Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، محسن علیزاده طی دیدار با مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران  با اشاره به اینکه بحران آب در شهرستان بیضاء جدی است، اظهار داشت: همه مناطق شهری و روستائی بیضاء با مشکل شدید تأمین آب مواجه شده اند و تنها گزینه کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت تأمین آب شرب شهرستان بیضاء استفاده از ظرفیت خط دوم آبرسانی شهر شیراز می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: دسترسی به آب آشامیدنی سالم، یکی از نیازهای بشر است و آب مانند دستگاه گردش خون در بدن امکان حیات و تداوم زندگی را مقدور می کند.

علیزاده خواستار تأمین آب شرب مورد نیاز روستای ابنو و بوزنجان علیا و سفلی و سایر روستاهای مسیر از چشمه شش پیر شد و افزود: با توجه به شرایط اقتصادی کشور تأمین آب اراضی شیبدار روستاهای رودشیر، اسفیان،تل زری، سرناباد و چشمه بکلو از اولویت و اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران نیز در دیدار گفت: یکی از اولویت‌های شرکت مدیریت منابع آب ایران تأمین آب شرب پایدار می باشد.

قاسم تقی زاده خامسی افزود: در این مسیر از ظرفیتهای موجود استفاده کرده و در این راستا از هیچ تلاش و کوششی دریغ نخواهد شد.

انتهای پیام/ س

منبع: فارس

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی آب کمیسیون اقتصادی مجلس شیراز تأمین آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۵۸۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازماندهی بیش از ۴۰۰ تیم عملیاتی و امدادی برای مقابله با سیل در یزد

ملک زاده مدیرکل مدیریت بحران استان یزد گفت: در ده شهرستان استان یزد بارش‌های رگباری و بهاری را شاهد بوده ایم که عمده بارش‌ها در ارتفاعات مرکز استان و شهرستان بهاباد رخ داده است. 

وی ادامه داد: بارش‌ها و ورود رواناب در شش محور یزد-طبس، یزد –دربید، یزد- خضرآباد، اردکان –هامانه، بهاباد-بنستان، ببروئیه –ده جمال موجب شد تا برای حفظ ایمنی شهروندان مسدودی مسیر اعلام شود تا رواناب‌ها فروکش کنند. 

مدیرکل مدیریت بحران استان یزد با اشاره به اینکه در دو سال گذشته تغییر اقلیم وبارش‌های فرا نرمال را در استان یزد داشته ایم، افزود: در سال ۱۴۰۱ نیزاین بارش‌ها و سیلابی شدن مسیر بالغ بر شش هزار میلیارد تومان به زیرساخت‌های کشاورزی، مسکونی و راه‌ها خسارت وارد کرد.

ملک زاده ادامه داد: در سالجاری نیز براساس آموزش‌ها و تدابیر لازم آمادگی دستگاه‌ها را داشته ا یم که با هماهنگی و هم افزایی دستگاه‌های اجرایی خسارت‌ها بسیار کمتر شده وتاکنون نیز بیشترین بارش‌ها مربوط به تفت با ۵۹ میلیمتر و رودخانه فصلی این شهرستان با دبی ۷۰ متر برثانیه حجم عبور رواناب داشت و این حجم عبور آب پدیده شگفتی است که به خوبی مدیریت شد. 

وی افزود: دوهزار سازه آبی -خاکی برای حفاظت ایمنی شهر‌ها و بخشی برای تقویت قنوات و آبرسانی ایجاد شده است والبته در برخی محور‌ها شاهد واژگونی خودرو‌ها بوده ایم که با امدادرسانی سریع، خوشبختانه مشکل خاصی در این زمینه نداشته ایم. 

مدیرکل مدیریت بحران با اشاره به تداوم فعالیت این سامانه تا فردا گفت: بیش از ۴۹۰ تیم امدادی و خدماتی در دستگاه‌های مختلف سازماندهی شده اند که گروه‌های جهادی نیز هم در کنار این تیم‌ها در حال آماده باش و خدمت رسانی به همشهریان هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • ادامه بارش‌ها در شرق و شمال اصفهان
  • تخصیص ۴۳۵ میلیارد برای اجرای طرح‌های آبی استان قزوین
  • افزایش ۴۱ درصدی مصوبات سفر رییس جمهور در حوزه آبرسانی گناباد
  • اصلاح ۱۳ کیلومتر از خط انتقال آب شهرستان گناباد
  • آماده باش اکیپ‌های مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب یزد
  • بحران فرونشست در ۳۵۹ دشت ایران
  • سازماندهی بیش از ۴۰۰ تیم عملیاتی و امدادی برای مقابله با سیل در یزد
  • بارش شدید تگرگ در شیراز /آمادگی تمام دستگاه‌های خدمات‌رسان
  • ۳۵۹ دشت کشور در چالش بحران فرونشست | حفر ۱۱۷هزار حلقه چاه در دشت‌های با نرخ فرونشست
  • بحران فرونشست در ۳۵۹ دشت کشور