Web Analytics Made Easy - Statcounter

  رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، استقرار سامانه مکان‌یابی در احداث فضا‌های آموزشی را یک انقلاب بزرگ در این بخش عنوان کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مهراله رخشانی‌مهر، با بیان اینکه یکی از بسته‌های تحولی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و سند زیر نظام تأمین فضا، تجهیزات و فناوری، موضوع استقرار «سامانه مکان‌یابی مدارس» است، گفت: موضوع محل احداث مدرسه و فضا‌های آموزشی، تربیتی و ورزشی از جمله موارد مهم و ضروری است که در اجرای مفاد سند زیر نظام تأمین فضا، تجهیزات و فناوری، باید بر اساس مقررات و استاندارد‌های موجود تعیین شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی اشاره کرد: عدم توجه به موضوع مکان‌یابی و در نظر نگرفتن مسئله آمایش سرزمین و توسعه پایدار در ساخت و تجهیز مدارس، باعث بروز مشکلاتی شده است که سازمان نوسازی مدارس کشور را موظف به ایجاد یک سامانه و ساز و کار چند منظوره کرد تا با بررسی ویژگی‌های جمعیتی، جغرافیایی، محیطی و اصول همجواری، اقلیمی و ژئوفیزیکی متناسب با وضعیت موجود با نگاه به آینده داده‌های مورد نیاز را فراهم آورد.

وی با بیان اینکه استقرار سامانه مکان‌یابی مدارس انقلابی در جهت ایجاد فضا‌های آموزشی در مکان‌های مناسب خواهد بود، خاطرنشان کرد: مشکلات مربوط به همجواری مدارس با کاربری‌های ناسازگار و حادثه خیز مانند پمپ بنزین‌ها، دکل‌های برق فشار قوی و یا مناطق پر رفت و آمد، مهاجرت ساکنین، عدم امکان برنامه‌ریزی مکانی میان / بلند مدت برای مناطق مختلف کشور، ساخت و ساز سلیقه‌ای فضا‌های آموزشی و اتلاف منابع مواردی خواهند بود که با سامانه مذکور حل و فصل خواهند شد.

معاون وزیر آموزش و پرورش ضوابط اجرایی کار را نیازمند بازنگری جدی دانست و افزود: برای این منظور مطالعات گسترده‌ای صورت گرفت، شیوه نامه‌ها تنظیم و یک کار چندبخشی و چند وجهی برای مکان‌یابی ساخت مدارس تعریف شد. همچنین دستورالعمل‌های آن نیز بر اساس فاکتور‌های اصولی و علمی با مشارکت و همکاری اساتید صاحب نظر هیأت علمی دانشگاه‌ها تدوین شد.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور بیان کرد: با راه‌اندازی سامانه مکان‌یابی و پردازش اطلاعات جمع‌آوری شده، علاوه بر تأمین نیاز‌های جمعیتی و منطقه‌ای، ارتقای ایمنی و امنیت دانش‌آموزان، مربیان و ساکنین و اماکن هم جوار و استفاده بهینه از منابع، یک سازوکار منظم بر اساس شاخص‌ها برای این منظور فراهم می‌آورد.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور همچنین با بیان اینکه ضرورت استقرار نظام مکان‌یابی در سند زیر نظام تأمین فضا، تجهیزات و فناوری مبتنی بر سند تحول بنیادین آموزش و پرورش آمده است، گفت: راهکار ۲-۲۱ به استقرار نظام مکان‌یابی مدارس بر اساس سامانه آمایش سرزمین و تحولات جمعیتی اشاره کرده است که چند هدف عملیاتی دارد.

