Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از زومیت، روند طراحی، پیش‌تولید و رونمایی رسمی ونوم F5، بیش از سه سال طول کشید. قیمت نهایی این ابرخودرو هنوز اعلام نشده است؛ اما تیراژ تولید محدود به ۲۴ دستگاه و آستانه قیمت ۱٫۸ تا ۲٫۱ میلیون دلار خواهد داشت. کد F5 از علم هواشناسی گرفته شده است که قدرت تخریب طوفان و گردباد را از F0 (آرام) تا F5 (ویرانگر) طبقه‌بندی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
ونوم F5 از پیشرانه ساخت هنسی به نام فیوری (Fury) استفاده می‌کند. این موتور ۶٫۶ لیتری توئین توربوشارژ V8 توانایی تولید ۱۸۱۷ اسب‌ بخار قدرت و ۱۶۱۷ نیوتن‌متر گشتاور دارد. بیشترین قدرت در ۸ هزار دور بر دقیقه و نهایت گشتاور در ۵ هزار دور بر دقیقه فراهم خواهد شد. وزن پیشرانه به‌ تنهایی، ۲۸۰ کیلوگرم است و نسبت قدرت به حجم ۲۷۷ اسب‌ بخار بر لیتر دارد. وزن خالص این خودرو، ۱۳۶۰ کیلوگرم خواهد بود و نسبت قدرت به وزن ۱۲۸۹ اسب ‌بخار بر تن خواهد داشت.
براساس اظهارات شرکت سازنده، ونوم F5 برای رسیدن به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت از حالت سکون، ۲٫۶ ثانیه زمان نیاز دارد. این عملکرد در مقایسه با دیگر ابرخودروهای امروزی، چندان عجیب نیست؛ اما سرعت‌گیری صفر تا ۲۰۰ کیلومتر بر ساعت ۴٫۷ ثانیه، صفر تا ۳۰۰ کیلومتر بر ساعت ۸٫۴ ثانیه و صفر تا ۴۰۰ کیلومتر بر ساعت ۱۵٫۵ ثانیه، فراتر از انتظار است.  
در نمای داخلی ونوم F5، تلاش برای کاهش وزن و ایجاد فضایی مختص علاقه‌مندان رانندگی در پیست دیده می‌شود. ادوات لوکس و تزئینی، مشابه آنچه در محصولات بوگاتی یا پاگانی وجود دارد، برای سرنشینان ونوم فراهم نخواهد بود. فیبر کربن در شاسی، بدنه، صندلی‌ها، فرمان بریده و حتی قاب نمایشگر روبروی راننده نیز وجود دارد. کابین ونوم F5، الهام‌گرفته از هواپیماهای شکاری و خودروهای فرمول یک به نظر می‌رسد.  
تقریبا تمام تجهیزات ونوم F5 از طریق فرمان مدیریت می‌شوند. این بخش با حالت D شکل فاقد پیوستگی در بالا، کلیدهای متعددی دارد که فلاشر راهنما، شدت نور چراغ‌ها و برف‌پاکن را کنترل می‌کنند. در مجموع با وجود پدال‌های تعویض دنده پشت فرمان، نوعی سادگی در ساختار فرمان و کلیدهای ونوم F5 وجود دارد که سرعت عملکرد راننده را افزایش می‌دهد.  
پنج حالت رانندگی در ابرخودرو هنسی پیش‌بینی شده است. اسپرت، پیست، درگ (نهایت سرعت در مسیر مستقیم)، خیس و F5 مودهای تعویض دنده، کنترل لغزش، ترمز و شتاب‌گیری ونوم جدید هستند. بیشترین قدرت و بالاترین هیجان در حالت F5 فراهم خواهد بود. این خودرو با جعبه‌دنده ۷ سرعته خودکار و قابلیت تعویض دستی، صرفا دیفرانسیل عقب است. ونوم F5 از چرخ‌های ۱۹ و ۲۰ اینچ آلومینیوم با تایرهای میشلن پایلوت کاپ اسپرت ۲ استفاده می‌کند که پهنای ۲۶۵ میلی‌متر در جلو و ۳۴۵ میلی‌متر در عقب دارند.  
فناوری‌های به‌کاررفته در ونوم F5، به مرور زمان اطلاع‌رسانی خواهند شد. مثلا منیفولد انتقال هوا به پیشرانه و اینترکولر با هدف کاهش دما و افزایش دما پیشرانه، مختص این خودرو طراحی شده است. برای اگزوز آلیاژی خاص از فولاد با لایه سراکوت (Cerakote) استفاده می‌شود که مشابه لوله خروجی تفنگ‌های مدرن، وزن کم و استقامت گرمایی بالا دارد.
تحویل ونوم F5 به خریداران، حدود یک سال بعد خواهد بود تا آخرین آزمون‌های مرتبط با تنظیم پیشرانه انجام شوند. بعضی از ادوات بدنه و کابین، مثل سپرها، بال عقب و تزئینات داخلی، انواع مختلفی دارند که به سلیقه خریدار انتخاب خواهند شد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: خودرو رانندگی هواپیما راننده فرمان کیلومتر بر ساعت ونوم F5

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۴۵۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هونگچی ئی اچ7 کانورتیبل؛ شروعی برای کوپه های چینی! (+تصاویر)

عصر ایران- هونگچی به عنوان زیرمجموعه گروه خودروسازی فاو طی نمایشگاه بین المللی خودرو پکن از ئی اچ7 کوپه کانورتیبل رونمایی کرد. این محصول همان ویژگی های ظاهری سدان 4 درب ئی اچ7 را دارد که قبلا در عصر ایران معرفی کرده ایم.(اینجا)

هونگچی ئی اچ7 از منظر ابعاد برابر با 4980 میلیمتر در طول، 1915 میلیمتر در عرض و 1490 میلیمتر در ارتفاع توسعه یافته است. فاصله بین محورهای آن نیز 3000 میلیمتر است.

در پروفایل عقب همان چراغ های طرح بال پرنده هونگچی حضور دارند که اینجا به اعتقاد کارشناسان، هماهنگی بیشتری با نسخه کانورتیبل برقرار کرده اند.

در فضای کابین از دو نمایشگر دارای انحنا به اندازه های 6 و 15.5 اینچ استفاده شده است. نمایشگر هداپ نیز یکی دیگر از جذابیت های کابین کانورتیبل ئی اچ7 محسوب می شود.

در مجموع جزئیات کابین پیرو سبک مینیمال هستند تا ترکیب سادگی و زیبائی را ارائه کنند.

در بخش پیشرانه تریم های تک موتور و دوموتور مجهز به سامانه تمام چرخ محرک قابل سفارش است. انرژی مورد نیاز موتور الکتریکی از باتری ترنری لیتیم با برند CATL تامین می شود. شاخص صفر تا 100 کیلومتر عدد عالی 3.5 ثانیه اعلام شده است.

جزئیات پیشرانه هنوز مشخص نشده اما با توجه به یکی بودن شاخص صفر تا 100 میان سدان و کوپه کانورتیبل ئی اچ7 می توانیم به احتمال یکی بودن تریم های پیشرانه و باتری نیز برسیم که برای سدان ئی اچ7 به شرح زیر اعلام شده بود:

 برد حرکتی با توجه به ظرفیت کیلووات ساعت(KWh) از 600 تا 820 کیلومتر متفاوت است. خروجی پیشرانه در تریم های تک موتور برابر با 339 اسب بخار و در تریم های دو موتوره برابر با 610 اسب بخار است. با استفاده از فناوری شارژ سریع، باتری طی 20 دقیقه از 10 به 80 ظرفیت می رسد و در 17 دقیقه از 30 به 80 درصد. این آمار با توجه به دمای نرمال اتاق محاسبه شده است. در دمای منفی 10 درجه سانتیگراد زمان شارژ از 10 به 80 درصد حدود 38 دقیقه طول می کشد.

طبیعتا قیمت نسخه کانورتیبل از سدان ئی اچ7 که اکنون با 5 مدل از 32 تا 43 هزار دلار قیمت دارند، مقداری بیشتر خواهد بود. این عدد در آینده نزدیک مشخص می شود.

هونگچی EH7 کانورتیبل کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: هونگچی EH7 ؛ درباره یک خودرو چینی باکیفیت و بال های قرمزش! (+عکس)

دیگر خبرها

  • ببینید | جهش ایران در تولید قوای پیشرانه، با ساخت نخستین موتور شش سیلندر بنزینی
  • تصاویری از تازه‌ترین شاسی‌بلند لامبورگینی اوروس SE
  • هونگچی ئی اچ7 کانورتیبل؛ شروعی برای کوپه های چینی! (+تصاویر)
  • رسمی: حمید مطهری در تبریز معارفه شد!
  • جدیدترین خودروی تسلا هم قیمت چینی‌های بازار ایران عرضه شد/ عکس
  • معرفی ۲۴۰۰ متقاضی تعویض خودروی فرسوده به محیط زیست کردستان
  • کودک ربوده شده به خانه برگشت
  • کودک ربوده شده بمی در آغوش خانواده
  • توقیف ۲۰ خودروی تخلیه نخاله‌های ساختمانی در پردیس
  • هوش مصنوعی سرآمد علم های روز است / گستردگی این علم از مباحث دفاعی تا زمینه های کشاورزی