Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، مهراله رخشانی‌مهر، با بیان اینکه یکی از بسته‌های تحولی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و سند زیر نظام تأمین فضا، تجهیزات و فناوری، موضوع استقرار «سامانه مکان‌یابی مدارس» است، گفت: موضوع محل احداث مدرسه و فضاهای آموزشی، تربیتی و ورزشی از جمله موارد مهم و ضروری است که در اجرای مفاد سند زیر نظام تأمین فضا، تجهیزات و فناوری، باید بر اساس مقررات و استانداردهای موجود تعیین شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اشاره کرد: عدم توجه به موضوع مکان‌یابی و در نظر نگرفتن مسئله آمایش سرزمین و توسعه پایدار در ساخت و تجهیز مدارس، باعث بروز مشکلاتی شده است که سازمان نوسازی مدارس کشور را موظف به ایجاد یک سامانه و ساز و کار چند منظوره کرد تا با بررسی ویژگی‌های جمعیتی، جغرافیایی، محیطی و اصول همجواری، اقلیمی و ژئوفیزیکی متناسب با وضعیت موجود با نگاه به آینده داده‌های مورد نیاز را فراهم آورد.

وی با بیان اینکه استقرار سامانه مکان‌یابی مدارس انقلابی در جهت ایجاد فضاهای آموزشی در مکان‌های مناسب خواهد بود، خاطرنشان کرد: مشکلات مربوط به همجواری مدارس با کاربری‌های ناسازگار و حادثه خیز مانند پمپ بنزین‌ها، دکل‌های برق فشار قوی و یا مناطق پر رفت و آمد، مهاجرت ساکنین، عدم امکان برنامه‌ریزی مکانی میان / بلند مدت برای مناطق مختلف کشور، ساخت و ساز سلیقه‌ای فضاهای آموزشی و اتلاف منابع مواردی خواهند بود که با سامانه مذکور حل و فصل خواهند شد.

معاون وزیر آموزش و پرورش ضوابط اجرایی کار را نیازمند بازنگری جدی دانست و افزود: برای این منظور مطالعات گسترده‌ای صورت گرفت، شیوه نامه‌ها تنظیم و یک کار چندبخشی و چند وجهی برای مکان‌یابی ساخت مدارس تعریف شد. همچنین دستورالعمل‌های آن نیز بر اساس فاکتورهای اصولی و علمی با مشارکت و همکاری اساتید صاحب نظر هیأت علمی دانشگاه‌ها تدوین شد.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور بیان کرد: با راه‌اندازی سامانه مکان‌یابی و پردازش اطلاعات جمع‌آوری شده، علاوه بر تأمین نیازهای جمعیتی و منطقه‌ای، ارتقای ایمنی و امنیت دانش‌آموزان، مربیان و ساکنین و اماکن هم جوار و استفاده بهینه از منابع، یک سازوکار منظم بر اساس شاخص‌ها برای این منظور فراهم می‌آورد.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور همچنین با بیان اینکه ضرورت استقرار نظام مکان‌یابی در سند زیر نظام تأمین فضا، تجهیزات و فناوری مبتنی بر سند تحول بنیادین آموزش و پرورش آمده است، گفت: راهکار ۲-۲۱ به استقرار نظام مکان‌یابی مدارس بر اساس سامانه آمایش سرزمین و تحولات جمعیتی اشاره کرده است که چند هدف عملیاتی دارد.

رخشانی‌مهر با اشاره به اهداف طرح مکان‌یابی مدارس، عنوان کرد: «تدوین شاخص‌ها و معیارهای مکان‌یابی فضاهای آموزشی، تربیتی و ورزشی مبتنی بر آمایش سرزمین و تحولات جمعیتی»، «طراحی و استقرار نظام هوشمند الکترونیکی برای مکان‌یابی مناسب فضاها و مراکز آموزشی، تربیتی و ورزشی» و «ساماندهی فضاهای آموزشی موجود به منظور تجمیع آن‌ها و افزایش بهره‌وری با رویکرد مدارس متوسط و بزرگ» از جمله اهداف این طرح هستند.

معاون وزیر آموزش و پرورش دیگر اهداف طرح استقرار نظام مکان‌یابی فضاهای آموزشی را احداث مدارس و مجتمع‌های آموزشی در مکان‌های با تراکم دانش‌آموزی، جلوگیری از اتلاف منابع و تخصیص بهینه به مناطق نیازمند، بهینه‌سازی وضع مدارس موجود به لحاظ جمعیت دانش‌آموزی، جلوگیری از ساخت و سازهای سلیقه‌ای بر اساس توصیه و پیشنهادات افراد غیر مطلع بیان کرد.

کد خبر 5097856 فاطیما کریمی

منبع: مهر

کلیدواژه: نوسازی مدارس وزارت آموزش و پرورش شهرداری تهران ویروس کرونا شورای شهر تهران وزارت آموزش و پرورش هفته پژوهش شورای شهر شهر تهران سازمان تامین اجتماعی محسن حاجی میرزایی روح الله زم کمیته امداد امام خمینی قوه قضاییه پیروز حناچی آسیبهای اجتماعی مکان یابی مدارس فضاهای آموزشی آموزش و پرورش استقرار نظام بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۵۴۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیروی هوایی ارتش به علت مسائل آموزشی هیچ وقت زمین‌گیر نشد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، امیر سرتیپ طالب‌زاده به مناسبت فرارسیدن روز معلم در جمع معلمان و اساتید نیروی هوایی ارتش با اشاره به نقش مهم معلم در آموزش و تربیت نسل جوان در کشور با بیان اینکه نگاه کردن به معلمی به عنوان یک شغل، کاملا اشتباه است اظهار داشت: کار و حرفه معلمی شغلی آینده ساز و انسان ساز است، چنانچه بعد از جنگ جهانی دوم دولت‌های غربی، اساتید و علم آن‌ها را در راستای اهداف خود به کار گرفتند و در بخش‌های مختلف از جمله صنعت به موفقیت‌های بسیاری دست یافتند.

معاون هماهنگ‌کننده نیروی هوایی ارتش با اشاره به نقش معلم در طول تاریخ ایران اسلامی گفت: ما در طول تاریخ معلمان و اساتید بزرگی در حوزه دین و اخلاق داشتیم که اگر به آن‌ها رجوع کنیم بی شک در زمینه‌های مختلف به موفقیت‌های زیادی خواهیم رسید.

امیر سرتیپ طالب‌زاده با تاکید بر نقش آموزش در ۸ سال دفاع مقدس و موفقیت در عملیات‌های مختلف جنگ با بیان اینکه در زمان جنگ تجهیزات ما به دلیل تحریم و نبود قطعه زمین‌گیر بود، اما به دلیل مسائل آموزشی هیچ وقت زمین‌گیر نشد گفت: در زمان جنگ نیروی هوایی و خلبانان ما بسیار عالی جنگیدند و این رزم زیبا و شجاعانه خلبانان نیروی هوایی ارتش در زمان جنگ به این دلیل بود که آن‌ها بسیار دقیق توسط اساتید خود آموزش دیده بودند.  

معاون هماهنگ‌کننده نیروی هوایی ارتش با اشاره به لزوم آموزش‌های اخلاقی بعد از آموزش‌های تخصصی در نیروی هوایی ارتش گفت: آموزش تخصصی هوایی در کنار آموزش اخلاق، معرفت و نحوه رزم آوری از مهمترین نکاتی است که در مراکز آموزشی به دانشجویان و کارکنان در حین خدمت آموزش و یادآوری می‌شود تا اخلاق را همواره در اولویت و سرلوحه کار‌های خود قرار دهند و این اهداف جزئی جدا ناپذیر از اهداف آموزشی این نیرو است.

دیگر خبرها

  • مکان‌یابی ۱۳ هزار هکتار زمین برای ساخت شهرک‌های نهضت ملی مسکن
  • ۴۰ درصد فضاهای آموزشی بَردَسکَن خراسان رضوی در طرح نوسازی قرار گرفته‌ است
  • نیروی هوایی ارتش به علت مسائل آموزشی هیچ وقت زمین‌گیر نشد
  • فرسودگی ۳۰ درصد مدارس گناباد
  • ارتقای سرانه فضاهای آموزشی هرمزگان در دستور کار قرار دارد
  • روی «کیفیت بخشی به نظام آموزشی» و «تقویت مدارس دولتی» تمرکز داریم
  • سرانه فضاهای آموزشی هرمزگان افزایش می‌یابد
  • جنوب کرمان ظرفیت افتخارآفرینی بیشتر در زمینه ورزش دارد
  • سرانه فضاهای آموزشی هرمزگان افزایش می‌یابد+فیلم
  • لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی