Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان رئیس سازمان چای کشور، سهم ارزش برگی چایکاران را ۵۴۱ میلیارد تومان دانست و تصریح کرد: تاکنون توانستیم ۴۹۹.۵ میلیارد تومان از مطالبات را پرداخت کنیم که معادل ۹۶ درصد است.

حبیب جهانساز در دیدار با فرماندار شهرستان لنگرود، با بیان اینکه علیرغم همه مشکلات سال خوبی در حوزه چای رقم خورده است، اظهار کرد: دولت با وجود همه تنگناهای مالی، نگاه ویژه ای به بخش کشاورزی و تامین به موقع اعتبار خریدهای تضمیمی مانند گندم و چای دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به جهش حوزه چای هم در تولید و هم در پرداختی ها نسبت به سال گذشته، افزود: در سطح استان بالغ بر ۱۳۳ هزار تن برگ سبز چای تولید شد که ماحصل آن ۳۰ هزار تن چای خشک بوده است.

رئیس سازمان چای کشور، سهم ارزش برگی چایکاران را ۵۴۱ میلیارد تومان دانست و تصریح کرد: تاکنون توانستیم ۴۹۹.۵ میلیارد تومان از مطالبات را پرداخت کنیم که معادل ۹۶ درصد است. در شهرستان لنگرود نیز موفق به پرداخت ۹۸ درصدی مطالبات چایکاران شدیم.

جهانساز، نیمه نخست سال را زمان برداشت و نیمه دوم سال را زمان بهزراعی باغات چای دانست و گفت: نیمه دوم امسال تسهیلات ارزان قیمت برای چایکاران در نظر گرفتیم. همچنین صندوق تخصصی چای با منابع ۶۸ میلیارد تومانی خود از طریق سرمایه گذاری در دو بانک قرض الحسنه مهر ایران و توسعه تعاون، سود تسهیلات چایکاران را کاهش داده است.

وی با بیان اینکه برای احیای باغات رها شده چایکاران هر هکتار ۲۵ میلیون تومان تسهیلات چهار درصد در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: برای هرس کف بر هر هکتار نیز ۱۵ میلیون تومان و برای هرس کمربر هر هکتار ۱۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده است.

رئیس سازمان چای کشور، از پرداخت تسهیلات چهار درصدی برای خرید ماشین آلات حوزه چای شامل برچین، هرس و شخم خبر داد و متذکر شد: کارخانجات چای نیز تسهیلان هفت درصد تا سقف ۶۰۰ میلیون جهت بهسازی و برندسازی با اولویت بهداشتی کردن و ایجاد آزمایشگاه دریافت خواهند کرد.

وی با اشاره به شرایط ناشی از شیوع کرونا، اضافه کرد: فرایند برداشت و تولید چای با رعایت پروتکل های بهداشتی صورت گرفته و این محصول به واسطه نوع فرآوری عاری از آلودگی هاست.

جهانساز، با بیان اینکه تسهیلات حوزه چای متناسب با سطح زیر کشت و بهره برداران است، تاکید کرد: نقشه حاصلخیری خاک چایکاری شهرستان ها را ابلاغ کردیم و وضعیت روستاها از نظر وضعیت خاک و کمبود کود و تغذیه گیاهی مشخص شده است.

رحیم حیدری، فرماندار لنگرود نیز، ضمن قدردانی از پرداخت به موقع وجوه ناشی از تحویل برگ سبز چای توسط چایکاران به کارخانه داران، عنوان کرد: چایکاران سال گذشته تا اسفندماه درگیر مطالبات خود بودند، اما امسال رضایت داشتند.

وی سیاستگذاری سازمان چای مبنی بر احیای باغات چای را بسیار مفید دانست و افزود: اشتغال مشکل اساسی کشور ماست و با تخلیه روستاها مواجه هستیم که آسیب زاست، زیرا روستاییان اراضی خود را می فروشند و لذا شاهد تغییر در بوم و فرهنگ خواهیم بود. همچنین اغلب این افراد حاشیه نشین شهرها خواهند شد و که آسیب های بعدی را به دنبال دارد.

