Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، روزنامه سعودی «الشرق الاوسط» گفت‌وگویی با «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در دفتر وی در تل‌آویو انجام داده است.

گانتز در این گفت‌وگو ضمن اعلام اینکه از نظر او بدون حل نهایی نزاع اسرائیلی-فلسطینی، منطقه غرب آسیا شاهد صلحی فراگیر نخواهد بود، از تشکیلات خودگردان و رئیس آن «محمود عباس» خواست به روند صلح بپیوندند و در پشت پرده باقی نمانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

الشرق‌الاوسط از وی پرسید اما فلسطینی‌ها خواستار پایان اشغالگری و کشوری مستقل در مرزهای ۱۹۶۷ با تبادل معقول اراضی و حل تمام مسایل باقی مانده مانند قدس و آوارگان هستند. گانتز پاسخ داد: فلسطینی‌ها می‌خواهند و شایسته نهادی هستند به صورت مستقل در آن زندگی کنند.

روزنامه سعودی ادامه داد: منظور شما کشور است؟ گانتز گفت: کشور یا امپراتوری، هر طور می‌خواهند آن را صدا بزنند. این حق آنهاست که احساس استقلال کنند و پایتخت داشته باشند.

الشرق‌الاوسط در ادامه پرسید: زمانی که از پایتخت صحبت می‌کنید، می‌دانید که آنها خواستار قدس هستند همانطور که «ابومازن» [محمود عباس] گفته «قدس و نه در قدس». گانتز پاسخ داد: قدس باید متحد باقی بماند اما مکانی در آن برای پایتخت فلسطینی‌ها وجود خواهد داشت. این شهر، بزرگ و پر از مقدسات برای همه است.

سوال بعدی روزنامه مذکور درباره خواست فلسطینی‌ها برای تشکیل کشور در مرزهای ۱۹۶۷ و نیز طرح «دونالد ترامپ» برای اشغال سی درصد از اراضی کرانه باختری بود که وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در این خصوص گفت: ما به عنوان بخشی از اقدامات امنیتی به دره رود اردن نیاز داریم اما درباره مساحت آن، این مقدار لزوما نباید سی درصد از این اراضی باشد و می‌تواند این مساحت را بسیار کاهش داد... ما همیشه گفته‌ایم که مرزهای ۱۹۶۷ هرگز باز نخواهد گشت اما همیشه امکان رسیدن به راه‌حل‌های میانه وجود دارد.

الشرق‌الاوسط از گانتز پرسید «دیدگاه شما در خصوص صلح (سازش‌های اخیر) با کشورهای عربی چیست، آیا واقعا صلح است یا محوری در مقابله با محور دیگر مانند محور ایرانی است؟ وی مدعی شد: من ابتدا آن را صلح می‌بینم این یک پیمان میان قوای میانه‌رو است که بیان کننده تمایل واقعی شهروندان است. طبیعتا نمی‌توان وجود یک محور مخالف یعنی محور ایرانی را نادیده گرفت که اسرائیل و تمام کشورهای عربی را تهدید می‌کند. امیدواریم این محور به سمت صلح بیاید اما اگر چنین کاری نکرد با عواقب ناخوشایندی روبرو خواهد بود، اکنون نیز با سختی‌های زیادی روبروست.

این روزنامه سعودی درباره سفر گانتز به کشورهای عربی هم سوال کرد که وی در پاسخ گفت، برای انجام مأموریت‌های نظامی به صورت محرمانه به بسیاری از کشورهای عربی سفر کرده و امیدوار است این سفرها را به شکل علنی، رسمی و دوستانه انجام دهد.

در سال جاری میلادی کشورهای امارات، بحرین، مغرب و سودان روابط خود را با رژیم صهیونیستی عادی‌سازی کردند و صهیونیست‌ها می‌گویند بزودی کشورهای دیگری نیز به این روند خواهند پیوست.

انتهای پیام/ص

منبع: فارس

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی کشورهای عربی جنگ صلح بنی گانتز محور ایرانی روزنامه سعودی الشرق الاوسط کشورهای عربی فلسطینی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۵۷۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایزه سال آزادی مطبوعات یونسکو به روزنامه‌نگاران فلسطینی رسید

از آغاز جنگ غزه تاکنون دست کم بیش از ۱۰۰ روزنامه‌نگار فلسطینی در حملات اسرائیل به غزه کشته شده‌اند و یونسکو به همین دلیل جایزه امسال آزادی مطبوعات خود را به همه روزنامه‌نگاران فلسطینی اهدا کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی سازمان ملل متحد (یونسکو) جایزه جهانی آزادی مطبوعات سال ۲۰۲۴ خود را به همه روزنامه‌نگاران فلسطینی که جنگ غزه را پوشش می‌دهند، اهدا کرد.

مائوریسیو ویبل رئیس هیئت داوران بین‌المللی متخصصان رسانه یونسکو در این باره اظهار کرد: در این دوران تاریکی و ناامیدی، ما می‌خواهیم یک پیام قوی از همبستگی و به رسمیت شناختن آن دسته از روزنامه‌نگاران فلسطینی که در چنین شرایط دراماتیکی این بحران را پوشش می‌دهند، به اشتراک بگذاریم.

وی در مراسمی در سانتیاگو، پایتخت شیلی، در آستانه روز جهانی آزادی مطبوعات، افزود: ما به‌عنوان بشریت، بدهی بزرگی به شجاعت و تعهد آن‌ها به آزادی بیان داریم.

به گفته کمیته حفاظت از روزنامه نگاران (CPJ) و فدراسیون بین‌المللی روزنامه‌نگاران (IFJ) بیش از ۱۰۰ روزنامه‌نگار و کارمند رسانه، که اکثریت قریب به اتفاق آن‌ها فلسطینی هستند، در طول هفت ماهه جنگ غزه و در حملات اسرائیل به غزه کشته شده‌اند.

دفتر رسانه‌های دولتی غزه تعداد این افراد را بیش از ۱۴۰ نفر اعلام کرده است.

ویبل در مصاحبه‌ای با الجزیره گفت که جهان بدهی بزرگی به روزنامه‌نگاران فلسطینی دارد.

وی افزود: ما در سراسر جهان با خطرات زیادی روبرو هستیم و باید بگوییم ایست کنید.

آدری آزولای مدیرکل یونسکو نیز گفت که این جایزه ادای احترام به شجاعت روزنامه نگارانی است که با شرایط سخت و خطرناک روبرو هستند.

لوسیا نیومن خبرنگار الجزیره، که از سانتیاگو گزارش می‌دهد، این رویداد را مراسمی بسیار احساسی توصیف کرد.

او گفت: هنگام اعلام برنده جایزه امسال مردم زیادی در اتاق بودند که گریه می‌کردند. احساسات بسیار و تشویق بسیار قوی وجود داشت. خبرنگاران الجزیره در غزه از جمله کسانی بودند که از ماه اکتبر گذشته مورد هدف حملات اسرائیل قرار گرفتند.

منبع: فارس

کد خبر 750332

دیگر خبرها

  • موشک‌های ایرانی کشورهای عربی را بر سر عقل آورد؟ / اخراج محترمانه ارتش امریکا از خاک امارات +فیلم و تصاویر
  • آبشناس: آمریکا به دنبال آشوب در کشورهای حوزه نفوذ روسیه است
  • طرح توهمی نتانیاهو برای غزه بعد از قتل عام فلسطینی‌ها
  • نگرانی از سرایت اعتراضات دانشجویی ضدصهیونیستی به جهان عرب
  • نگرانی از اعتراضات ضدصهیونیستی در عربستان،‌ مصر و اردن
  • نقشه نتانیاهو برای غزه پس از جنگ فاش شد/ نیویورک تایمز: طرح نخست وزیر اسرائیل به احتمال زیاد از سوی کشورهای عربی رد خواهد شد
  • نیویورک‌تایمز: نتانیاهو در حال بررسی اداره غزه توسط ائتلاف عربی-اسرائیلی است
  • عربستانی‌ها آماده می‌شوند: آتش‌بازی در تابستان
  • جایزه آزادی مطبوعات یونسکو به خبرنگاران فلسطینی رسید
  • جایزه سال آزادی مطبوعات یونسکو به روزنامه‌نگاران فلسطینی رسید