Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-02@13:25:18 GMT

تعیین حد و حدود برای فرزندان

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۴۳۳۶۴

تعیین حد و حدود برای فرزندان

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از سرسره ، تنبیه فرزندان ، یک واکنش یا یک پاسخ به رفتارهای بد و اشتباهی است که از فرزندان شما در هر سنی سر می زند.

شما موظف هستید که فرزند خود را آگاه کنید ، که این کار او اشتباه است و یکی از راه ها تنبیه می باشد که البته ، درصدی از پدر و مادرها تنبیه بدنی یا فیزیکی را انتخاب می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته که این اتنتخاب یکی از اشتباهات بزرگ در زمینه پرورش فرزندانتان می باشد.

کدام یک از والدین مخالف تنبیه فرزندند ؟ پدر یا مادر ؟

بسیاری از پدرو مادرها زمانی که فرزندانشان مرتکب خطایی می شوند، خیلی زود عصبانی می شوند و گاهی اوقات درمانده می شوند که چه باید بکنند؟ طی تحقیقات متخصصین و روانشناسان همان طور که پیشگیری در بیماری ها بسیار موثرتر از درمان است ، باید فرزندان را نسبت به انجام کارهایی که فکر می کنید در سن آنها اشتباه است یا این که به طور کل انجام آن کار یک اشتباه یا خطا تلقی می شود محدود کرد.

برای فرزندان خود حتما باید حد و حدود تعیین کنید.

تعیین کردن حد و حدود برای فرزندان از ۶ ماهگی شروع می شود و حداقل تا سن بلوغ ادامه دارد. این که شما فرزند خود را آزاد بگذارید تا به راحتی هر کاری را انجام دهد و سپس شروع به تنبیه او کنید کاملا اشتباه است. شما با این کار حتی ممکن است مرتکب یک اشتباه جدید شده باشید.

بهتر است برای فرزندانتان حد و حدود تعیین کنید و از انجام کارهای اشتباه جلوگیری کنید. آمار و ارقام نشان می دهد که مادرها اکثرا به تنبیه بدنی فرزندان خود نه می گویند و اصلا راضی به تنبیه بدنی و فیزیکی فرزندان خود نیستند. این در صورتی است که درصد رضایت پدرها نسبت به تنبیه بدنی فرزندان بیشتر است.

باید متذکر شویم که تنبیه بدنی یک اشتباه محض است و تنبیه فرزندان را باید آگاهانه و هوشمندانه انجام داد. شما می توانید در زمینه روش های صحیحی که باید برای آگاهی یا حتی تنبیه فرزندانتان به کار برید از مشاورین و متخصصین کمک بگیرید.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: فرزند تنبیه مادر خانواده برای فرزندان تنبیه بدنی حد و حدود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۴۳۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه کنیم آلزایمر نگیریم؟

به گزارش خبرآنلاین، ورزش منظم و فعالیت بدنی اثرات مثبتی بر عملکرد شناختی در همه افراد، به‌ویژه سالمندان، دارد. به نظر می‌رسد ورزش هوازی، مفیدترین گزینه باشد، زیرا عملکرد اجرایی را بهبود می‌بخشد، باعث تقویت اعصاب می‌شود و می‌تواند روند پیشگیری از بیماری آلزایمر و عملکردهای مغز را به طور چشمگیری تقویت کند.

فعالیت بدنی، توانایی‌های شناختی را بهبود می‌بخشد

با توجه به این واقعیت که درمانی برای بیماری آلزایمر وجود ندارد، یافتن راهی برای به تأخیر انداختن پیشرفت این بیماری عصبی بسیار مهم است. افزایش سطح ورزش و فعالیت بدنی می‌تواند در دستیابی به این هدف به طور پایدار، مفید باشد. مطالعات نشان می‌دهد که ورزش هوازی می‌تواند فعالیت نوسانی مغز را تعدیل کند و بر پویایی عصبی تأثیر بگذارد.

افراد مسنی که سابقه طولانی ورزش، بین ۲ تا ۱۰ سال، دارند، افت عملکرد شناختی کمتری را تجربه می‌کنند. همچنین داشتن فعالیت بیشتر باعث بهبود عملکرد اجرایی، بهبود حرکات، افزایش تمرکز و تقویت سرعت پردازش و حافظه می‌شود.

بیشتر بخوانید:

چه کنیم تا حافظه سالمی داشته باشیم؟/ ۱۰ نکته کلیدی برای جلوگیری از زوال عقل

منبع: psychologytoday

۴۷۲۳۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1897482

دیگر خبرها

  • حکم بازداشت «نتانیاهو» صادر شود، تشکیلات خودگردان تنبیه می‌شود!
  • هر روز چقدر باید بنشینیم، بخوابیم، بایستیم و ورزش کنیم؟
  • ظریف: تصور نکنیم اگر FATF را نپذیرفتیم تنبیه نمی‌شویم
  • تنها از ۲۰درصد توانمان برای تنبیه اسرائیل استفاده کردیم
  • حرکات اصلاحی و ورزشی چطور به بهبود مشکلات جسمانی کمک می‌کند؟
  • لواندوفسکی: بارسلونا را ترک نخواهم کرد
  • جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان
  • چه کنیم آلزایمر نگیریم؟
  • برای عمر طولانی‌تر از پله‌ها بروید
  • تعیین تکلیف حدود ۴ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان