Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیاوش مسلمی گفت: بسیاری از جوانان علاقه‌مند و شاداب دنبال کسب علم و دانش هستند و این برای ما بهترین وضعیت برتر و قدرت‌آفرین می‌باشد چراکه این علم هم می‌تواند انسان را به جایگاه بالا ترغیب کرده و هم کشور را به مراتب بالا برساند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، سردار سیاوش مسلمی امشب در آیین افتتاح پروژه دانش‌بنیان تولیدی طرح شهاب در شهرستان نکا، حوزه مربوط به دانش و پژوهش را در زمره حوزه‌های قدرتی برشمرد و اظهار کرد: علم قدرت است و هر کشوری که دارای علم باشد قدرت دارد از نظر مقام معظم رهبری نیز همین است که امروز ما باید در همه حوزه‌ها به عالی‌ترین سطح علم برسیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی حمایت از برنامه‌ها و اقدامات دانشی را از برنامه‌های مجموعه سپاه و بسیج خواند و افزود: حاصل این حمایت‌ها شرکت‌های دانش‌بنیان علمی است که محصولات بسیار خوبی را تولید می‌کنند و نمونه آن امروز در شهرک صنعتی نکا با عنوان شوسو به تولید رسیده است.

فرمانده سپاه کربلا مازندران با بیان اهمیت درخشش محصولات جوانان این استان با نام بومی مازندرانی در کشور و جهان، خاطرنشان کرد: این تولید با کیفیت بالایی که تولید کردند نسبت به نمونه خارجی به اندازه نصف قیمت ارزان‌تر بوده و مزیت‌های دیگری که در حوزه فنی ازجمله ضد آب بودن دارد اهمیت فراوانی خواهد داشت که با توجه به زیست‌بوم همیشه نمناک و بارانی مازندران ارزش فروانی پیدا می‌کند.

این مسئول اضافه کرد: با این مزیت‌های فنی و مادی موجود در این کالا نسبت به فتوسل‌های خارجی مطمئن هستیم که در بازار اقبال خوبی خواهد داشت و استقبال مناسبی نسبت به این کالا صورت خواهد گرفت.

وی گفت: همه دستگاه‌ها باید تلاش کنیم تا این فعالیت‌ها هر روز نسبت به گذشته فراگیرتر شده و گسترش بیشتری پیدا کند که امیدواریم شوسو تبدیل به یک شرکت با کالاهای متفاوت و چند خط تولید شود.

مسلمی با اشاره به اهمیت پرداختن به فعالیت‌های قدرت‌آفرین علمی در کشور، تصریح کرد: بسیاری از جوانان علاقه‌مند و شاداب دنبال کسب علم و دانش هستند و این برای ما بهترین وضعیت برتر و قدرت‌آفرین می‌باشد چراکه این علم هم می‌تواند انسان را به جایگاه بالا ترغیب کرده و هم کشور را به مراتب بالا برساند.

وی ایجاد تولیدی‌ها و نمایشگاه‌های اینچنین را دارای پیام روشن به دشمنان دانست و افزود: دشمنان بدانند که اگر هر یک از دانشمندان عزیز ما را ترور کنند قطعاً صدها دانشمند هسته‌ای و دانشمند علمی جایگزینی آن دانشمندان در کشور رشد و نمو خواهند کرد و این پیامی است که امروز می‌توان به دشمنان داد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: قدرت آفرین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۵۶۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاوت قابل توجه میان ظرفیت تولید و مصرف در دو فصل زمستان و تابستان از ویژگی‌های مهم صنعت برق در کشور است که همین موضوع زمینه را برای تبادل برق با کشور ترکیه به عنوان یکی از همسایه‌های راهبردی کشور توجیه پذیر می‌کند و به گفته نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران با توجه به ۹۰ هزار مگاوات نیروگاه نصب‌شده در کشور این فرصت وجود دارد تا از ظرفیت تولید برای صادرات در زمان‌های غیرپیک استفاده شود.

