Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-05@15:54:56 GMT

خواصی از سلامت تا زیبایی با تخم بلدرچین

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۴۴۱۳۳

خواصی از سلامت تا زیبایی با تخم بلدرچین

خواص و فواید بی نظیر تخم بلدرچین

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک  ،تخم بلدرچین دارای ویتامین های بسیار مفید برای بدن می باشد. از خواص مصرف تخم بلدرچین می توان به تقویت دید چشم ها ، متعادل کردن سطح کلسترول خون ، پاک سازی بدن و تقویت مو و رنگ پوست اشاره کرد.

تخم بلدرچین برای جلوگیری از کم خونی:

مطالعات نشان می دهد که زنانی که به طور منظم تخم بلدرچین مصرف می کنند، ریسک کمتری جهت ابتلا به کم خونی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تخم بلدرچین چنانچه در ابتدای این بخش و در بحث خواص تخم بلدرچین گفته شد حاوی آهن است که می تواند به تشکیل گلبول قرمز خون کمک کند و از طرفی از بروز کم خونی جلوگیری کند در حالیکه آمینو اسید موجود در تخم بلدرچین سطح هموگلوبین در گلبول های قرمز خون را افزایش می دهد. هموگلوبین به نوبه خود پروتئینی است که نقش مهمی در حمل اکسیژن و مواد مغذی به سرتاسر بدن دارد.

تخم بلدرچین برای تصفیه خون:

اثبات شده است که تخم بلدرچین به بدن کمک می کند تا فلزات سنگین و سموم مانند جیوه را در بدن از بین ببرد. آمینو اسید و دیگر ترکیبات تخم بلدرچین می توانند سم و آلودگی را از بدن بزداید. این خاصیت تخم بلدرچین را به یک تصفیه کننده خون تبدیل کرده است.

تخم بلدرچین برای ارتقای رشد بدن:

پروتئین عمده ترین ماده سازنده بدن است و برای فرآیند رشد بدن به خصوص در کودکان، الزام است. تخم بلدرچین حاوی مقدار زیادی پروتئین است که رشد بدن را ارتقا می بخشد و البته عملکرد بهتر اندام ها را افزایش می دهد.

تخم بلدرچین برای ممانعت از دیابت:

مطالعات گزارش داده اند که تخم بلدرچین حاوی آمینو اسید به ویژه آمینو اسید لیوسین است که می تواند به تنظیم سطح قند خون و تثبیت میزان انسولین کمک کند که از بروز دیابت جلوگیری کرده و آن را درمان می کند.

بهبود سیستم ایمنی با تخم بلدرچین :

تخم بلدرچین حاوی مقدار زیادی آمینو اسیدهایی همچون لیزین است که می تواند عملکرد ایمنی بدن را بهبود دهد. لیزین به علت توانایی در بهبود تولید آنتی بادی و حمایت از پاسخ عملکرد ایمنی، شناخته شده است.

تخم بلدرچین برای تثبیت پوست سالم:

تخم بلدرچین یک منبع عالی از پروتئین و لیزین است که می تواند تولید کلاژن را افزایش دهد. کلاژن نوعی پروتئین است که برای حفظ استحکام لایه های پوست لازم است و از تضعیف و چین و چروک پوست جلوگیری می کند.

تثبیت متابولیسم سالم:

تخم بلدرچین حاوی مواد مغذی بسیاری از جمله ویتامین ب کمپلکس است که برای حفظ تعادل انرژی طی تثبیت سوخت و ساز طبیعی، اهمیت دارد. ویتامین ب کمپلکس شامل ویتامین ب 12 و ب 6 است که نقش کلیدی در چندین آنزیم متابولیکی دارند که این آنزیم ها خود نقش بی بدیلی در تولید انرژی دارند.

تخم بلدرچین برای عضله سازی:

محتوای غنی پروتئین تخم بلدرچین آن را به یک غذای عالی جهت ساختن ماهیچه تبدیل کرده است. اگر میخواهید ماهیچه قوی داشته باشید، می توانید به صورت منظم تخم بلدرچین بخورید و تمرین کنید.

