Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر گروه فیلم و سریال شبکه دو سیما خبر داد که فصل چهارم سریال «از سرنوشت» امسال کلید می‌خورد و سال ۱۴۰۰ پخش می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نشست سریال «از سرنوشت» امروز چهارشنبه ۲۶ آذرماه با حضور بهرنگ ملک محمدی مدیر گروه فیلم و سریال شبکه دو، محمدرضا خردمندان کارگردان و دارا حیایی، کیسان دیباج، مونا کرمی و فاطیما بهارمست بازیگران در سازمان صداوسیما برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خردمندان در این نشست درباره فصل جدید سریال بیان کرد: صحبت‌هایی انجام شده است نویسنده‌ها قصه‌ها را جلو می‌برند و برای ما این مهم است که سریال را با قصه‌های درستی ادامه دهیم.

بهرنگ ملک محمدی مدیر گروه فیلم و سریال شبکه دو در ادامه اظهار کرد: ما «از سرنوشت ۴» را در سال ۹۹ آغاز می‌کنیم و برای سال ۱۴۰۰ پخش می‌کنیم. برای «از سرنوشت» ۵ و ۶ هم برنامه‌ریزی می‌کنیم. نکته‌ای وجود دارد که این سریال آزمونی در سریال سازی در سیما است که از تیمی کاملاً جوان استفاده شد. سیاست سازمان استفاده از جوانان است که در این سریال این سیاست و خطرپذیری جواب خوبی داده است.

وی اضافه کرد: در تماس‌هایی که با شبکه گرفته می‌شود سوال همین است که فصل‌های بعدی کی پخش می‌شود؟ چون سریال در میان نسل نوجوان و جوان طرفداران بسیاری دارد.

دارا حیایی از بازیگران سریال هم اظهار کرد: بینندگان ما خیلی دوست دارند فصل بعدی سریال را تماشا کنند و این به من بازیگر دلگرمی می‌دهد.

بهرنگ ملک محمدی در ادامه در پاسخ به سوالی درباره کار در شرایط کرونایی اظهار کرد: نمی‌توان کارها را تعطیل کرد بحث معیشت این افراد هم در میان است و باید کار با پروتکل‌ها ادامه یابد. من هفته گذشته سر تولید «بچه مهندس ۴» بودم با افراد حتی غذا خوردیم و همه چیز در شرایط امن در جریان است. قطعاً پروژه نوروزی ما هم کلید بخورد به آنها هم سر خواهم زد. تعطیلی پروژه‌ها به نظرم کار اشتباهی است و تولیدات باید ادامه پیدا کند اما با حفظ روش‌ها و آیین نامه‌ها.

ملک محمدی در ادامه درباره حفظ کردن بازیگران در طول یک پروژه که دچار حواشی و تغییر نشوند؟ اظهار کرد: فضای دستمزدها چندان فضای باثباتی نیست. با این حال سیاست سازمان حفظ اصول سازمان و دعوت از جوانانی است که علاقمند هستند با سازمان کار کنند.

وی اضافه کرد: باید این دوستان حفظ شوند و تیم باشند. در پروژه‌های طولانی مدت در تلویزیون‌های دنیا، سال‌های متمادی اعضای یک گروه حفظ می‌شوند.

ملک محمدی درباره خطرپذیری در بهره گرفتن از جوانان نیز عنوان کرد: در «از سرنوشت» خطرپذیری به معنای بار منفی وجود نداشت چون گاهی ممکن است برخی جوانان در سریال‌های مشابه نتوانند از این آزمون به خوبی عبور کنند. با این حال تلویزیون هر گاه سراغ جوانان رفته است معمولاً به خوبی جواب داده است.

خردمندان نیز در پایان با یک گلایه از تلویزیون عنوان کرد: تلویزیون قدر محصولاتش را کم می‌داند و باید روی معرفی محصولاتش بیشتر وقت بگذارد.

محمدحسین رنجبران مدیرکل روابط عمومی صداوسیما در پایان این نشست با اشاره به آخرین نظرسنجی‌ها اظهار کرد: این نظرسنجی امروز به دست من رسید و این سریال توانسته است جایگاه «صفر بیست و یک» را رد کند با آماری که ۸۳ درصد رضایت دارد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: ملک محمدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۵۲۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود


به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز یزد، جعفر رحمانی در نشست تبیین مبانی و احکام برنامه هفتم توسعه کشور که صبح امروز با حضور معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور و جمعی از معاونان برنامه و بودجه (طرح و برنامه) دستگاه‌های اجرایی در محل سالن اندیشه این سازمان برگزار شد؛ از نتایج اجرایی نشدن کامل برنامه ششم توسعه مانند عدم تحقق رشد اقتصادی در دهه ۹۰ شمسی سخن گفت. 


رحمانی با تاکید بر اینکه اجرای کامل این برنامه و به ویژه استقرار نظام درآمد-هزینه استانی می‌تواند جهش تولید با مشارکت مردم را تسریع کند، گفت: متاسفانه تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود و بر همین اساس باید در اجرای برنامه هفتم توسعه اهتمام ویژه‌ای داشته باشیم. 


وی با بیان اینکه برنامه ششم توسعه کشور از برنامه‌های توسعه‌ای ناموفق کشور بود و تنها فقط ۳۰ درصد از آن محقق شده است، افزود: اگر برنامه‌ای را به نحو احسن تدوین، اما درست اجرا نکنیم، نتیجه آن کاهش سرمایه‌های اجتماعی و عدم اعتماد مردم نسبت به برنامه‌ریزی میان مدت و بلند مدت در کشور خواهد شد. 


رحمانی ناترازی‌های انرژی و مالی در کشور را جدی خواند و گفت: برنامه هفتم توسعه با تغییر نگرش و به صورت مساله محور و با تاکید بر رشد فراگیر تدوین شده و دو اصل اولویت‌بندی درست و سازوکار انگیزشی کارا و اثربخش در آن دیده شده است. 


وی با تاکید بر اینکه همه مدیران استانی و مقامات کشوری در مقابل نسل آینده کشور مسئولیت دارند تا در پنج سال آینده ایرانی آبادتر بسازند، گفت: برنامه هفتم توسعه کشور متفاوت‌تر از سایر برنامه‌های توسعه‌ای قبلی در کشور است چرا که ضمن ایجاد انگیزه در افراد می‌تواند تحول در نظام اداری ایجاد کند و به تبع آن بسیاری از مشکلات و گرفتاری‌های مردم در پایان اجرای این برنامه مرتفع خواهد شد. 


معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد با اشاره به شعار سال و تحقق آن، جهش تولید با مشارکت مردم را تنها از مسیر پایبندی به اصول برنامه هفتم توسعه کشور امکان پذیر دانست و بیان داشت: نیاز داریم برای نقش دادن به مردم در رسیدن به رشد اقتصاد و جهش تولید، بار دیگر اعتماد را به آنان بگردانیم که این امر مستلزم تلاش جدی همگان است و استقرار جدی نظام درآمد- هزینه استانی می‌تواند نقش موثرتری به استان‌ها در ۵ سال آینده بدهد. 


رحمانی با بیان اینکه رشد اقتصادی در کشور کیک اقتصاد را بزرگتر کرده و موجب آن می‌شود که مردم بیشتری از آن منفعت ببرند، اظهار داشت: خوشبختانه دولت سیزدهم در ابتدا با نگاه ویژه به برنامه محوری در صدد اداره کشور به صورت عقلانی است و پیشران‌ها، مسائل بحران‌ساز و بستر‌ها در برنامه هفتم توسعه به درستی دیده شده است. 


وی با یادآوری اینکه استان یزد در برنامه محوری در کشور پیشرو بوده و تاکنون برنامه‌های تحولی زیادی همچون یزدِنوین، یزدِ بهره‌ور و یزدِ نوآور را تدوین و به مرحله اجرا گذاشته است، تاکید کرد: راهی جزء اینکه طبق برنامه اصولی و عقلانی در کشور و به تبع آن در استان شروع کنیم به اصلاح ساختار‌ها و رفع ناترازی‌های موجود بپردازیم وجود ندارد. 


در ادامه این نشست افشین کسالائی معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور به تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور و تبیین نقشه‌راه برنامه هفتم توسعه پرداخت و با بیان اینکه برای تحقق اهداف در استان‌ها باید به سمت برنامه‌محوری حرکت کرد، اظهار داشت: برنامه‌های عملیاتی ستون فقرات نظام برنامه‌ریزی است. 


به گفته معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور، اجرایی شدن برنامه هفتم توسعه تنها بر منابع عمومی متکی نیست و خلق و تجهیز منابع جدید، باید توسط مدیران در نظر گرفته شود. 


کسلائیی با اشاره به اینکه برنامه هفتم توسعه علاوه بر ترسیم وضع موجود، آینده اقتصاد و توسعه کشور در سطوح متعدد را مورد توجه قرار داده است، بیان داشت: برنامه هفتم توسعه ناگزیر به برنامه محور بودن است و برای اولین بار این برنامه با پارادایم رشد فراگیر و مبتنی بر سه سطح اصلی‌ترین پیشران‌ها، رد مهمترین بحران‌ها و خلق مهمترین بستر‌های پیشرفت کشور ترسیم شده است. 


در پایان این نشست حاضرین به طرح سوالات و ابهامات خود در خصوص این برنامه پرداختند و نظرات و دیدگاه‌هایشان را نیز بیان کردند.

دیگر خبرها

  • ۵۷ سال؛ میانگین سنی حجاج ایرانی در سال ۱۴۰۳
  • بازدید سرپرست مدیریت و برنامه‌ریزی فارس از طرح‌های عمرانی خرامه
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی بوشهر نیز با سازمان نوسازی مدارس کشور
  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور
  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود
  • ادامه حواشی جنجالی یک پلتفرم/ «محفل» در صدر دیگر نظرسنجی‌ها
  • برنامه‌ریزی برای گازرسانی به ۵۰ روستای کرمانشاه
  • شکایت صداوسیما از مهران مدیری به کجا رسید؟
  • ساخت ۶۰ درصد پروژ‌های مدرسه‌سازی با مشارکت مردم
  • برنامه‌ریزی برای پویایی در ساخت‌وسازها، اولویت مهم شهرداری منطقه ۱۰ شیراز