Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» احمد نادری در جلسه علنی صبح امروز(چهارشنبه، ۲۶ آذرماه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود ضمن سلام و درود به نورعلی شوشتری، حاج قاسم سلیمانی و محسن فخری زاده خطاب به ملت رشید ایران، گفت: در برهه‌ای سرنوشت ساز از تاریخ پرحادثه انقلاب اسلامی ایران قرار داریم؛ راه بیش از ۴۰ ساله ای را طی کرده و افتخارات زیادی در عرصه های مختلف کسب کرده ایم؛ پیشرفت های چشمگیری که نشان از کارآمدی حکومت اسلامی و نظریه ولایت فقیه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بحران غرب‌گرایی و بحران بازتولید؛ دو بحران بزرگ در دولت

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه با وجود همه پیشرفت ها در برهه هایی از تاریخ انقلاب اسلامی، بر اثر سوءمدیریت ها و ضعف ها دو ابربحران شکل گرفته است که اگر فکری جدی به حال آنها نشود، اثرات سوئی بر ادامه مسیر خواهد داشت، عنوان کرد: ابربحران اول غرب گرایی و ابربحران دوم، بحران بازتولید است.

وی در ادامه ابربحران غرب گرایی را که از دهه ۷۰ و با روی کار آمدن دولت توسعه اقتصادی آقای رفسنجانی شکل گرفت، اظهار داشت: در این برهه با رویکرد غلط تیم دولت و شخص رئیس جمهور وقت کسانی بر مسند مدیریت اقتصاد ایران قرار گرفتند که نظریه نئولیبرالیسم را در دانشگاه های غربی خوانده و به آن ایمان آورده بودند، از این رو معتقد بودند که باید برای توسعه در پیرامون غرب قرار گرفت و راهی جز این وجود ندارد.

نادری در ادامه با بیان اینکه آنها غرب را به عنوان مرکز، قبله عالم و نقطه اول و آخر هرچیز می دانستند، ابراز داشت: این رویکرد به سلطه نئولیبرالیسم بر اقتصاد و بعدها بر عرصه های دیگر جامعه ایران انجامید و اکنون بیش از هر زمان دیگری فاجعه سلطه نئولیبرالیسم بر کشور را می بینیم.

گره زدن معیشت مردم به مذاکرات و رابطه با آمریکا همان نگاه نئولیبرالی است/ چرخ سانتریفیوژ و زندگی مردم را نگاه نئولیبرالی از کار انداخته است

این عضو مجمع نمایندگان استان تهران ادامه داد: دولت کنونی که پیرو همان دولت بعد از جنگ و اتفاقا با همان کارگزاران دولتی است، در این ۷ سال نشان داد که نئولیبرالیسم می تواند چه فجایعی را برای یک جامعه به ارمغان بیاورد؛ گره زدن اقتصاد ایران و زندگی روزمره مردم و حتی آب خوردن آنها به مذاکرات و رابطه با آمریکا با همان نگاه مرکز-پیرامونی نئولیبرالی کنونی اتفاق افتاد و کار را به جایی رسانده که نه چرخ سانتریفیوژ می چرخد و نه چرخ زندگی مردم.

وی همچنین تصریح کرد: در طول این دو دوره در اثر اعمال این سیاست ها، آسیب های جدی به طبقات متوسط و محروم وارد شده است؛ طبقات متوسط به پایین دست پرتاب شده و شکاف طبقاتی روز به روز بیشتر شده و می شود که نمونه واضح آن و نتایج این سیاست های شورش اجتماعی در سال ۹۸ بود که یک اعتراض تمام عیار به بی تدبیر نئولیبرال هایی بود که مدعی بودند خودشان صبح جمعه قضیه را فهمیده اند.

نادری اضافه کرد: در اثر این بی تدبیری جمعی از شهروندان کشور کشته شدند بدون آن که هیچ مسئولی استعفا دهد و البته دیر نخواهد بود که مسببین این فاجعه در محکمه حاضر شده و به دست عدالت سپرده شوند؛ هرچند پیش از این در محکمه مردم و در محکمه عدل الهی محاکمه شده اند.

