Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد شهلی بر گفت: محصولات صید "لانگ لاین" بازارپسندی بیشتری دارد و اختصاصی‌تر بوده و صید ضمنی آن به مراتب کمتر از ترال و گوشگیر است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد شهلی بر، مدیرکل آب های ساحلی شیلات سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون بیان کرد: در روش لانگ لاین یا همان رشته قلاب طویل کیفیت ماهی صید شده بالاتر از بقیه روش های صید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: به علاوه محصولات لانگ لاین بازار پسندی بیشتری دارد و اختصاصی تر بوده و صید ضمنی آن به مراتب کمتر از ترال و گوشگیر است.

این مقام مسئول تصریح کرد: به عبارتی در لانگ لاین، صید ضمنی مثل تور گوشگیر صورت نمی گیرد وفقط ماهی هدف صید می شود که این کار حفظ ذخایر آبزیان را در پی دارد.

مدیرکل آب های ساحلی شیلات سیستان و بلوچستان گفت: ماهیان صید شده به روش لانگ لاین ارزش افزوده بالاتری دارد و تازه است، به علاوه صید لانگ لاین قیمت بالاتری نسبت به روش صید توردارد.

شهلی بر افزود: کنوانسیون تون ماهیان اقیانوس هند یا IOTC به کشورهای عضو فرصت داده از 2 سال آینده حق استفاده از تور ندارند.

وی بیان کرد: درحال حاضر این روش برای صید اکثر ماهیان تجاری و صنعتی مورد استفاده قرارمی گیرد.

این مقام مسئول در خصوص معایب این روش صید بیان کرد: نداشتن بازارهدف در کشور، مشکلات صادرات و هزینه بالای نگهداری صید قلاب یعنی سردخانه زیر60 درجه و وارداتی بودن اکثر وسایل مورد استفاده در این روش از جمله معایب آن است.

مدیرکل آب های ساحلی شیلات سیستان و بلوچستان گفت: همچنین به دام افتادن دیگر جانوران در قلاب مثل لاک پشت، مرغ دریایی و ... هم از دیگر معایب آن است.

شهلی بر گفت: برای جلوگیری از صید سایر جانوران می توان از وزنه، علایم هشدار دهنده، انجام عملیات قلاب ریزی در طول شب (تاریکی)، عدم ریختن طعمه در آب در هنگام انجام مراحل صید استفاده کرد.

وی ادامه داد: این روش صید بیشتر برای تن ماهیان استفاده میشه و مناسبت ترین روش برای صید این ماهیان است.

این مقام مسئول تصریح کرد: کیفیت بالای ماهی صید شده، دسترسی به اعماق بیشتر برای صید تون چشم درشت و گیدرهای بزرگتر، صید اختصاصی تر نسبت به ترال و گوشگیر، ارزان قیمت و منطبق با اصول صید پایدار از مهم ترین مزایای این روش است.

شهلی بر تصریح کرد: کشورهای ژاپن و روسیه خواهان ماهی تازه صید شده به روش لانگ لاین هستند، این در حالی است که صادرات این ماهیان با موانع و مشکلات زیادی روبه روست.

مدیرکل آب های ساحلی شیلات سیستان و بلوچستان اظهار کرد: این روش صید به دلیل تازگی ماهی و بازارپسندی در بسیاری از کشورها قابلیت ارزآوری بالایی دارد و لازم است برای بهبود صادرات آن چاره اندیشی شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: لانگ لاین صید شده روش صید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۴۶۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان فصل صید در گلستان؛ صید بیش از ۱۲۰۰ تُن انواع ماهیان استخوانی

اسماعیل جباری گفت: صید امسال تقریباً مشابه پارسال است.

فصل صید در دریا هر ساله از نیمه‌های مهر آغاز می‌شود و تا اواسط فروردین سال بعد ادامه دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

دیگر خبرها

  • کمیسیون اروپا: حمله اسرائیل به «رفح» غیر قابل قبول است
  • ارزآوری ۴۰۰ میلیون دلاری صنایع دستی ایران + فیلم
  • سیلاب عامل اصلی مرگ و میر ماهیان سد ۱۵ خرداد
  • کمیسیون اروپا ممکن است تیک‌تاک را فیلتر کند
  • سیلاب عامل اصلی مرگ و میر ماهیان سد ۱۵ خرداد دلیجان است
  • ارزآوری ۶.۲ میلیارد دلاری بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۲
  • پایان فصل صید در گلستان؛ صید بیش از ۱۲۰۰ تُن انواع ماهیان استخوانی
  • استخر‌های ذخیره آب کشاورزی در چهارمحال و بختیاری مهیای پرورش ماهی
  • چین در «ایندو-پاسفیک» راهبرد «قورباغه آب‌پز» را دنبال می‌کند
  • آغاز پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی چهارمحال و بختیاری