Web Analytics Made Easy - Statcounter

«ایوان لکو و رسانه‌های بلژیکی در ۴۸ ساعت پرونده حضور بیرانوند درون دروازه آنتورپ به‌ عنوان دروازه‌بان اصلی را بستند! همه کاسه‌کوزه‌ها سر او شکست تا این بار دیگر هواداران علیرضا نتوانند فشاری بیاورند که بازیکن مورد علاقه‌شان باید فیکس باشد!»

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

‌علیرضا بیرانوند دروازه‌بان ملی‌پوش ایرانی ۴۸ ساعت زمان داشت تا از درخشش در لندن و هنرنمایی برای مورینیو و شاگردانش لذت ببرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او که بعد از قریب به پنج ماه حضور در بلژیک و باشگاه آنتورپ فرصت به دست آورده بود بالاخره در ترکیب اصلی تیمش به میدان برود، برابر تاتنهام در آخرین دیدار مرحله گروهی درون دروازه قرار گرفت و تا جایی که توانست مقابل ضربات بازیکنان تاتنهام ایستادگی کرد؛ نتیجه شد آن که علیرضا از ۱۰ شوتی که در چارچوبش زده شد، هشت تا را سیو کرد و دو تا را هم گل خورد؛ ماحصل آن سیوها برایش امتیاز ۸.۱ از ۱۰ را به ارمغان آورد و او را تبدیل به بهترین بازیکن آنتورپ در جدال برابر تاتنهام کرد. او بعد از آن بازی، به‌ویژه بعد از تک‌به‌تکی که از بازیکنان تاتنهام گرفت، حسابی مورد تمجید قرار گرفت. در ایران رسانه‌ها رشادت‌هایش را گوشزد کردند و در رسانه‌های بلژیکی هم نه به هیجان رسانه‌های ایرانی، بلکه به‌عنوان اولین دیداری که او خودش را نشان داد، درخشش بیرانوند مورد توجه قرار گرفت.

با این‌ حال، نکته عجیب آن دیدار، واکنش‌های فردای سرمربی آنتورپ یعنی ایوان لکو بود. او با اشاره به سیوهای متعدد بیرانوند عملکرد این دروازه‌بان را قابل قبول دانست و از این موضوع پرده برداشت که هواداران زیاد بیرانوند حق دارند که بخواهند او به‌ عنوان دروازه‌بان اصلی ایفای نقش کند. با این‌ حال جمله عجیبش درباره این که

«می‌توانست روی گل اول بازی بهتر عمل کند»

زنگ خطر را به صدا درآورد! او نه از قول خودش بلکه از قول هواداران ژان بوتز، دیگر دروازه‌بان تیمش، گفت که آنها می‌گویند علیرضا می‌توانست روی ضربه ایستگاهی گرت بیل که منجر به گل اول بازی شد، بهتر عمل کند. ایوان لکو نهایتا با گفتن این جمله که «هر دو طیف درست می‌گویند» به صحبت‌هایش، فردای بازی با تاتنهام، پایان داد. این که هر دو طیف درست می‌گویند به این معنی است که ایوان لکو قبل از این که تصمیم بگیرد علیرضا را بیرانوند را دوباره درون دروازه قرار دهد، به این مورد فکر کرده که او با وجود حمایت‌های بی‌شمار هوادارانش چندان هم بی‌نقص نبوده است.

لکو اما نهایتا تصمیم مهم‌ترش را روز یکشنبه گرفت؛ در جریان دیدار خانگی‌اش برابر کلوب‌بروژ. این بار او تصمیم گرفت برای اولین بار علیرضا بیرانوند را در رقابت‌های لیگ هم به‌عنوان دروازه‌بان اصلی به زمین بفرستد. بیرو با آن که صد درصد رضایت لکو را به دست نیاورده بود ولی باز هم درون دروازه قرار گرفت. لکو می‌گفت:

«بوتز دروازه‌بان خوبی بود ولی ما برای این بازی دنبال دروازه‌بان سطح بالایی بودیم. به همین خاطر علیرضا را برای ایستادن در دروازه انتخاب کردیم.»

تا همین‌ جا به ظاهر هم که شده سرمربی اعتراف کرده بود که سطح دروازه‌بانی علیرضا بیرانوند ۲۸ساله از ژان بوتز ۲۵ساله بهتر است. دست‌ کم این موضوعی بود که بیرانوند در دیدار برابر تاتنهام نشان داده بود.