حمیدرضا صالحی در گفت‌وگو با خبرنگار آنا، اظهار کرد: ۹۰ هزار مگاوات نیروگاه نصب‌شده در کشور وجود دارد و در زمان‌های غیرپیک می‌توان صادرات داشت. در زمستان مصرف برق کشور به ۴۰ هزار مگاوات می‌رسد.

نیاز به بهبود شبکه‌های توزیع برق برای افزایش صادرات

صالحی گفت: در تولید و چرخه توزیع برق، شرکت‌های ایرانی توانسته‌اند کمبود‌ها را جبران کنند و در بحث تبادل با کشور‌های دیگر نیاز است که بخشی از شبکه‌های توزیع بهبود یافته و خط انتقال ایجاد شود.

نیاز شبکه برق به ایجاد خطوط انتقال جدید در سمت کردستان عراق، پاکستان و افغانستان

نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: خطوط انتقال جدیدی باید در سمت کردستان عراق، پاکستان و افغانستان ایجاد شود که نیاز به سرمایه‌گذاری دارد.

وی ادامه داد: دولت منابع مالی چندانی برای سرمایه‌گذاری‌های جدید ندارد و بخش خصوصی برای انجام سرمایه‌گذاری پیشنهاد انجام صادرات را مطرح کرده است.

صالحی عنوان کرد: البته صادرات انرژی اکنون در انحصار دولت است و این شرایط اجازه نمی‌دهد تا نواقص و کاستی‌های موجود در شبکه کاهش یابد. دولت باید در کنار شرایطی که خود دارد از ظرفیت بخش خصوصی و شرکت‌های صاحب ایده‌های نوین افزایش راندمان تولید را برای صادرات برق استفاده کند و این بخش امکان بالایی برای کمک به توسعه صادرات برق دارد.

ترکیه کانال صادرات برق ایران به اروپا

وی درباره الزام‌های قانونی برای صادرات برق، خاطرنشان کرد: ترکیه یکی از کشور‌های مهمی است که مصرف بالای برق دارد و علاوه بر صادرات برق به ترکیه می‌توان از وجود این کشور برای صادرات برق به اروپا استفاده کرد.

نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: باید اراده ملی بر این موضوع شکل بگیرد که بسترسازی مناسبی برای ایجاد خطوط انتقال جدید صورت گیرد تا بتوان تهاتر یا صادرات برق را افزایش داد.

صالحی تصریح کرد: از سه کشور شمالی آذربایجان، ارمنستان و ترکمنستان واردات و به سه کشور عراق، پاکستان و افغانستان صادرات برق انجام می‌شود. همچنین با کشور ترکیه تبادل دوطرفه یعنی هم صادرات و هم واردات انجام می‌شود.

وی با تاکید براینکه صادرات برق تهدیدی برای مصرف داخلی نیست، گفت: بخشی از تولید برق کشور در زمستان به دلیل مازاد تولید صادر می‌شود. درقرارداد‌های فروش یا تهاتر برق با کشور‌های همسایه قید شده که در زمان‌های پیک مصرف یا مورد نیاز برق در داخل می‌تواند صادرات را کاهش داده یا متوقف کرد و اولویت تامین در داخل است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • گسترش بصیرت، بهترین ابزار مقابله با جنگ فرهنگی دشمنان است
  • تولید فکری رسالت و ماموریت جشنواره علامه حلی است
  • باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی استفاده شود
  • طلبه‌های جوان و افتخارآفرینان المپیاد‌های علمی در آمل تجلیل شدند
  • الگوی مهاجرت دانشمندان در جهان چیست؟ / فاصله جغرافیایی کم‌تر؛ احتمال انتقال دانش بیشتر
  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا
  • تحقیقات و پژوهش نخبگان باید به سمت تولید ثروت برای جامعه برود
  • دانشمندان جوان این مرز و بوم زمینه ساز پیشرفت های علمی شده اند