Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، علی باستی امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه توجه به کار پژوهشی منجر به رشد اقتصادی و ایجاد اشتغال در کشور و استان‌ گیلان می‌شود، اظهار کرد: در کشور پژوهشگران بسیار خوبی در عرصه‌های مختلف علمی، صنعتی، کشاورزی و پزشکی وجود دارد که توجه به آنان منجر به رشد اقتصادی استان و ایجاد اشتغال پایدار در منطقه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به عدم جذب بودجه به سازمان و پارک علم و فناوری گیلان گفت: یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های مسؤولان پارک علم و فناوری عدم جذب بودجه علیرغم تخصیص آن به دلیل عدم فرصت کافی  برای جذب است که این امر مشکلاتی را در این عرصه برای کارهای پژوهشی به وجود آورده است.

رئیس پارک علم و فناوری گیلان با اذعان به این‌که ایران‌ در حوزه پژوهشی در مقایسه با کشورهای پیشرو در حوزه پژوهش با عقب‌افتادگی مواجه هستیم، افزود: برای مقایسه کارهای پژوهشی معیاری مثل نسبت هزینه و تولیدات ناخالصی وجود داشته و ایران این آمار ۰.۴ و برای کشورهای پیشرفته ۴.۲ است.

باستی یکی از دلایل عدم اجرایی شدن مناسب دستاوردهای پژوهشگران را عدم استفاده صحیح از آزمایشگاه و دستاوردهای حوزه پژوهش دانست و بیان کرد: بر اساس آمار تعداد پژوهشگران در ایران نسبت به دیگر کشورها کمتر بوده و بیشتر کارهای تحقیقاتی و پژوهشی توسط و به شکل دولتی انجام می‌شود ولی اساس کار فناوری‌هایی که انجام می‌شود اساس پژوهشی دارد.

وی با بیان اینکه شرکت‌های بزرگ در حوزه‌های مختلف از تحقیق و پژوهش شرکت‌های فناور استفاده می‌کنند، تصریح کرد: در سالیان اخیر اعضا هیئت‌علمی با شرکت‌های تولیدکننده و بخش خصوصی قرارداد بسته و پژوهش‌های خود را در اختیار آن قرارداده و از این طریق ارتباط میان بخش خصوصی و واحدهای فناور بیشتر انجام می‌شود.

رئیس پارک علم‌ و فناوری گیلان یکی از رسالت‌های شرکت‌های پژوهشی را رفع مشکلات تخصصی جامعه دانست و گفت: در استان گیلان دو هزار عضو هیئت‌علمی وجود دارد که موتور محرک کارهای پژوهشی بوده و با شناسایی مشکلات استان برنامه‌ریزی‌های لازم و دانش بومی شکل‌گرفته و نیازهای موردنظر برطرف می‌شود.

باستی با تأکید بر نیاز استان به مراکز پژوهشی خصوصی افزود: اعضا هیئت‌علمی یا مقاله محور بوده و یا در تلاش برای ارتباط گرفتن میان صنعت و جامعه هستند که در صورت تولید مقاله، پژوهش‌ها بر اساس نیاز استان نبوده و مشکلات را برطرف نمی‌کند.

وی با اشاره به هدف این نهاد در تولید کسب‌وکار در جامعه بیان کرد: یکی از مهم‌ترین اهداف پارک علم و فناوری گیلان تبدیل ایده بر اساس نوآوری، خلاقیت و دانش به کسب‌وکار است.

رئیس پارک علم‌ و فناوری گیلان با اذعان به اینکه هفته پژوهش در گیلان به شکل مجازی برگزارشده است، تصریح کرد: در گیلان و توسط فناوران سامانه‌ای در جهت ارسال عرضه و تقاضای فناوری تولید و تاکنون ۳۶ سازمان اعم از دولتی و غیردولتی درخواست حضور در این نمایشگاه را داشتند همچنین ۲۱۱ طرح فناورانه داشتیم و از سه طرح نیز رونمایی شده است.

انتهای پیام/۸۴۰۰۸

منبع: فارس

کلیدواژه: گیلان فناوری پژوهش رشد اقتصادی شرکت های پژوهشی رئیس پارک علم و فناوری گیلان علی باستی پارک علم و فناوری فناوری گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۵۲۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت ورود شرکت‌های فناور به صنعت کردستان

رئیس پارک علم و فناوری کردستان گفت: شرکت‌های فعال در حوزه ارتباطات و فناوری  باید ماحصل دستاوردهای خود را به حوزه صنعت استان تزریق کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، بابک سوری بعدازظهر امروز در نشست هم‌اندیشی فعالان ICT کردستان که با حضور معاون وزیر ارتباطات که در پارک علم و فناوری کردستان برگزار شد، اظهار داشت: 180 شرکت دانش‌بنیان در پارک علم و فناوری کردستان مستقر هستند که از این میزان 60 شرکت در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات فعالیت دارند.

وی با بیان اینکه انتظار می‌رود که شرکت‌های فعال در این حوزه، ماحصل دستاوردهای خود را به حوزه صنعت و ورود محصولات فیزیکی در استان تزریق کنند، گفت: تولید نرم‌افزار در استان وضعیت مناسبی دارد اما باید شرکت‌های فناوری اطلاعات در حوزه صنعت کاربرد خود را نشان داده و موجب افزایش محصول و تولید خدمات شوند.

رئیس پارک علم و فناوری کردستان از پیگیری روزانه جهت بهبود زیرساخت‌های فیزیکی پارک خبر داد و افزود: پیگیری‌ها ما در بهبود وضعیت در قالب تأمین مکان مناسب همچون اتاق‌های سرور است و تلاش خود را در این راستا به‌کار می‌بریم.

وی با بیان اینکه کمبود تسهیلات، حمایت مالی و سایر مشکلات مطرح شده در این جلسه کاملا ملموس است، تصریح کرد: هدف اصلی ما افزایش امکانات، رفع موانع و مشکلات پیش‌رو است و تمام توان خود را برای تحقق این هدف به‌کار خواهیم گرفت.

سوری در پایان با تأکید بر اینکه شرکت‌ها باید در کارهای خود، قالب‌های مرسوم را بشکنند، گفت: ماهیت نوآوری و ارائه فکرهای متفاوت در کار شرکت‌های فناوری باید دنبال شود تا شاهد پیشرفت این شرکت‌ها در استان باشیم.

انتهای پیام/486/

دیگر خبرها

  • اولین نشست رسالت اندیشی دفتر بانوان جبهه فرهنگی گیلان برگزار شد
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای
  • موزه‌ها باید پاسخگوی مشکلات امروز جامعه باشند
  • پورمختار: مراکز پژوهشی، راهکارهای عملی برای مشارکت مردم در جهش تولید ارائه کنند
  • پرداخت ‌خدمات مالی به متقاضیان صندوق پژوهش و فناوری زنجان
  • توسعه میادین نفت و گاز به سرمایه‌گذاری خارجی نیاز دارد
  • ضرورت ورود شرکت‌های فناور به صنعت کردستان
  • پژوهش موتور محرک توسعه کشور و آزمایشگاه موتور محرک پژوهش است