چرا بیرانوند درون دروازه قرار گرفت؟

قبل از ادامه بحث باید ابتدا تکلیف ژان بوتز فرانسوی مشخص شود. او از ابتدای فصل به‌عنوان دروازه‌بان اصلی آنتورپ بازی کرده بود و علیرضا چاره‌ای به غیر از نیمکت‌نشینی نداشت. بوتز در ۱۵ بازی لیگ و همچنین چندین بازی لیگ اروپا درون دروازه ایستاد ولی درست در پانزدهمین بازی و در تقابل برابر خنک، مرتکب اشتباه شد تا مسیر برای ورود بیرانوند به درون دروازه هموار شود. او با پاسی اشتباهی بازیکنان خنک را صاحب توپ کرد و آنها هم ضربه کاری را به آنتورپ زدند و بازی را ۴ بر ۲ بردند. بعد از آن بازی، ایوان لکو، سرمربی آنتورپ گفت که بهتر است بوتز یک بازی استراحت کند تا از لحاظ روحی مهیا شود. آن یک بازی، همان دیدار با تاتنهام بود که فرصت به علیرضا رسید تا درون دروازه بایستد. بیرانوند با وجود شکست ۲ بر صفر تیمش در لندن اما نمایش قابل‌ قبولی داشت و لکو را وادار کرد تا از او برابر بروژ هم استفاده کند. این‌ طور شد که بیرانوند برای اولین‌ بار بعد از ۱۵ هفته نیمکت‌نشینی فرصت حضور در ترکیب اصلی تیمش در لیگ را هم به دست آورد.

۳ اشتباه بیرانوند؛ سخت‌گیری یا واقعیت؟

حضور بیرانوند در ترکیب آنتورپ برابر کلوب‌بروژ اما دیگر با به‌به و چه‌چه همراه نبود که هیچ، باعث شد همه تقصیرات شکست ۲ بر صفر تازه تیمش هم به گردن او بیفتد! به عقیده رسانه‌های بلژیکی، بیرانوند چند اشتباه فاحش در این دیدار داشت که همگی دست‌به‌دست هم داد تا آنتورپ شکست بخورد. در واقع به زعم آنها کاری که بوتز در ۱۵ هفته انجام داد را بیرانوند در یک بازی رقم زد و نشان داد دروازه‌بان مطمئنی نیست! برای بیرانوند و تخریب سبک دروازه‌بانی‌اش سه دلیل از سوی بلژیکی‌ها عنوان شده که شاید سختگیرانه به نظر برسد. دلیل اول به بازی با تاتنهام برمی‌گردد که عنوان کردند جاگیری او روی ضربه ایستگاهی گرت بیل مناسب نبود. به اعتقاد آنها بیرانوند با جاگیری مناسب می‌توانست ضربه بیل که به کنج بالایی دروازه زده شده بود را مهار کند. با این‌ حال دو دلیلی که به‌تازگی مطرح شده حساس‌تر هستند؛ یکی کم‌اهمیت و دیگری مهم. اول این که می‌گویند بیرانوند روی گل اولی که در همان دقایق ابتدایی بازی داشته عملکرد بدی از خودش نشان داده است؛ به زعم آنها او زود روی پای بازیکن کلوب‌بروژ رفت و اگر بیشتر مقابلش می‌ایستاد آن گل را نمی‌خورد. جرم سنگین‌تر که حالا تمامی رسانه‌ها سر آن به توافق رسیده‌اند، این است که بازی با پای بیرانوند بد است! برای این موضوع دلیل هم عنوان شده است که مهم‌ترینش اخراج هم‌تیمی‌اش است. پاس نامطلوب بیرانوند برای هم‌تیمی‌ها کاری کرد که آنها توپ را لو بدهند و در نهایت برای حفاظت از دروازه مجبور به دادن خطا شدند؛ خطایی که منجر به اخراج بازیکن آنتورپ شد. گل دومی هم که بیرانوند خورد، دوباره برایش حرف‌وحدیثی آورده‌اند که او شروع مجدد خوبی نداشت. دست آخر هم این‌ طور نتیجه گرفتند که بازی با پای بوتز به‌مراتب از بیرانوند بهتر است. رسانه‌های بلژیکی برای این که آخرین ضربه را محکم‌تر به دروازه‌بان ایرانی آنتورپ بزنند، نظرسنجی‌اش راه انداختند و با منتشرکردن نتیجه آن، که بوتز حسابی از بیرانوند پیش است، این‌طور نسخه پیچیدند که دروازه‌بان فرانسوی از بیرانوند بهتر است.

