Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-30@20:20:11 GMT

سازمان ملل: 2 میلیون کودک بی‌پناه در خطرند

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۴۸۳۹۷

سازمان ملل: 2 میلیون کودک بی‌پناه در خطرند

به گزارش عصرایران به نقل از وب‌سایت خبری سازمان ملل، علی‌رغم توافق با دولت اتیوپی آژانس‌های بشردوستانه از دسترسی به منطقه تیگرای بازمانده‌اند.

یک کودک پناه‌جوی اتیوپیایی خواهر یا برادرش در "ام راکوبه" سودان کول کرده و حمل می‌کند/ عکس: رویترز

آژانس کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) اعلام کرد: "حمایت از این کودکان که بسیاری از آنها پناهنده و آواره داخلی هستند، باید در اولویت باشد".

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیروهای دولتی اتیوپی از 4 نوامبر در حال جنگ با مبارزان محلی تیگرای هستند.

دولت می‌گوید که کنترل منطق را در دست دارد و درگیری در ناحیه شمالی اتیوپی پایان یافته است اما جبهه آزادی‌بخش مردم تیگرای (TPLF) می‌گوید جنگ همچنان در جبهه‌های مختلف ادامه دارد.

تصور می‌شود صدها و حتی هزاران نفر در جنگ مبارزان دولت محلی تیگرای با دولت فدرال اتیوپی کشته شده‌اند و حدود 50 هزار نفر به کشور سودان گریخته‌اند.

"یونیسف" در بیانیه‌ای اعلام کرد: هرچه دسترسی به کودکان به تاخیر بیفتد، وضعیت آنها برای تامین مواد غذایی، دارو، آب تمیز و سوخت و غذاهای مکمل برای درمان سوء تغذیه وخیم‌تر خواهد شد. سایر امکانات نیز برای رسیدگی به این کودکان بسیار کم است.

این بیانیه می‌افزاید: ما خواستار دسترسی فوری، پایدار، بدون قید و شرط، بی‌طرفانه و انسان دوستانه به همه خانواده‌های نیازمند در هر کجا هستیم.

به گزارش بی‌بی‌سی، این درگیری پس از دستور "آبی احمد" نخست‌وزیر اتیوپی برای حمله نظامی به نیروهای منطقه‌ای تیگرای تشدید شد.

آبی احمد، جایزه برنده صلح سال 2019 این اقدام را پاسخی برای حمله نیروهای نظامی دولت در منطقه تیگرای عنوان کرد.

پناه‌جویان مناطق تیگرای اتیوپی در سودان در حال جمع‌آوری وسایل مورد نیاز خود برای زندگی در کمپ‌ پناهجویان/ عکس: UNFPA

رهبران تیگرای سال‌ها بر اتیوپی تسلط داشته‌اند تا اینکه آبی در سال 2018 و پس از تظاهرات ضددولتی به قدرت رسید و نفوذ تیگرای‌ها را محدود کرد.

رهبران و مقامات تیگرای می‌گویند به شکلی ناعادلانه و با اتهامات فساد مالی پاکسازی شده‌اند و "آبی" رهبری نامشروع است. آنها بر این باورند دوران رهبری آبی تمام شده و او به دلیل تعویق انتخابات بر این سمت باقی مانده است. دلیل تاخیر انتخابات در اتیوپی شیوع ویروس کرونا عنوان شده است.

جنجال کنونی حدود 3 ما پیش و پس از سرپیچی حزب تیگری از منع انتخاباتی در سراسر کشور آغاز شد. آنها انتخاباتی را راه انداختند که از سوی دولت مرکزی غیرقانونی اعلام شد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۴۸۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری

به‌گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ازچهارمحال وبختیاری، محسن حسین‌میرزایی درنشست شورای اطلاع‌رسانی استان تأکید کرد: تقویت تشکل‌های مردمی از مهم‌ترین سیاست‌ها و برنامه‌های دولت سیزدهم به‌شمار می‌رود.