روی کار آمدن دموکرات‌ها در آمریکا شور شعفی در نئولیبرال‌های داخلی ایجاد کرده است

رئیس فراکسیون مقابله با آسیب های اجتماعی مجلس همچنین با بیان اینکه ادامه این رویکرد در سیاست خارجی با روی کار آمدن دوباره دموکرات ها در آمریکا شور و شعفی در نئولیبرال های داخلی ایجاد کرده است، عنوان کرد: تا آنجا که به دور از هرگونه عقلانیت در سیاست خارجی تعارف را کنار گذاشته و دم از بازگشت به ژانویه ۲۰۱۷ می زنند.

وی در ادامه خطاب به دولت افزود: آقایان! اگر خواستید به ژانویه ۲۰۱۷ بازگردید یادتان باشد دیگر نه حاج قاسم را داریم و نه فخری زاده را؛ اگر خواستید به شرایط ژانویه ۲۰۱۷ بازگردید یادتان باشد دلار ۲۵ هزارتومانی را هم به ۴ هزار تومان بازگردانید؛ اگر خواستید به شرایط ژانویه ۲۰۱۷ بازگردید یادتان باشد آبروی از دست رفته کارگران هفت تپه را که پیش چشم فرزندانشان با هیچ امضایی بر نمی گردد را نیز بازگردانید؛ نه با امضای بایدن و نه با امضای ظریف.

نادری ادامه داد: به آن آقایی که می گوید دیگر حضور مردم در صف های طولانی را نمی بینیم حق می دهم؛ از پشت شیشه دودی ماشین آن هم در خیابان های شمال تهران هیچ صفی دیده نمی شود، صف های طولانی مردم عزیز سیستان و بلوچستان برای پرکردن کپسول گاز را نمی بینند چون خودشان همیشه در صف دست دادند و تلفن زدن به کدخدا مشغولند؛ آب گل آلود و بدبوی هوتک های مردم سیستان و بلوچستان را نچشیده اند؛ مشکل آب غیزانیه اهواز را نمی فهمند چرا که بر سفره هایشان همیشه آب معدنی اروپایی می نوشند.

پیرمردها، دولت و پست‌های مدیریتی را قبضه کرده‌اند

این نماینده مردم در مجلس یازدهم در ادامه با اشاره به بحران بازتولید به عنوان ابربحران دوم کشور، گفت: پیرمردها دولت و سایر پست ها را قبضه کرده اند و به نسل سوم و چهارم انقلاب میدان نمی دهند؛ بحران بازتولید یعنی کسانی هم اکنون در کابینه دولت نئولیبرال وزیر هستند که در طول این ۴۰ سال همواره در پست های بالای مدیریتی بوده اند.

وی افزود: زمانی که بسیاری از رؤسای جمهور و نخست وزیران جوان کنونی دنیا کودک بودند، اینها وزیر بودند و اکنون که آنها کشورهایشان را اداره می کنند اینها هنوز وزیرند و جالب اینکه بر خود نام نئولیبرال و نام ژنرال نیز می گذارند؛ به نسل سوم و چهارم می گویند شما تجربه ندارید و نمی تواند حال آنکه خودشان در سن و سال کنونی ناکارآمدترین ها هستند.

روی کار آمدن دولت جوان حزب‌اللهی، زمینه بروز تمدن نوین اسلامی را فراهم می‌کند

نادری ادامه داد: این رویکرد البته باید تغییر کند تا انقلاب اسلامی ادامه داشته باشد، عنوان کرد: اولین جلوه بارز آن در انتخابات ۱۴۰۰ خواهد بود و به تعبیر مقام معظم رهبری دولت جوان حزب اللهی بر روی کار خواهد آمد و با جوان سازی کابینه و پست های مدیریتی زمینه بروز تمدن نوین اسلامی را فراهم خواهد کرد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در پایان خطاب به روحانی خاطرنشان کرد: مردم عملکرد ۷ ساله شما را با تمام وجود لمس کرده اند لذا در ۷ ماهه باقی مانده توقع ندارند برایشان کاری کنید و همین که از روی صندلی خود برخیزید کفایت می کند؛ به ظرفیت داخلی و جوانان اعتماد کنید نه به پیرمرد ساکن کاخ سفید! وقتی نتیجه توافقی که برایش ۴ سال وقت گذاشتید دلار ۳۰ هزار تومانی شد، وای به حال نتیجه توافقی که ۷ ماه برای مذاکراتش وقت دارید.