اعتراف به اشتباه

مشخص نیست هدفی پشت حضور بیرانوند در دو بازی تقریبا دشوار تیمش در ترکیب اصلی بوده یا نه؛ هر چه هست الان ایوان لکو دیگر به علیرضا بیرانوند به‌عنوان دروازه‌بان اصلی فکر نمی‌کند! او می‌گوید اشتباه کرده است:

«همان‌طور که گفتم برای این بازی دنبال دروازه‌بان سطح بالایی بودیم ولی علیرضا آن دروازه‌بانی که می‌خواستم نبود!»

او از اشتباهش هم می‌گوید:

«داشتن دو دروازه‌بان که هر دو مدعی فیکس‌بودن هستند اصلا خوب نیست. بازی‌دادن علیرضا در این دیدار ریسک بود که متأسفانه نتیجه نداد. این که او بازی کرد و چنین اشتباهاتی داشت مقصرش من هستم. اگر چیزی به غیر از این بگویم، دروغ است.»

به‌ این‌ ترتیب ایوان لکو و رسانه‌های بلژیکی در ۴۸ ساعت پرونده حضور بیرانوند درون دروازه آنتورپ به‌ عنوان دروازه‌بان اصلی را بستند! همه کاسه‌کوزه‌ها سر او شکست تا این بار دیگر هواداران علیرضا نتوانند فشاری بیاورند که بازیکن مورد علاقه‌شان باید فیکس باشد!

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: علیرضا بیرانوند اخبار لژیونرها دروازه بان آنتورپ علیرضا بیرانوند حضور بیرانوند درون دروازه قرار رسانه های بلژیکی علیرضا بیرانوند قرار گرفت ایوان لکو رسانه ها ۴۸ ساعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۴۸۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

8 سانتیمتری که نگذاشت رفیعی، بیرانوند باشد!

به گزارش "ورزش سه"، امیررضا رفیعی که در چهار بازی لیگ برتر در نقش جانشین بیرانوند نمایش‌های درخشان و قابل قبولی ارائه کرده و در هر چهار مسابقه کلین شیت کرده بود در اراک و بازی جام حذفی هم در ترکیب اصلی تیمش قرار گرفت.

رفیعی چه در نیمه نخست چه در نیمه دوم وقت‌های معمول مثل بازی‌های قبلی تیمش با اعتماد به نفس،شجاع و جسور بود و ضمن چند خروج خوب و شجاعانه دو سه شوت حریف را هم مهار کرد و دروازه تیمش را نجات داد.

نمایش خوب رفیعی  و البته دو گل پیش افتادن از حریف تیم  او را به سمت صعود پیش می‌برد که بالاخره دقیقه 84 مقابل شوت لیموچی تسلیم شد . ضربه نهایی هم به جایی زده شد که رفیعی هیچ حرکتی انجام نداد هر چند حتی اگر شیرجه می‌زد هم کاری از دستش برنمی‌آمد.

رفیعی در صحنه منجر به گل دوم حریف و شوت شروین بزرگ هم تماشاگر بود اما باز هم نمی‌توان او را مقصر دانست چرا که ضربه مهاجم ایرالکو هم ناگهانی بود هم توپ به منتهی الیه گوشه راست دروازه رفیعی رفت و او سر جایش ماند.

در وقت‌های اضافه رفیعی دوباره یکی دو مهار خوب داشت و البته یک خروج اشتباه هم از او سر زد که شاید با توجه به استرس بالای بازی و شرایط مسابقه می‌توان این  اشتباه را طبیعی دانست اما او در وقت اضافه دوم دو گل دیگر نیز خورد.

در صحنه گل سوم که با ارسال کرنر و ضربه سر شروین بزرگ همراه شد شاید بتوان گفت این دروازه‌بان جوان تاحدودی مقصر بود چرا که بعد از ارسال کرنر او دو قدم به جلو برداشت و می خواست خروج کند اما تردید کرد و منصرف شد تا دو قدم به عقب برگردد و در نهایت با اشتباه مدافعان ضربه سر شروین بزرگ درون دروازه او جای گرفت.در این صحنه البته مدافعان با نگاه خیره به رفیعی اینطور به او القا کردند که مقصر بوده است.

