Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@13:53:37 GMT

شماره ۷۸ ماهنامه «قلک» منتشر شد

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۵۰۲۴۱

شماره ۷۸ ماهنامه «قلک» منتشر شد

به گزارش خبرگزاری مهر، با توجه به شیوع‌ویروس کرونا و لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی که منجر به محدودیت‌هایی برای آموزش حضوری دانش‌آموزان در مدارس شده است، موضوع جلد این شماره «قلک» آموزش آنلاین و ارتباط از طریق فضای مجازی در شرایط کرونایی است.

معصومه یزدانی سردبیر ماهنامه «قلک» درباره لزوم خواندن مجله و کارکرد متفاوت آن با کتاب معتقد است: «والدین فکر می‌کنند اگر برای کودک کتاب فراوان بخرند آنها را از نظر فرهنگی تغذیه کرده‌اند و از آنجایی که کتاب را ماندگار می‌دانند بهای آن را راحت‌تر پرداخت می‌کنند تا مجله.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما کارکرد مجله با کتاب متفاوت است.

مجله برای سلیقه‌های مختلف خوراک دارد. باعث می‌شود کودک با مجموعه‌ای از مطالب داستانی و غیرداستانی متنوع در یک‌جا مواجه شود و حق انتخاب بین آنها داشته باشد. مجله امکان تعامل با نویسندگان و تصویرگران و تحریریه را فراهم می‌کند. همچنین، مجله تاریخ نشر دارد و به همین دلیل کودک در موعد مشخصی می‌تواند آن را تهیه کند، این نظم در زمان‌بندی کمک می‌کند عادت خواندن در کودک نهادینه شود.

سرعت تهیه مطالب و چاپ و نشر مجله چندین برابر یک کتاب است، بنابراین با توجه به مسائل روز واکنش سریع نشان داده و علاوه بر توانایی ارائه اطلاعات و آموزش‌های لازم، باعث احساس در جریان بودن و در نتیجه اعتماد به نفس در کودک می‌شود.»

با توجه به موضوع محوری این نشریه، در این شماره «قلک» بچه‌ها همراه با خواندن شعر، داستان، انجام بازی و سرگرمی با نحوه تبدیل شدن چغندر به حبه قند و شکر، عضویت در کتابخانه و تشویق به مطالعه، حمایت از محیط‌زیست و کاشتن درخت، کارکردن و کسب درآمد و سرمایه‌گذاری در بانک و همچنین برخی توصیه‌های بهداشتی برای پیشگیری از ابتلاء به ویروس کرونا و… آشنا خواهند شد.

شماره ۷۸ ماهنامه «قلک» با همکاری زهرا موسوی، مریم شجاعی‌پور، حمید میرزاده، زهرا جلایی‌فر، مریم اسلامی، نسترن فتحی، فاطمه زمانه رو، مهدیه ربانی، میثم موسوی، نازنین ارزه‌گر و با طراحی جلد المیرا اسکندری منتشر شده است.

شماره آذرماه نشریه «قلک» در ششمین سال فعالیت خود، با مدیرمسئولی بهنام تقی‌پور و سردبیری معصومه یزدانی در ۲۴ صفحه و با قیمت ۲۰ هزار تومان در اختیار مخاطبان قرار گرفته است. کارشناسی داستان‌ها را زهرا شاهی و کارشناسیشعر را زهرا موسوی برعهده داشته‌اند.

کد خبر 5097455 مریم علی بابایی

منبع: مهر

کلیدواژه: حمید میرزاده زهرا موسوی ماهنامه قلک معرفی کتاب پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی انتشارات سروش ترجمه علوم انسانی هفته پژوهش ادبیات کودک و نوجوان ویروس کرونا کتاب و کتابخوانی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی قاسم سلیمانی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی سازمان سمت محسن فخری زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۵۰۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترجمه «قلمروزدایی علم و دین» روانه بازار نشر شد

به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب «قلمروزدایی علم و دین» تألیف گریگور داوس به تازگی با ترجمه جواد درویش آقاجانی منتشر و روانه بازار نشر شده است.