منبع: نماینده

کلیدواژه: احمد نادری حسن روحانی صحن علنی مجلس کاخ سفید مجلس مذاکره بحران بازتولید روی کار آمدن ژانویه ۲۰۱۷ پست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۴۸۶۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس جمهور: اراده ایران و کشورهای آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، رئیس‌جمهور در دومین همایش بین المللی ایران و آفریقا اولین گام بین جمهوری اسلامی ایران و قاره آفریقا را اراده دو کشور در توسعه روابط دانست و گفت: ضرورت دارد که برنامه دقیقی هم نسبت به کل قاره آفریقا و هم نسبت به یک یک کشورهای آفریقایی با زمانبدی مشخص شود. اولین گام بین جمهوری اسلامی ایران و قاره آفریقا اراده است، به حمدالله این اراده وجود دارد و این نشست نمادی از اراده کشورهای آفریقایی و ایران است برای گسترش روابط اقتصادی است.

بیشتر بخوانید: رئیسی: سفر به پاکستان و سریلانکا پیام مهمی را به جهان داد

آیت الله رئیسی دومین گام را شناخت ظرفیت‌های قاره آفریقا و جمهوری اسلامی ایران برشمرد و بیان کرد: بعضا برخی فعالان اقتصادی آشنایی کامل با ظرفیت‌های فی مابین ندارند و برگزاری این همایش به شناخت بهتر ظرفیت‌های متقابل کمک شایانی خواهد کرد.

رئیس جمهور خاطر نشان کرد: به رغم تهدیدها و تحریم‌ها جمهوری اسلامی ایران پیشرفت‌های خوبی داشته و می‌توان ایران اسلامی را کشوری پیشرفته و فناور نامید. شناخت پیشرفت‌ها و دستیابی جمهوری اسلامی ایران به فناوری‌های نوین اهمیت بسیاری دارد.

وی با اشاره به تفاوت نگاه ایران به آفریقا به نسبت کشور های غربی اظهار کرد: همکاری با آفریقا مورد تاکید امام خمینی و همچنین مورد تاکید رهبر انقلاب بوده است. غربی‌ها آفریقا را برای خودشان می‌خواهند اما ما آفریقا را برای آفریقا می‌خواهیم. این تفاوت دیدگاه حائز اهمیت است. تاریخ آفریقا نشان دهنده این است که بسیاری از کشورهای غربی چگونه ذخایر آفریقا را چپاول کرده‌اند.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه نیروی انسانی کارآمدی در آفریقا وجود دارد، بیان کرد: این باور ماست اگرچه غربی‌ها تبلیغ می‌کنند که خودشان می‌توانند دستیابی به فناوری نوین و خلاقیت دارند اما ما باور داریم که استعداد،‌ دانش و توانایی آفریقا از مغرب زمین چیزی کم ندارد و توان دستیابی به بسیاری از عرصه‌ها را دارد.

شکل‌گیری اقتصاد مکمل در گرو همکاری همه طرف‌هاست

آیت الله رئیسی با تاکید بر اینکه پیگیری مجدانه برای تحقق اهداف لازم است، تصریح کرد: اگر پیگیری مجدانه صورت نگیرد اهداف فقط بر روی کاغذ و به عنوان آرمان دست نیافتنی باقی خواهد ماند.پیشینیان کارهای بسیاری می‌خواستند انجام دهند اما فرصت‌ها از دست رفت و نشد آنچه باید اتفاق افتد.امیدوارم نمایشگاه توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران و هم این نشست بتواند اقتصاد مکمل ایران و آفریقا را شکل دهد.

وی با اشاره به توانمندی های ایران در صدور خدمات فنی مهندسی اظهار کرد: ما توانمندی‌هایی داریم تحت عنوان صدور خدمات فنی و مهندسی، ظرفیت‌هایی نیز در آفریقا وجود دارد که اگر این ظرفیت‌ها به هم ضمیمه شود اقتصاد مکمل شکل می‌گیرد.شکل‌گیری اقتصاد مکمل در گرو همکاری و فعالیت همه طرف‌هاست و اگر همه دست به دست هم دهند این اتفاق خواهد افتاد.

