Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا گفت: ساده‌ترین شکار مجرمان سایبری با توجه به سن و تجربه کم، دانش آموزان هستند که به راحتی فریب مجرمان سایبری را خورده و در دام آنها گرفتار می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری برنا از تهران ؛ سرهنگ دوم " علی‌ محمد رجبی " در گفت و گویی با بیان اینکه در شگرد متفاوت مجرمان سایبری، شاهد تماس آنها با دانش آموزان هستیم، اظهار کرد: مجرمان سایبری در تماس با دانش آموزان از طریق تلفن یا شبکه‌های اجتماعی با وعده‌های واهی مثل به عنوان دانش آموز منتخب منطقه، شهرستان، شهر و حتی استان انتخاب شده‌اید آنها را فریب می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ارسال بسته آموزشی رایگان به ارزش چند میلیون تومان که شامل کتب و سی‌دی‌های کمک آموزش ویژه است برای آنها به عنوان منتخب، که فقط باید هزینه پست آن را بپردازند یا تخفیف 50 درصدی دارد و در صورت واریز هزینه پست یا واریز 50 درصد قیمت این بسته آموزشی، تا یک هفته از طریق پست به دست آنها می‌رسد. دروغ جذابی است که دانش آموزان را فریب می‌دهد.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا ادامه داد: دانش آموزان به خاطر سن و تجربه کم،  به راحتی فریب خورده و از طریق کارت بانکی والدین یا کارت بانکی خود به درگاه بانکی ارسال شده از سوی مجرمان مراجعه می کنند و اطلاعات کارت بانکی به سرقت رفته و یا 50 درصد قیمت اعلامی را به شماره حساب بانکی مجرمان واریز می‌کنند.

سرهنگ رجبی یادآور شد: کلاهبرداران سایبری با استفاده از شیوه‌های مهندسی اجتماعی به‌ صورت تلفنی، پیامکی و یا بارگزاری محتوای جذاب در کانال‌ها و گروه‌های مختلف شبکه اجتماعی، سعی دارند اعتماد دانش آموزان را به خود جلب کرده و از آنان کلاهبرداری کنند.

وی به والدین توصیه کرد: حتما والدین به فرزندان خود آموزش بدهند که بدون شناخت به دیگران در فضای مجازی اعتماد نکرده و فریب محتواها و تبلیغات جذاب کانال‌ها و گروه‌های شبکه‌های اجتماعی را نخورند، چراکه کلاهبرداران زیادی در کمین آنها هستند تا بتوانند از سادگی و کم تجربگی آنها سوء‌استفاده کنند.

سرهنگ رجبی تاکید کرد: فرزندان بدون هماهنگی و اطلاع والدین به هیچ عنوان اقدام به خرید آنلاین نکنند و در پی تماس با آنها برای فروش یا ارسال هرگونه کالا یا خدماتی حتما به والدین خود اطلاع بدهند تا در دام مجرمان سایبری گرفتار نشوند.

این مقام مسئول گفت: سایت پلیس فتا به آدرس cyberpolice.ir مرجعی کامل از اخبار، اطلاعات و آموزش‌های سایبری  است و کاربران با مراجعه به آن می‌توانند راهنمایی‌های لازم را دریافت کنند؛ همچنین در صورت نیاز می‌توانند گزارش موارد مشکوک را در سامانه پاسخگویی به فوریت‌های سایبری با همکاران ما در میان بگذارند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دانش آموزان سایبری مجرمان سایبری مجرمان سایبری دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۴۶۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره خوارزمی، جشنواره ایی از ایده های دانش آموزان جنوب سیستان وبلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، چشنواره خوارزمی، با داوری ۱۵۰ اثرِ از دانش آموزان ۹ شهرستان جنوب استان در چابهار برگزار شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • نخستین همایش هوش مصنوعی در برخوار برگزار شد
  • کسب ۱۲۹ رتبه توسط دانش آموزان در جشنواره نوجوان سالم
  • جشنواره ایی از ایده های دانش آموزان جنوب سیستان وبلوچستان
  • جشنواره خوارزمی، جشنواره ایی از ایده های دانش آموزان جنوب سیستان وبلوچستان
  • نحوه ثبت نام اینترنتی کلاس اولی‌ها + مدارک مورد نیاز و سایت ثبت نام
  • (تصویر) تصویری از کادوی دانش آموزان عشایر به معلمشان
  • تحرک را از مجرمان و مخلان نظم و امنیت خواهیم گرفت
  • محدوده محل کار والدین به محل مجاز تحصیل فرزند اضافه شد
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • چطور پیامک‌های جعلی را بشناسیم؟