فرماندار لنگرود، با بیان اینکه احیای باغات چای به استقرار کشاورزان و فرزندان آنان در روستا کمک می کند، متذکر شد: کشاورزان چایکار باید مشاغل دیگر از جمله پرورش مرغ و ماهی زنبور عسل و گل و گیا را هم دنبال کنند.

حیدری، خواستار پرداخت یارانه به بخش تجهیزات و ماشین آلات حوزه چای شد و گفت: کارگر کم است و چایکار با استفاده از تجهیزات می تواند برداشت داشته باشد.

وی همچنین بر لزوم آموزش کارشناسی و تخصصی چایکاران جهت حفظ باغات و بهره برداری بهتر چای تاکید کرد و گفت: این آموزش ها منطبق با یافته های علمی و دانشگاهی است و در نهایت منجر به افزایش درآمد خانوار در واحد سطح می شود و حفظ باغات چای را ارزشمند می کند.

فرماندار لنگرود، تامین نهاده های کشاورزی از جمله کود باغت کشاورزی را نیازمند توجه دانست و خاطرنشان کرد: تخصیص کود به چایکاران باید به موقع صورت گیرد. همچنین چایکاران نیازمند بیمه محصول خود هستند تا از لحاط روحی آرامش پیدا کنند و در صورت گرمازدگی و سرماردگی باغات چای، جبران آسیب شود.

وی بیمه سلامت چایکاران را نیز مورد تاکید قرار داد و اظهار کرد: در شرایط تحریم باید توجه ویژه ای به تولید داشته باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی چاي باغات چای میلیارد تومان احیای باغات سازمان چای باغات چای حوزه چای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۴۸۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریالی از مطالبات گندمکاران پرداخت نشده است

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، عطااللّه هاشمی، گفت: بنابر آخرین آمار از ابتدای فصل برداشت ۷۵۰ هزارتن گندم با ارزش حدود ۱۴ همت از کشاورزان خریداری شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۰ درصد افزایش داشته است.

بیشتر بخوانید: انتظار کشاورزان برای اعلام جایزه تحویل گندم چه زمانی به پایان می‌رسد؟

به گفته او، علی رغم گذشت بیش از یک ماه از فصل برداشت، ریالی از مطالبات گندمکاران پرداخت نشده است و کشاورزان کماکان چشم انتظار دریافت پول هستند.

هاشمی ادامه داد: براساس قانون ۲۴ ساعت پس از تحویل گندم به مراکز خرید، مطالبات کشاورزان باید پرداخت شود که متاسفانه این امر مورد بی توجهی قرار گرفته است.

رئیس بنیاد ملی گندمکاران با بیان اینکه دولتمردان نسبت به تخصیص جایزه گندم بی تفاوت هستند، افزود: علی رغم پیگیری های مکرر، خبری از تخصیص جایزه و اصلاح قیمت گندم نیست که استمرار این روند، خرید تضمینی را دچار چالش می کند.

او گفت: براساس برآوردهای صورت گرفته تولید گندم بالای ۱۴ میلیون تن و حداقل خرید ۱۲ میلیون تن خواهد بود که در صورت بی تفاوتی به جایزه گندم و پرداخت مطالبات، محصول تولیدی صرف خوراک دام و طیور می شود و به نوعی هدر می رود.

کد خبر: 1228966 برچسب‌ها گندم

دیگر خبرها

  • مطالبات تمام داروخانه‌ها پرداخت شد
  • مطالبات چایکاران تا فردا ۱۳ اردیبهشت تسویه می‌شود
  • پرداخت همه مطالبات معلمان تا پایان اردیبهشت+ فیلم
  • بی توجهی بانک‌ها برای تحقق شعار سال در بخش مسکن/ سهم صفر درصدی ۱۸ بانک در تأمین مالی نهضت ملی مسکن/ نظارت بانک مرکزی کجاست؟
  • خبر خوش برای استقلال در آستانه بازی با تراکتور
  • ۱۵ درصد از مطالبات بازیکنان استقلال پرداخت شد
  • پرداخت ۱۵ درصد از مطالبات بازیکنان استقلال
  • ریالی از مطالبات گندمکاران پرداخت نشده است
  • دستور برای جلوگیری کسر امتیاز از نفت!
  • پرداخت ۱۲۰ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی شهر همدان