اراده،شناخت ظرفیت ها و رفع موانع از مسائل مهم بین ایران و آفریقاست

رییس جمهوربیان کرد: فراوری معادن در آفریقا از موضوعات مهمی است که با توجه به دانشی که جمهوری در این زمینه دارد ومی تواند به فرآوری معادن آفریقا کمک‌کند.کشت فراسرزمینی از دیگر ظرفیت های مهم است.تامین مواد اولیه با قیمت مناسب می‌تواند برای همه فعالان اقتصادی ومراکز تولیدی از سوی آفریقا صورت گیرد.

وی با اشاره به شاهکار مهندسان ایرانی در ساخت سد در سریلانکا تاکید کرد: خدمات فنی ومهندسی در ایران به برکت انقلاب اسلامی جایگاه قابل قبولی دارد که مورد قبول همگان است سدی که در کشور سریلانکا ساخته شد متخصصان ایرانی تکنولوژی و فناوری که در آن بکار برده بودند کم نظیر و در بخشی بی نظیر بود.امکان ساخت پالایشگاه ونیروگاه از سوی جمهوری اسلامی وجود دارد و می توانیم در این زمینه با کشور های آفریقای همکاری داشته باشیم.

آیت الله رئیسی اراده و شناخت ظرفیت ها و رفع موانع پیش رو را از مسائل مهم بین ایران و آفریقا برشمرد و گفت: رفع مشکل نقل وانتقال مالی وپولی از زیرساخت های ضروری است. در قاره آفریقا ارتباط با کشور ها نسخه مختص خود را می طلبد و باید برنامه های متفاوت برای هر کشور و اقلیم داشت‌.

پیگیری مجدانه شرط موفقیت در فعالیت‌های اقتصادی است

رئیس‌جمهور در ادامه پیگیری مجدانه را شرط موفقیت در فعالیت‌های اقتصادی دانست وبیان کرد: برای انجام کارها باید هدفگذاری داشته باشیم. کار را باید به روز دنبال کرد و این ظرفیت‌های برای قاره آفریقا و ما مهم است. باید زمان‌بندی انجام کارها را محدود کنیم.برنامه کار با زمانبندی دقیق انجام شود. پیگیری مجدانه شرط موفقیت در کار اقتصادی است. به همکاران در وزارت‌خانه‌های مختلف به ویژه وزارت امور خارجه و وزارت صمت اعلام کرده‌ام که شرط موفقیت در شناخت، انعقاد قرارداد، حل مسائل زیرساختی و دستیابی به اهداف اقتصادی پیگیری مجدانه موضوع به صورت روزانه است.

گفتنی است، دومین اجلاس بین المللی ایران و آفریقا امروز جمعه هفتم اردیبهشت ماه سال جاری با حضور نمایندگانی در سطح مقامات عالی کشورهای آفریقایی از جمله وزرای اقتصادی بیش از ۳۰ کشور آفریقایی برگزار شد.

منبع: ایرنا

ادامه دارد...

کد خبر: 1228462 برچسب‌ها سید ابراهیم رئیسی

دیگر خبرها

  • نگاه جمهوری اسلامی ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • رئیس جمهور: نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • رئیس‌جمهور: بازدید از اکسپوی تهران فرصتی بسیار ارزشمند برای آشنایی آفریقا با ظرفیت‌های ایران است
  • اراده ایران و کشور‌های آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است
  • رئیس جمهور: اراده ایران و کشورهای آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است
  • اراده ایران و کشورهای آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است
  • رئیسی: ما آفریقا را برای آفریقا می‌خواهیم
  • رئیسی: عملیات وعده صادق برای دوستان انقلاب اسلامی پیام همبستگی و برای دشمنان پیام مقاومت داشت
  • عملیات وعده صادق برای دوستان انقلاب اسلامی پیام همبستگی و برای دشمنان پیام مقاومت داشت
  • کاهش نرخ بیکاری در کشور/ دولت از برنامه‌های اعلامی خود عقب نیست