پروفسور گریگور داوس (زاده ۱۹۵۷)، استاد دانشگاه نیوزلند است که در زمینه فلسفه دین مدرک دکتری دارد. هدف این کتاب، تحلیل منازعه «علم و دین» از طریق توسعه رویکردهای ممکن به روابط بین آن‌ها و همچنین توسعه مفهومی علم از یک سو و دین از سوی دیگر است. کتاب در مقابل مدل‌های ساده‌تر از روابط علم و دین، مدل پیچیده‌تری را پیشنهاد می‌دهد که شامل چهار بُعد برای پرداختن به رابطه علم و دین است و عبارت‌اند از: بُعد شناختی، غایت‌شناختی، نهادی و معرفت‌شناختی، بُعد شناختی به محتوای گزاره‌های علمی و دینی می‌پردازد. بُعد غایت‌شناختی به اهداف مندرج در علم و دین اختصاص دارد. بُعد نهادی شامل بررسی رابطه علم و دین از طریق سازمان‌های اجتماعی مرتبط با آن‌هاست. بُعد معرفت‌شناختی هم به صورت‌های مختلف معرفت، زبان و منابع دانش می‌پردازد.

مجموعه بن‌مایه‌های کمبریج تا به‌حال در ۲۵ سرفصل موضوعی مختلف منتشر شده است. سرفصل موضوعی فلسفه این مجموعه در ۱۵ شاخه و تاکنون ۲۲۸ کتاب تقدیم جامعه علمی کرده است. همچنین در سرفصل موضوعی دین نیز ۸ شاخه مختلف مورد توجه قرار گرفته و ۸۱ کتاب منتشر شده است. همان‌طور که گفته شد در شاخه فلسفه دین تا به حال ۳۱ کتاب منتشر شده است که در حال حاضر ترجمه ده کتاب از آن مجموعه به فارسی عرضه شده است.

فلسفه دین در کشورمان نیز در سال‌های اخیر مورد توجه استادان و محققان به‌ویژه نسل جوان‌تر قرار گرفته است. البته با توجه به گستره موضوعی مباحث فلسفه دین، میزان دغدغه‌مندی نسبت به هر کدام از این موضوعات در جوامع مختلف متفاوت است. موضوعاتی نظیر «معنای زندگی»، «علم و دین»، «خداباوری»، «تکثرگرایی» و «مسئله‌های شر و رنج» که در زمره موضوعات اصلی و مشترک مباحث فلسفه دین‌اند، مصادیقی از چالش‌های فکری محیط‌های علمی ایران نیز محسوب می‌شوند. به هر روی، انتشار کارهای متنوعی در سال‌های اخیر در فضای فکری فلسفه دین ایران ستودنی است. مجلات، کتاب‌ها، مقالات و رساله‌های دانشجویی مختلف در کنار برگزاری رویدادهای علمی و پژوهشی متنوع، اگر چه سرمایه‌ای خوب هستند اما ناکافی برای تحقیقات بیشتر و کامل‌تر در آینده است.

این کتاب با ۱۲۴ صفحه، شمارگان ۱۰۰ نسخه و قیمت ۹۰ هزار تومان عرضه شده است.

کد خبر 6090175 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • کتاب «اقتصاد در هیاهوی انتظارات» منتشر شد
  • کتاب «اقتصاد در هیاهوی انتظارات» منتشر شد
  • چگونه نوجوانان امروز را به خواندن کتاب‌های ایرانی علاقه‌مند کنیم؟/ ادبیات نوجوان در سایه غلبه ترجمه
  • به‌نشر با دست پر به نمایشگاه کتاب تهران می‌ رود / ارائه ۶۰۰ اثر پر فروش و جدید در نمایشگاه کتاب
  • واکاوی ابعاد جهش تولید با مشارکت مردم در «نقش ما» منتشر شد
  • بررسی آثار کلر ژوبرت نویسنده و تصویرگر مسلمان شده فرانسوی
  • بازی برای کودکان خیلی مهم است اما جایگاه ادبیات هم حفظ شود
  • ترجمه «قلمروزدایی علم و دین» روانه بازار نشر شد
  • برای تقویت میدان کتاب کودک و نوجوان چه باید کرد؟
  • جلد ششم کتاب «عنوان بصری» منتشر شد