تخم بلدرچین برای کاهش ریسک بیماری های قلبی:

تخم بلدرچین حاوی مواد مغذی و ویتامین های مهمی است که می توانند ریسک بیماری های قلبی را تا 24٪ کاهش دهند، طبق مطالعاتی که در سال 2010 انجام شد. این خاصیت با وجود ویتامین ای یا توکوفرول انجام می شود.

تخم بلدرچین برای بهبود بینایی:

تخم بلدرچین حاوی مقداری ویتامین آ است که ماده ای حیاتی برای چشم هاست. برای حفظ چشم های سالم، مصرف مرتب تخم بلدرچین بسیار مفید خواهد بود و به ویژه از انحطاط لکه های زرد چشم (پیر چشمی) که در سنین بالا رخ می دهد، جلوگیری می کند.

تخم بلدرچین برای تقویت سلامت مو:

فواید تخم بلدرچین می تواند سلامتی مو را ارتقا بخشد. تخم بلدرچین حاوی مقدار زیادی آمینو اسید به ویژه لینولئات اسید است که می تواند ریشه های مو را تغذیه دهد و رشد موهای سالم را افزایش دهد.

تخم بلدرچین برای افزایش رشد استخوان:

محتوای آمینو اسیدی در تخم بلدرچین به خصوص لیزین نقش مهمی را در رشد استخوان ها به خصوص در کودکان بازی می کند.

کاهش فشار خون با تخم بلدرچین:

تخم بلدرچین نه تنها غنی از پروتئین است بلکه سرشار از اسیدهای چرب مانند دکوساهگزائنوییک اسید است. این نوع از اسیدهای چرب می تواند به عادی سازی فشار خون بدن کمک کند و ریسک ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را کاهش دهد.

تخم بلدرچین برای کاهش کلسترول:

طبق مطالعه ای که اخیرا در سال 2012 انجام شد، تخم بلدرچین حاوی اسید چرب ترانس کمتری است که به معنای آن است که غذای بسیار خوبی است که در قیاس با تخم مرغ کلسترول کمتری دارد. در بخش سلامت اشاره شده است که محتوای اسید چرب تخم بلدرچین می تواند لیپوپروتئین کم چگال یا همان کلسترول را در خون کاهش دهد و هم چنین سطح لیپوپروتئین پر چگال یا همان کلسترول خوب را افزایش دهد.

تخم بلدرچین برای تثبیت سلامتی دندان ها:

تخم بلدرچین به ویژه قسمت زرده ی آن حاوی مقدار زیادی مواد معدنی از جمله روی است که برای تثبیت سلامتی دندان ها لازم می باشد.

تخم بلدرچین برای درمان افسردگی:

تخم بلدرچین نه تنها حاوی ویتامین، مواد معدنی، قند و پروتئین است بلکه تخم بلدرچین حاوی خاصیت های ضد افسردگی است که هورمون پی نامیده می شود که این هورمون در درمان افسردگی به خصوص افسردگی زنان بسیار موثر است.

تخم بلدرچین برای درمان آلرژی:

معمولا افراد زمانی که تخم پرندگان را مصرف می کنند، از آلرژی نسبت به آن رنج می برند. مطالعات اثبات کرده اند که تخم بلدرچین کاملا سالم است و منجر به هیچ واکنش حساسیتی به علت وجود پروتئین اووموکویید موجود در تخم بلدرچین نمی شود. این پروتئین معمولا در داروهای ضد حساسیت یافت می شود.

تخم بلدرچین برای کمک به بهبود سریع:

با توجه مقدار بالای پروتئین و سایر مواد مغذی؛ تخم بلدرچین به بهبود سریع شما از هر گونه بیماری کمک خواهد کرد. از آنجا که این تخم، تولید سلول های جدید و ترمیم اندام ها را افزایش می دهد.

تخم بلدرچین برای درمان آسم و سل:

این باور وجود دارد که محتوای مغذی موجود در تخم بلدرچین در درمان آسم و سل مفید است.

تخم بلدرچین برای درمان گاستریت:

تخم بلدرچین حاوی خواص ضد التهابی است که می تواند به درمان زخم معده یا گاستریت کمک کند. محتوای آمینو اسید تخم بلدرچین همچنین به ترمیم دیواره آسیب دیده معده ناشی از عفونت، کمک می کند.