رخشانی‌مهر با اشاره به اهداف طرح مکان‌یابی مدارس، عنوان کرد: «تدوین شاخص‌ها و معیار‌های مکان‌یابی فضا‌های آموزشی، تربیتی و ورزشی مبتنی بر آمایش سرزمین و تحولات جمعیتی»، «طراحی و استقرار نظام هوشمند الکترونیکی برای مکان‌یابی مناسب فضا‌ها و مراکز آموزشی، تربیتی و ورزشی» و «ساماندهی فضا‌های آموزشی موجود به منظور تجمیع آن‌ها و افزایش بهره‌وری با رویکرد مدارس متوسط و بزرگ» از جمله اهداف این طرح هستند.

معاون وزیر آموزش و پرورش دیگر اهداف طرح استقرار نظام مکان‌یابی فضا‌های آموزشی را احداث مدارس و مجتمع‌های آموزشی در مکان‌های با تراکم دانش‌آموزی، جلوگیری از اتلاف منابع و تخصیص بهینه به مناطق نیازمند، بهینه‌سازی وضع مدارس موجود به لحاظ جمعیت دانش‌آموزی، جلوگیری از ساخت و ساز‌های سلیقه‌ای بر اساس توصیه و پیشنهادات افراد غیر مطلع بیان کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: آموزش و پرورش مدارس نوسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۵۴۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه شهری و روستایی باید مبتنی بر سامانه‌های مدیریتی باشد

به گزارش خبرنگار مهر، جبارعلی ذاکری ظهر شنبه در مراسم گرامی‌داشت روز ملی شوراها در تبریز، شوراها را مظهر حاکمیت اراده مردم دانست و گفت: برای استفاده از تجربیات موفق و شناسایی فرصت‌ها و تهدیدهای مدیریت شهری و روستایی، آسیب‌شناسی دوره‌های مختلف شوراها ضروری است.

وی تاکید کرد: مصوبات شوراها که روند قانونی را طی می‌کنند برای شهرداری‌ها لازم‌الاجرا هستند و شوراها باید اجرای مصوبات قانونی را از شهرداران مطالبه کنند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه توسعه شهری و روستایی باید مبتنی بر سامانه‌های مدیریتی باشد، افزود: حذف فساد اداری و مالی با حذف ارتباط چهره به چهره مراجعان با کارکنان اتفاق می‌افتد که این امر نیازمند استقرار سامانه‌های مدیریتی در حوزه صدور پروانه، رصد و پایش ساخت‌وسازها و … است.

وی با بیان اینکه توسعه باید مطالعه‌شده باشد، گفت: گاهی طرح‌های هادی و جامع در اجرا با مشکلاتی روبه‌رو می‌شوند که این امر ناشی از عدم مطالعه و کار کارشناسی و همچنین عدم استقرار سامانه‌های مدیریتی است.

ذاکری از طراحی سامانه مدیریت شهری در شهرداری آذرشهر به عنوان پایلوت استانی خبر داد و گفت: امسال این سامانه راه‌اندازی می‌شود و امیدواریم به زودی همه شهرداری‌های استان بتوانند از این امکان استفاده کنند؛ البته در شهرداری تبریز هم اقداماتی در این راستا شده که قابل ارائه است.

کد خبر 6090099

دیگر خبرها

  • چاره‌ای جز احداث تقاطع سپاه نداریم
  • جزئیات جدید نحوه ارزش‌یابی امتحانات کشوری «ریاضی» و «علوم» پایه ششم
  • احداث ۵ هزار کلاس درس از محل مولدسازی در خراسان رضوی
  • بازنگری در مکان‌یابی پل‌های عابر پیاده در قم/۱۰ پل عابر پیاده مکانیزه اجرایی می‌شود
  • هدفگذاری نوسازی مدارس برای احداث ۲ هزار کلاس درس در اردبیل
  • استقرار هوای پایدار در گیلان/ نفوذ سامانه بارشی از سه شنبه
  • توسعه شهری و روستایی باید مبتنی بر سامانه‌های مدیریتی باشد
  • پایتخت گل در انتظار فناوری نوین/مکان‌یابی غلط به مشکلات دامن زد
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین