اساس گزارش روابط عمومی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، در این جلسه عنوان شد که این اقدام می‌تواند ضمن حفظ و احیای بناهای تاریخی واقع در مناطق روستایی به عنوان میراث فرهنگی کشور، موجب توسعه زیرساخت های گردشگری و رونق کسب و کار در روستاها و درآمدزایی برای دهیاری ها و شرکت های تعاونی دهیاری ها شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خبری خوب برای خسارت دیدگان بخش مسکونی در یزد
  • خسارت دیدگان بخش مسکونی جهت حضور ارزیاب با بنیاد مسکن ارتباط بگیرند
  • استان فارس تولیدکننده ۳۰ درصد هسته‌های اولیه بذر غلات کشور
  • اختصاص ۳ هزار میلیارد تومان برای رفع نقاط حادثه خیز
  • ۳ هزار میلیارد تومان برای رفع نقاط حادثه خیز اختصاص یابد
  • آبگیری کامل سد و بند‌های خاکی شهرستان گراش
  • اختصاص ۱۵۰ میلیارد تومان به راه‌های عشایری خسارت دیده از سیل در کهگیلویه و بویراحمد
  • تسهیلات خوبی برای درمان ناباروری در استان کرمان اختصاص دادیم
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای مهلت تسهیلات مراجعه کنند
  • بررسی واگذاری بناهای تاریخی مناطق روستایی به دهیاری‌ها/اختصاص تسهیلات کم بهره جهت بازسازی بناها