تخم بلدرچین طی دوران بارداری مفید است:

اغلب، تخم بلدرچین در دوران بارداری مغذی و سالم است و مواد مغذی ارزشمندی را جهت تولید رویان حمل می کند. با توجه به هشدارهای ایمنی غذا، شما می توانید بعد از مشورت با دکتر خود، تخم بلدرچین بخورید.

عناصر مغذی مانند فسفر، ویتامین ب، مواد معدنی، پروتئین، آنتی اکسیدان ها و سایر مواد مغذی در تخم بلدرچین وجود دارند که برای رشد و نمو جنین مفید هستند. تخم بلدرچین کیفیت شیر پستان مادران را بهبود می دهد.

تاثیرات مثبت تخم بلدرچین بر روی اختلالات کلیه:

کلیه ها از ترکیب لایه هایی شکل گرفتند که مواد مضر را از مسیرهای خونی، نابود می کند. تخم بلدرچین برای تنظیم فشار خون، تعادل الکترولیت و تکثیر گلبول های قرمز خون در بدن، نیز مفید است. از کار افتادن کلیه به علت تجمع مواد مضر در بدن اتفاق می افتد. که این موضوع باعث وقوع علائمی همچون خستگی، ضعف، تنفس کوتاه، بی حالی، ورم و گیجی می شود.

فواید زیبایی تخم بلدرچین برای پوست:

با خوردن متعادل تخم بلدرچین از پیری زودرس جلوگیری کنید که این موضوع بسیار برای پوست مفید است، از آنجا که این ماده مغذی نقش مهمی در از بین بردن علائم پیری زودرس مانند ایجاد خطوط بر روی پوست، چین و چروک، لکه های پیری بازی می کند. آنتی اکسیدان موجود در تخم بلدرچین با رادیکال های آزاد مبارزه می کند و در نتیجه از تاثیرات اکسایشی آن بر روی سلول های ما مانند سلول های پوست جلوگیری می کند و به این طریق خطوط چین و چروک ها و لکه های تیره و دیگر علائم پیری زود رس را به کمترین حد می رساند.

فراهم آوردن تغذیه مناسب برای پوست:

مصرف تخم بلدرچین با یک پایه منظم و متعادل یا به کار بردن آن به صورت موضعی بر روی پوست، بسیار مفید است از آن جهت که پوست ما را مرطوب نگه می دارد.

تخم بلدرچین برای کمک به درمان آکنه:

آکنه عمده ترین مشکل پوستی است که میلیون ها نفر از مردم را در سرتاسر جهان تحت تاثیر قرار داده است. عوامل مختلفی در ایجاد آکنه نقش دارند اما عامل عمدا آن، انسداد منافذ آن با آلودگی ها است.

ترشح بیش از حد چربی بدن این وضعیت را بدتر می کند.

تخم بلدرچین پاک کننده ی فوق العاده پوست:

تخم بلدرچین یک عامل پاک کننده فوق العاده است که به این معناست که در از بین بردن سموم و دیگر آلودگی ها از روی منافذ پوستی بسیار مفید است و به همین روی پوست ما را سالم نگه می دارد. بخش سلامت توضیح داده است که این فایده تخم بلدرچین به علت مواد مغذی حیاتی مانند ویتامین ها، مواد معدنی و دیگر ترکیبات موجود در آن است. مصرف متعادل و منظم تخم بلدرچین پوست ما را از داخل پاک می کند و به تثبیت سلامتی پوست کمک می کند.

تخم بلدرچین برای استحکام پوست:

تخم بلدرچین به طور گسترده ای به عنوان در از بین بردن چین و چروک (لیفتینگ صورت) و استحکام صورت در فرهنگ های چین و ژاپن استفاده می شوند. ماسک صورت سفیده تخم بلدرچین می تواند از افتادگی گونه ها جلوگیری کند. برای این کار سفیده آن را از زرده جدا کنید، سپس سفیده آن را با قلم مو بر روی پوست بمالید. اجازه دهید 15 دقیقه در هوای خشک بر روی پوست باقی بماند، سپس صورت را با آب ولرم بشویید. به کار بردن این ماسک صورت به صورت هفته ای یک بار، پوست شما را مستحکم خواهد کرد و آن را منعطف نیز می کند.