وی افزود: راهبُرد اصلی دولت سیزدهم استفاده از ظرفیت گروه‌های مردمی برای تحقق اهداف است و به‌همین علت از نظر کمی و کیفی به تشکل‌های مردمی توجه می‌شود.

حیدری تصریح کرد: تعداد سازمان‌های مردم‌نهاد در دولت سیزدهم نسبت به قبل ۵۰ درصد رشد کمی داشته و از نظر کیفی نیز نظارت‌ها بر انجام فعالیت‌های این سازمان‌ها افزایش داشته است.

حسین‌میرزایی یکی از سیاست‌های دولت سیزدهم را واگذاری امور به مردم و کمک گرفتن از آنان برای انجام بهتر کارها اعلام و تصریح کرد: در این سال‌ها مشخص شده است که هرجا از ظرفیت و مشارکت مردمی برای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری استفاده شد، کارها پویاتر پیش رفت.

وی یادآور شد: در دوره‌های گذشته سازمان‌ها و تشکل‌های مردم‌نهاد در یک نقطه خاص یا یک شهر و تنها در سه یا چهار بخش محدود فعالیت داشتند، در حالی‌که سیاست دولت سیزدهم افزایش فعالیت سمن‌های مردمی در بخش‌های مختلف است که این امر نیاز به اطلاع‌رسانی دارد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی چهارمحال و بختیاری به اجرای ثبت‌نام طرح ملی نهضت مشارکت اجتماعی در استان با هدف بهره‌گیری از ظرفیت تشکل‌های مردم‌نهاد اشاره و اضافه کرد: در این طرح تمامی ظرفیت و توان گروه‌های مردمی و تشکل‌های اجتماعی برای تحقق مفاد سند تحول دولت مردمی است و سازمان‌های مردم‌نهاد برای اجرای طرح ملی نهضت اجتماعی و طرح نهضت ملی مشارکت اجتماعی شناسایی می‌شود.

وی گفت: رسانه‌های گروهی در زمینه ثبت سازمان‌های مردم‌نهاد (سمن‌ها) در این سامانه اطلاع‌رسانی مستمر، مرثر و کامل داشته باشند تا سمن‌های فعال در نقاط مختلف استان برای ثبت اطلاعات خود اقدام کنند.

حسین‌میرزایی به اهمیت آگاهی‌بخشی رسانه‌های گروهی اشاره و تأکید کرد: بصیرت‌افزایی و آگاهی‌بخشی مهم‌ترین شاخص رسانه‌ها به‌شمار می‌رود.

وی افزود: با توجه به نام‌گذاری شعار سال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به‌نام "جهش تولید با مشارکت مردم" از رسانه‌های گروهی چهارمحال و بختیاری درخواست می‌شود تا کارهای تخصصی در زمینه تحقق این شعار در حوزه‌های مختلف زیر نظر شورای اطلاع‌رسانی استان انجام دهند.

حسین‌میرزایی تشکیل قرارگاه یا کمیته اطلاع‌رسانی در راستای شعار سال را ضروری اعلام و تصریح کرد: هم اکنون بخش‌های مختلف استان برای اجرایی کردن شعار سال در حال فعالیت هستند و بحث اطلاع‌رسانی، بصیرت‌افزایی و آگاهی‌بخشی در زمینه این فعالیت‌ها بسیار مهم است.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901236

دیگر خبرها

  • بازیگر قدیمی به کما رفت
  • ارسال ۹۲ تن دارو به افغانستان
  • ناپدید شدن بیش از ۵۰ هزار کودک پناهجو ظرف ۳ سال
  • در گردهمایی کارگران چه گذشت؟
  • نامه سازمان خصوصی سازی به فدراسیون فوتبال درباره مالکیت استقلال و پرسپولیس
  • رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری
  • آتش‌نشانان بوشهری کودک گرفتار در بالابر را نجات دادند
  • مطالبه ۳۵ میلیارد تومانی شهرداری قوچان در پروژه مجتمع فرهنگی هنری
  • ساز و کار عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل چگونه است؟
  • جایابی بیمارستان مادر و کودک خراسان شمالی اشتباه است