Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس دبیرخانه دائمی جشنواره پایتختی کتاب ایران با هدف برداشتن گام‌هایی جدی برای ترویج کتاب و کتابخوانی، حفظ و کسب عنوان شهر دوستدار کتاب و پایتختی کتاب، در شهرداری شهر صدرا راه‌اندازی می‌شود.

صابر سهرابی چهارشنبه ٢٧ آدر در نشستی که با هدف ارتقای سطح فرهنگی و فعالیت‌های مرتبط با شهر دوستدار کتاب و پایتختی کتاب در شهر صدرا برگزار شد، گفت: دبیرخانه دائمی جشنواره پایتختی کتاب ایران به منظور برداشتن گام‌هایی جدی برای ترویج کتاب و کتابخوانی، حفظ و کسب عنوان شهر دوستدار کتاب و پایتختی کتاب، در شهرداری صدرای شیراز راه‌اندازی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سهرابی افزود: کسب عنوان پایتختی کتاب ایران برای شیراز مرهون تلاش مروجان، دوستداران و فعالان عرصه کتاب و شهرداری این کلان‌شهر و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بوده است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس خاطرنشان کرد: شهر صدرا نیز با دیدگاه و نگاه فرهنگ‌محور و ظرفیت‌های موجود می‌تواند دیدگاه فرهنگی را بر تمام کارها برتری دهد و با توجه به نیازها و توانمندی‌های موجود، به تحولات و رویدادهای ماندگار فرهنگی، ادبی و هنری دست یابد.

سهرابی با بیان اینکه امکانات، فضا و وسعت شهر صدرا امکان اجرای برنامه‌های کلان ملی و بین‌المللی را فراهم می‌سازد، عنوان کرد: پیش از این نیز شاهد برپایی فعالیت‌های فرهنگی و هنری شایان توجهی در قالب مراسم استانی و ملی در صدرا بوده‌ایم؛ از همین رو امیدواریم با زبان هنر و افزایش فعالیت‌های فرهنگی بتوان مردم این شهر را به کتاب و ترویج کتابخوانی دعوت کرد.

او کتابخوانی را زیر بنای تمام فعالیت‌های فرهنگی دانست و عنوان کرد: با انعقاد تفاهم‌نامه‌ای می‌توانیم رویدادهای ترویج کتاب را گشترش دهیم؛ هرچند شهر صدرا گام‌های بزرگی را در این مسیر برداشته و بی‌تردید به دلیل توسعه‌ای که در آینده خواهد یافت، به فعالیت‌هایی صدچندان نیاز دارد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس همچنین نوید داد که اداره کل فرهنگ و ارشاد فارس می‌تواند از نظر تامین کتاب، حمایت‌های لازم را انجام دهد؛ همچنین تاسیس نمایندگی فرهنگ و ارشاد اسلامی و ترویج کتابخوانی و رویدادهای فرهنگی در شهر صدرا از دیگر مواردی بود که در این نشست به آن اشاره شد.

بهزاد پرنیان، شهردار شهر صدرا نیز با اشاره به اینکه اهمیت کتاب و کتابخوانی و دست‌یابی به دانش در این شهر جایگاهی ویژه دارد، گفت: امیدواریم در کنار رشد شاخص‌های جمعیتی و افزایش امکانات فرهنگی بتوانیم شهر صدرا را برای بدل شدن به یک کلان‌شهر آماده کنیم.

شهردار صدرا با تاکید بر ضرورت تعامل فرهنگی شیراز و صدرا، اظهار داشت: فراهم‌ساختن زیرساختارهای فرهنگی از جمله ایجاد سازمان فرهنگی، هنری و ورزشی و کلنگ‌زنی کتابخانه بزرگ صدرا که از جمله مدرنترین امکانات در اکوپارک این شهر است و بهره‌برداری از یک کتابخانه در فاز دوم این شهر نشان از هدف‌گذاری و توسعه فرهنگی شهر صدراست.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد فارس صابر سهرابی پایتخت کتاب ایران شهر صدرا فرهنگ و ارشاد اسلامی پایتختی کتاب ترویج کتاب شهر صدرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۴۹۰۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاه های کتابخوانی تمدید شد

به گزارش خبرنگار مهر، سید مهدی سیدین نیا صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران بابیان اینکه جام باشگاه‌های کتابخوانی باهدف توسعه و ترویج کتابخوانی برای کودکان و نوجوانان شهری و روستایی برگزار می‌شود اظهار کرد: جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان از جمله اقدامات و برنامه‌هایی است که از سوی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی در راستای گسترش و ترویج کتابخوانی برای کودکان و نوجوانان شهری و روستایی سراسر ایران طراحی و برنامه‌ریزی شده است.

وی تصریح کرد: برقراری ارتباط بین نویسندگان و کودکان و نوجوانان علاقه مند به کتابخوانی، کمک به ترویج، تبلیغ و معرفی کتاب‌های خوب و مفید، توانمندسازی مربیان باشگاه‌ها ی کتابخوانی با ارائه آموزش‌های استاندارد و مهارتی و به وجود آوردن فضای رقابتی سازنده و مؤثر وشویق کتابخوانان و باشگاه‌های برتر از مهم‌ترین اهداف تشکیل باشگاه‌های کتابخوانی است.

مدیر کل فرهنگ وارشاد اسلامی استان اصفهان افزود: در این طرح مربیان باشگاه‌های کتابخوانی با شرکت در کارگاه‌های آموزشی مجازی علاوه بر آشنایی با روش‌های استاندارد و نوین ترویج کتابخوانی با معیارهای انتخاب کتاب مناسب برای کودکان و نوجوانان، شیوه‌های مختلف خواندن جمعی و گفت‌وگو درباره کتاب و استفاده از شیوه کارگاهی، بر چگونگی راه‌اندازی و اداره باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان نیز مسلط می‌شوند.

سیدین نیا خاطر نشان کرد: آخرین مهلت ثبت نام مربیان متقاضی شرکت در جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در سامانه مذکور تا ۲۰ اردیبهشت تمدید شده است.

شایان ذکر است ،این دوره‌ها مطابقش شیوه‌نامه شبکه‌های اجتماعی و به صورت مجازی برگزار خواهد شد و شرکت در ششمین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان طی چند مرحله و به صورت مجازی امکان‌پذیر است و در مرحله نخست مربیان متقاضی ثبت و راه‌اندازی باشگاه کتابخوانی باید با مراجعه به سامانه جشنواره به نشانی http://www.tarvijeketab.ir ثبت‌نام اولیه خود را انجام دهند.

کد خبر 6094067

دیگر خبرها

  • راه حل مسئله فلسطین، ایجاد کشور مستقل در تمامی سرزمین‌های فلسطینی با پایتختی قدس است
  • انتخاب دو روستای اردبیل به عنوان روستای «دوستدار کتاب» در کشور
  • ایران: راه حل مسئله فلسطین، ایجاد کشور مستقل در تمامی سرزمین‌های فلسطینی با پایتختی قدس است
  • تمدید مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی
  • سازمان‌های بین‌المللی در ایجاد صلح و حل منازعات بین دولت‌ها نقش به‌سزایی دارند
  • مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاه های کتابخوانی تمدید شد
  • برگزاری جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • برگزاری جام باشگاه های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه
  • لزوم شکل‌گیری دبیرخانه دائمی رویداد حمل‌ونقل دانش‌بنیان/ برگزاری ره‌آورد فناورانه