Web Analytics Made Easy - Statcounter

گزارش جدید وزارت بازرگانی چین نشان داد که سرمایه گذاری مستقیم خارجی در این کشور طی ۱۱ ماه نخست سال جاری میلادی، ۶.۳ درصد افزایش یافته و به ۸۹۹.۳۸ میلیارد یوان (۱۳۷.۳ میلیارد دلار) رسیده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، گزارش جدید وزارت بازرگانی چین نشان داد که سرمایه گذاری مستقیم خارجی در این کشور طی 11 ماه نخست سال جاری میلادی، 6.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

3 درصد افزایش یافته و به 899.38 میلیارد یوان (137.3 میلیارد دلار) رسیده است.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

آمارها همچنین نشان داد که فقط در ماه نوامبر سرمایه گذاری مستقیم خارجی 5.5 درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته و به 98.7 میلیارد یوان (15 میلیارد دلار) رسیده است. این رقم طی 8 ماه متوالی رشد داشته است.

سرمایه گذاری مستقیم خارجی در چین طی سه ماهه اول سال جاری میلادی 11 درصد کاهش یافت اما در سه ماهه دوم 8.4 و در سه ماهه سوم 20 درصد رشد کرد.

وزارت تجارت چین پیش از این تأکید کرده بود که رشد سرمایه گذاری خارجی در سه ماهه آخر سال ادامه خواهد داشت و این کشور اقدامات بیشتری را برای رسیدن به این هدف انجام می دهد.

دولت پکن اقدامات گسترده ای را برای ایجاد ثبات در تجارت و جذب سرمایه خارجی در این کشور همزمان با شیوع جهانی ویروس کرونا انجام داده است.

این وزارتخانه اخیراً اعلام کرده است که بسیاری از شرکت های خارجی در مراحل ابتدایی شیوع بیماری رویکرد "صبر و انتظار" را انتخاب کردند اما بعداً سرمایه گذاری های خود را گسترش دادند.

زونگ چانگ کینگ، مقام ارشد این وزارتخانه نیز اعلام کرد که سرمایه گذاران اکنون "چین را به عنوان یک بندر امن برای سرمایه گذاری برون مرزی می دانند.

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار چین ویروس کرونا اخبار چین ویروس کرونا سرمایه گذاری مستقیم خارجی سه ماهه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۵۲۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور

گمرک ایران اعلام کرد: واردات قهوه در سال ۱۴۰۲ با رشد ۷۵ درصدی به رقم ۱۴۸ میلیون دلار رسید.

به گزارش ایرنا از گمرک ایران، میزان وزنی قهوه وارداتی در این مدت ۴۹ هزار تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۸.۵۵ درصد افزایش داشته است.

این گزارش با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۲ کشورهای امارات متحده عربی، ویتنام، هند، اندونزی و اوگاندا ۵ کشور عمده طرف معامله واردات قهوه با ایران بودند، می افزاید: ۹۵ درصد از ارزش قهوه وارداتی به کشور از طریق ۵ کشور مذکور انجام گرفته است.

بر اساس این گزارش، در این میان کشور امارات متحده عربی با ۷۸ میلیون دلار، ۵۲.۸۹ درصد از سهم واردات قهوه ایران به لحاظ ارزشی را به خود اختصاص داد.

این گزارش می‌افزاید: تشریفات گمرکی حدود ۸۲ درصد از وزن و ارزش واردات قهوه از طریق گمرک شهید رجایی انجام گرفته است و پس از آن گمرکات مشهد، بوشهر، بندرلنگه و تهران در رده بعدی قرار گرفتند.

بر اساس این گزارش، در سال ۱۴۰۲ این میزان قهوه وارداتی از سوی ۱۲۱ شخص و شرکت انجام گرفته است. شایان ذکر است، تجارت جهانی قهوه در سال ۲۰۲۲ به میزان ۴۵.۵ میلیارد دلار بوده که بزرگترین صادرکنندگان قهوه، کشورهای برزیل کلمبیا و ویتنام و بزرگترین واردکنندگان قهوه آمریکا، آلمان و بلژیک بودند. سهم قهوه از تجارت جهانی در سال ۲۰۲۲ به میزان ۱۹ صدم درصد از تجارت جهانی بوده است.

دیگر خبرها

  • هزینه‌ها کلانی که هوش مصنوعی روی دست مایکروسافت می‌گذارد
  • مشارکت ۵ میلیارد دلاری قرارگاه خاتم‌ با خارجی‌ها
  • کمک 500 میلیارد دلاری چین به پروژه شهر هوشمند نئوم
  • شرکت هوش مصنوعی ایلان ماسک سرمایه ۶ میلیارد دلاری جذب می‌کند؟
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • نزول رشد اقتصادی دور از انتظار اولین اقتصاد جهان
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور
  • صادرات خودرو ترکیه / مشتریان اول: ایتالیا، انگلیس، فرانسه و آلمان
  • صادرات خودروی سواری از ترکیه طی ۳ ماه از ۲.۵ میلیارد دلار گذشت
  • نرخ تورم در آمریکا همچنان بازهم افزایشی شد