تخم بلدرچین برای کمک به کنترل شوره سر:

تخم بلدرچین برای درمان شوره سر نیز مفید است که شوره سر یکی از مشکلات عمده پوست سر است که ممکن است مشکلات دیگر مانند ریزش مو و آسیب زدن به آن را نیز افزایش دهد.

عوارض جانبی و راهنمایی برای مصرف تخم بلدرچین:

عوارض جانبی بعد از مصرف تخم بلدرچین گزارش نشده است. از آنجا که تخم بلدرچین سالم است، هیچ واکنش آلرژیکی را بر نمی انگیزد. اما توصیه می شود که بیش از بیست عدد تخم بلدرچین در روز مصرف نکنید.

تخم بلدرچین حوب را تنها از مغازه بخرید و از خرید تخم خراب اجتناب کنید.

مصرف پنج تخم بلدرچین در روز برای گرفتن فواید آن کافی است. مصرف افراطی این خوراکی ممکن است منجر به مسمومیت ناشی از ویتامین آ شود به خصوص اگر آن را با مواد غذایی که منبع ویتامین آ هستند مصرف کنید مانند هویج و ماهی

تخم بلدرچین را می توان خام مصرف کرد چرا که هیچ باکتری ندارد.

تخم بلدرچین را قبل از مصرف بشویید. شما می توانید از طعم لطیف بخارپز شده یا املت آن لذت ببرید یا به جای تخم مرغ در هر غذایی که تخم مرغ در آن کاربرد دارد، استفاده کنید.

مقداری تخم بلدرچین به سوپ، خورشت یا حتی خود اضافه کنید تا فوایدی بیشتری نسبت به طبخ نیمرو یا آب پز شده ی آن به دست آورید. این ها خواص و فواید تخم بلدرچین هستند که شما تشخیص نداده اید. اگر میخواهید از فواید آن بهره مند شوید، از شروع مصرف آن دریغ نکنید.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: بلدرچین تخم بلدرچین خاصیت زندگی موجود در تخم بلدرچین تخم بلدرچین حاوی مقدار زیادی تخم بلدرچین تخم بلدرچین تخم بلدرچین تخم بلدرچین تخم بلدرچین بر روی پوست آمینو اسید مواد معدنی بسیار مفید افزایش دهد چین و چروک مواد مغذی ویتامین ب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۴۴۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظربازی با اصفهانِ اردیبهشتی

ایسنا/اصفهان نویسندۀ سفرنامۀ «در کلمات هم می‌شود سفر کرد» داستان‌نویس و فیلمسازی است که از زیبایی‌های اصفهان در روایت سفرش به این شهر در هنگامۀ پاییز می‌گوید، اما حتی در این سفر پاییزی نیز خاطرۀ شیرین سفرهای اردیبهشتی‌اش به نصف‌جهان را به یاد می‌آورَد.

آدم باید خیلی بی‌ذوق باشد که به اصفهان سفر کند، در دل طبیعت و باغات آن غرقه شود، میان معماری نابش از این سو به آن سو برود و تاریک‌روشنِ ادبیات و تاریخ این دیار را تجسم کند، اما شوری در وجودش هویدا نشود! در وجود این شهر شوریده همواره رازها و استعاره‌هایی پنهان بوده است که شاید با دیدگان به نظر نیایند، اما حس می‌شوند، سرها را پرشور و دل‌ها را حیران می‌کنند. آن‌هم نه به وقتی که شهر در بی‌نقص‌ترین روزگار خود به سر می‌برد، بلکه در همین زمانۀ ما که مسافران، زاینده‌رود را کم‌آب یا بی‌آب می‌بینند، بی‌غش‌ترین آثار معماری را زخمی و بی‌رمق در اسارت داربست‌ها دیدار می‌کنند و در خیابان‌ها یا کوچه‌های شهر هزاران چاله‌چوله‌ و نازیبندگی‌ خودنمایی می‌کند، باز هم دیدن اصفهان آدمی را به هیجان می‌آورد و هم‌زمان آرامشی دلنشین به او می‌بخشد.

نمونۀ آن را باید در سفرنامۀ نه‌چندان معروف اصغر عبداللّهی از اهالی قلم کم‌نظیر جنوب ایرانمان، یعنی آبادان گرم و صمیمی یافت. عبداللّهی در همین روزگار ما به اصفهان می‌آید و در خاطرات سفرش موسوم به «در کلمات هم می‌شود سفر کرد» پا به این شهر می‌گذارد. او نیز برخی کم‌وکاستی‌های شهر اصفهان به چشمش می‌آید و آزارش می‌دهد، اما از یادداشتش به نصف جهان معلوم است که خیالش به پرواز درآمده و اشتیاقی یافته که بازتابش در قلم او یافتنی است.

گل‌چینان گل‌چینان به سمت چهارباغ

اصغر عبداللّهی، داستان‌نویس و فیلم‌ساز، در این سفر که روایتش را به قلم می‌آورد، هنگامۀ پاییز است و از زیبایی‌های اصفهان در این موسم فراوان می‌گوید. اما او بارها به اصفهان پا گذاشته و چهار فصل آن را دیده است، و حتی در این سفر پاییزی نیز خاطرۀ شیرین سفرهای اردیبهشتی‌اش به نصف جهان را در یاد دارد و می‌گوید:

«اصفهان شهری نیست که در یک نظر و یک سفر کشف شود. اگر به‌دلخواه مسافر اصفهانی، اردیبهشت هم ماه خوبی است برای نظربازی با شهری که پُر از تکه‌های کوچک نقاشی‌های لاجوردی و فیروزه‌ای است. هم آفتاب دارد، هم نم‌نم باران و نرمه‌بادی که از روی میوه‌های خوش‌طعم درختان کویری گذر کرده است.»

عبداللّهی از نویسندگان قدر و آگاه به ادبیات، تاریخ و فرهنگ ایران‌زمین است. همین مسئله نیز بر منحصربه‌فردشدن داستان سفرش به اصفهان تأثیری مهم گذاشته است. او سفرنامه‌ای دارد که مثل اصفهان جان و روحی در آن می‌توان یافت. عبداللّهی در این گزارش سفرش به زیبایی از قدرت خیال و تخیل نویسندگی خود بهره می‌برد و غالباً در دیدار با جای‌جای شهر به یاد اثری مکتوب در ادبیات یا تاریخ می‌افتد و به زیبایی با اصفهان کنونی پیوند می‌دهد که شاید از پس خاطر و نوشتار هرکسی بر نیاید.

این داستان‌نویس در همان ابتدای کار از خواننده‌اش می‌خواهد که پیش از هر جاذبه‌ای به دیدار چهارباغ برود: «سلانه‌سلانه یا به قول قجرها گل‌چینان گل‌چینان برو به به سمت چهارباغ» وقتی به چهارباغ می‌رسد، هم‌زمان با دیدن این خیابان شگفت‌انگیز یادش به داستان‌نویسان نامدار اصفهان می‌افتد. و می‌گوید در چهارباغ باید با داستان‌نویس اصفهانی، علی خدایی، قدم زد.

فقط خدایی نیست. این آبادانی وقتی در اصفهان درختان و گل‌ها را در جای‌جای شهر می‌بیند و وقتی آواز پرندگان چون آهنگی دلنواز به دلش می‌نشیند، یاد نویسندۀ فرانسوی، آندره مالرو می‌افتد؛ رمان‌نویسی که رُستنی‌های نصف جهان سرمتش و به‌گفتۀ عبداللّهی در گوشه‌ای از خاطراتش چنین به آن‌ها اشاره می‌کند: «گل ابریشم سرخ و گل‌های کاغذی افشان و سه گل ارغوانی بر یک درخت انار در حیاطی [...].»

 بعد به یادمان می‌آورد که مالرو، مالرویی که تمام دنیا را زیرپا گذاشته بود، حساب سه شهر اصفهان و ونیز و فلورانس را از همۀ دنیا جدا می‌کرد، چون هیچ شهر دیگری به پای زیبایی و شکوه و شیدایی این سه نمی‌رسد. گشت‌وگذار در اصفهان، نویسندگان یا کتاب‌های ادبی بسیار دیگری را به خاطرش می‌رود. «صادق‌ممقلی؛ شرلوک هلمس ایران یا داروغۀ اصفهان» اثر کاظم مستعان‌السلطان و «ده قزلباش» اثر حسین مسرور سخنیار اصفهانی از آن جمله‌اند.

آدم‌هایی دیدم که دیگر زنده نیستند

عبداللّهی با قدم‌زدن و گشتن در اصفهان به‌جز ادبیات، تاریخ را هم پوینده و جاندار در برابر دیدگانش می‌بیند. وقتی در عمارت چهلستون است، ظل‌السطان، شازده قجری و حاکم اصفهان را می‌بیند که چطور دست‌به‌کمر دستور می‌دهد تا آدم‌هایش نقاشی‌های این بنای باشکوه را و گچ‌بری‌های ظریفش را با هرچه که به دستشان می‌آید، تخریب کنند.

بعد در غیاب این شازده قجری پا به اندرونی معروفش می‌گذارد! همان جا که حالا موزۀ هنرهای تزئینی و معاصر شهرمان شده است و تاریخ خودش را دارد، همان جا که قرن‌های درازی به رکیب‌خانه شهره بود. در اندورنی، عبداللّهی ویلفرد اسپاروی اهل انگلستان، معلم سرخانۀ بچه‌های ظل‌السطان را می‌بیند. او در دل این موزه، همان لحظه‌ای از تاریخ اصفهان را به چشم  می‌بیند که اسپاروی با خانوادۀ ظل‌السطان به‌صورت گروهی نمایشنامۀ «توفان» شکسپیر را اجرا می‌کنند، گویی که خیلی از این نمایش نمی‌گذرد و دیوارهای عمارت هنوز آن را به یاد دارند. بعد فرزندان حاکم اصفهان یا نوه‌های ناصرالدین‌شاه دور هم با معلمشان داستانی از ادگار آلن پو می‌خوانند.

 و همۀ این‌ها را عبداللّهی می‌بیند! درگذشتگان بسیاری در یادش جان می‌گیرند. حتی ناصرخسرو و شاردن و گوبینو و ده‌ها نفر دیگر را می‌بیند که هنوز ردشان در اصفهان پیدا می‌شود؛ همان‌طور که در دل هر بنای تاریخی و کوچه و خیابان و منظرۀ شهر آیندۀ این دیار را هم به تماشا می‌نشیند.

او این آینده را در عکس‌ها می‌بیند، مثلاً جایی که از دانشجویان دانشکدۀ هنر اصفهان می‌نویسد: «برو به عمارت پُرنقش و نگار و به سقف نگاه کن و به یاد بیاور که تصویری از تو در تعداد زیادی از این عکس‌های دانشجویان احتمالاً دانشکدۀ معماری حالیه که در غیبت شازده در عمارت توحیدخانه مستقر هستند خواهد بود. آن‌ها تو را به یاد نمی‌آورند، تو هم آن‌ها را فراموش خواهی کرد اما در این عکس‌های دیجیتال باقی خواهی ماند.»

بعد در جایی دیگر دوباره از عکاسی مردم اصفهان و مسافرانش و از عکس‌هایی که عمرشان بیش‌تر از آدم‌هاست برایمان تعریف می‌کند؛ همان عکس‌هایی که وقتی عبداللّهی به آن‌ها خیره می‌شود، احساساتش را درباره‌شان این‌گونه نشان می‌دهد: «آدم‌هایی دیدم که دیگر زنده نیستند. و غم ملایم خودخواسته‌ای در من مِهِ‌ متراکم می‌شود.»

مرجع:

عبداللّهی، اصغر (۱۴۰۰)، «در کلمات هم می‌شود سفر کرد»، تهران: چشمه.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شیرجه در سرسبزی طبیعت با سفر به این مکان‌ها
  • آیا عمل بینی واقعا به افزایش اعتماد به نفس کمک می‌کند؟
  • لزوم پرهیز تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون
  • مصرف این سه نوع چای چهره‌تان را ۲۰ سال جوان می‌کند
  • نظربازی با اصفهانِ اردیبهشتی
  • گنجینه ای از ویتامین ها و مواد معدنی
  • (ویدئو) اصول درمانی طب سنتی برای زیبایی پوست
  • اصول درمانی طب سنتی برای زیبایی پوست (فیلم)
  • اصول درمانی طب سنتی برای زیبایی پوست
  • خواص شگفت‌انگیز این میوه برای سلامت قلب