در صحنه گل چهارم ایرالکو اما رفیعی مقصر نبود چرا که با ارسال توپ عرضی لیموچی هر چهار مدافع پرسپولیس کم آوردند و در مواجهه با ضربه تمام کننده نقی‌زاده کاری از دست رفیعی برنمی‌آمد.

اما با رفتن بازی به ضربات پنالتی همه منتظر بودند ببینند جسارت و شهامت این دروازه بان جوان به کار تیم‌شان خواهد آمد یا نه اما رفیعی موفق به مهار هیچ کدام از پنالتی‌ها نشد و در عوض همبازی سابق او گوهری با دو مهار توپ تیمش را به مرحله بعد برد.

اما نکته مهم در مورد حضور رفیعی در ضربات پنالتی اینکه او در بیشتر ضربات ،جهت توپ را درست تشخیص می‌داد و عکس العمل سریعی هم داشت و کاملا چالاک بود اما شاید به خاطر کوتاهی قامت برای مهار پنالتی‌ها اندکی کم آورد.

واقعیت اینکه برای پست  فوق‌العاده دشوار و حساس دروازه‌بانی جسارت و شهامت یک اصل است، گلر باید باهوش و چالاک هم باشد، از هوش بالا و قدرت بازیخوانی هم بهره ببرد، خروج‌های بموقع با زمان بندی درست و قدرت بالای بازی با پا نیز از لازمه های درخشش در این پست به حساب می‌آید ضمن اینکه  بهره‌مندی از تکنیک دروازه‌بانی در موقعیت‌هایی مثل تک به تک شدن با بازیکن حریف یا مواجهه با شوت به کار گلرها می‌آید اما اگر همه اینها در دروازه‌بان جمع باشد ولی قامت مناسبی نداشته باشد یک جایی کم می‌آورد.

امیررضا رفیعی در این پنج مسابقه‌ای که برای پرسپولیس به میدان رفت نشان داد از هر فاکتور دروازه‌بانی چیزی در خود دارد و با اعتماد به نفس لازم از پس ماموریتی که به او سپرده شده برمی‌آید اما قامت کوتاهتر او در مقایسه با استاندارد دروازه‌بانی در مواقع اضطراری مثل همین ضربات پنالتی بازی با ایرالکو می‌تواند تعیین کننده باشد.

رفیعی در هفت ضربه پنالتی آلومینیویم جهت چهار ضربه را درست تشخیص داد اما در نهایت  در هیچ کدام  از این ضربات به توپ نرسید و نتوانست آن را لمس کند.

در پنالتی امیر نوری که توپ به تیر دروازه خورد، در ضربه مهران موسوی ، در پنالتی وطن دوست و در ضربه نقی‌زاده او جهت ضربه را به درستی تشخیص داد و فقط در سه پنالتی لیموچی، حاجی عیدی و جبیره فریب خورد اما با وجود تشخیص درست و شیرجه سریع و چالاکی‌اش در پرش به سمت توپ، اندکی کم آورد و به توپ نرسید.

در مشخصات فیزیک او آمده که این دروازه‌بان قامت 186 سانتیمتری دارد که در مقایسه با بیرانوند 194 سانتیمتری، 8 سانتیمتر کوتاه‌تر است و شاید اگر همین 8 سانتیمتر اختلاف نبود رفیعی هم می‌توانست مثل بیرانوند در ضربات پنالتی تعیین کننده باشد.فاکتوری که به کمک احمد گوهری هم آمد هر چند او دروازه‌بان بسیار باتجربه‌تری نسبت به رفیعی است و او هم بیشتر جهت ضربات پرسپولیسی‌ها را درست تشخیص داد.

دیگر خبرها

  • بیرانوند به بازی با سپاهان نمی‌رسد
  • آخرین وضعیت بیرانوند برای همراهی پرسپولیس در بازی با سپاهان
  • بیرانوند به بازی سپاهان هم نمی‌رسد؟
  • بیرانوند به بازی با سپاهان می‌رسد؟
  • بیرانوند به بازی مقابل سپاهان می‌رسد؟
  • ۸ سانتیمتری که نگذاشت رفیعی، بیرانوند باشد!
  • استراحت علیرضا حقیقی بعد از ۲۵ بازی
  • 8 سانتیمتری که نگذاشت رفیعی، بیرانوند باشد!
  • بازگشت بیرو به ترکیب سرخ‌پوشان در دیدار با سپاهان
  • بازگشت بیرانوند به قلعه سرخ؛ رونمایی از شماره یک در دیدار با سپاهان!