Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس شورای اسلامی شهر تبریز گفت: اولویت ما در تدوین بودجه ۱۴۰۰ باید پروژه‌های نیمه تمام، تفاهم نامه‌ها و اهداف تعیین شده، باشد.

شهرام دبیری پیش از ظهر امروز در جلسه بررسی راهکارهای تدوین بودجه و تعرفه عوارض محلی، اظهار کرد: باید بودجه واقع‌گرایانه‌ای برای سال ۱۴۰۰ پیش بینی کنیم که هزینه‌های جاری و افزایش آن را در بودجه لحاظ کرده و تناسب بین بودجه جاری و عمرانی را حفظ کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تدوین تعرفه عوارض محلی سال آتی نیز بیان کرد: در تدوین تعرفه عوارض سال ۱۴۰۰، افزایش تعرفه در بافت‌های فرسوده و حاشیه‌ای نباید باعث فشار به این اقشار جامعه باشد، ولی در مقابل افرادی که از طریق ساخت و ساز به سود می‌رسند، باید عوارض خود را مطابق تعرفه با افزایش جدید پرداخت کنند که منعی نداشته و منبع درآمد شهرداری است.

رئیس شورای اسلامی شهر تبریز افزود: باید سیاست‌های کلی دولت و وزارت کشور را نیز در تعرفه‌های عوارض محلی لحاظ کنیم.

وی با اشاره به سیاست‌های کلی دولت در رابطه با عوارض محلی، اعلام کرد: دولت و وزارت کشور تأکید دارند که شهرداری درآمد خود را در ارتباط با پروانه ساختمانی و فروش تراکم به حداقل رسانده و وابستگی به این امر کم باشد.

به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، وی اضافه کرد: اشکالاتی در زمینه وصول عوارض نوسازی داشته‌ایم و نه تنها در شهرداری تبریز، بلکه در تمام شهرداری‌ها در مورد وصول درآمد نوسازی مشکل داریم.

دبیری با تأکید بر اهمیت مشارکت شهروندان در تدوین تعرفه عوارض محلی، افزود: در خصوص تعرفه عوارض محلی می‌توانیم اقدام به دریافت نقطه نظرات شهروندان کرده و پل‌های ارتباطی ویژه‌ای اعم از فضای مجازی یا به شکل مکتوب ایجاد کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی شهرداری تبریز شورای شهر تبریز بودجه شهرداری تعرفه عوارض محلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۴۹۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحول در پایتخت با مدیریت شهری

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، لطف الله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با تاکید بر اینکه امروز در مجموعه شهرداری اتفاقات بزرگی رقم خورده، که باید برای مردم بازگو شود که آثار و برکات آن در زندگی همشهریان مشهود خواهد بود، اظهارداشت: به طور مثال قطعا هیچ کس نمی تواند موضوع آسفالت را منکر شود،درگذشته متوسط آسفالت 700 هزار تن بوده اما امروز به یک میلیون و هفتصد هزارتن رسیده است و یا افتتاح پی در پی پروژه ها در شنبه های امید و افتخار و گشایش هایی که در پروژه ها اتفاق افتاده و .....

فروزنده در ادامه افزود: همچنین نوسازی ناوگان حمل و نقل، اتوبوس برقی، تاکسی برقی، تقاطع همسطح، تکمیل پروژه های نیمه تمام یادگار، شوشتری و بعثت که اخیرا اضافه شده تمامی این موارد از جمله اقداماتی است که در حوزه شهر سازی انجام شده و حوزه مالی در همه موارد و مسائل نقش اساسی و کلیدی بر عهده داشته است.

وی به تحقق بودجه سال 1402 در دی ماه سال گذشته اشاره کرد و گفت: در سال 1402 برای اولین بار 30 همت متمم ارائه شده است و امسال حتما به رقمی بالاتر از این میزان خواهیم رسید.

معاون شهردار تهران گفت: برای امسال بودجه 151 هزار میلیارد تومانی در نظر گرفته شده است که رقم 80 هزار میلیارد تومان فقط به پروژه های عمرانی اختصاص دارد، افق ما در زمینه بسیار روشن است هر چند این امر وظیفه ما را سنگین تر خواهد کرد اما به لطف الهی، همدلی،همراهی و صمیمیت همکاران خدوم شهرداری به تحقق این مهم دست خواهیم یافت، زیرا هدف نهایی ما ارائه خدمت بیش از پیش به مردم است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شهر یزد به اعتبارات ملی نیاز دارد/ پروژه‌های نیمه‌تمام دفع آب‌های سطحی تکمیل می‌شود
  • رشد ۷۰ درصدی بودجه منطقه ۷ اصفهان در ۱۴۰۳‏
  • تحول در پایتخت با مدیریت شهری
  • مدارس نیمه‌تمام آذربایجان‌غربی تکمیل می‌شود
  • بررسی آخرین وضعیت بودجه واعتبارات وطرح‌های نیمه تمام گیلان
  • نگران رسوب پروژه های عمرانی معطل مانده در اردبیل هستیم
  • لزوم جذب مشارکت بخش خصوصی برای اتمام طرح‌های نیمه تمام استان
  • دستورات لازم برای رفع مشکلات آزادراه تبریز- زنجان صادر شده است
  • ۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی در کشور وجود دارد
  • طرح نیمه‌تمام زباله‌سوز ساری به کجا رسید؟