Web Analytics Made Easy - Statcounter

امان الله علیمرادی گفت: جامعه اسلامی خیرخواه نوع بشر است و به بشر نفع می رساند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام و المسلمین امان الله علیمرادی در گفتگو با راه آرمان؛ ضمن گرامیداشت هفته وحدت حوزه و دانشگاه گفت: جامعه سازی اسلامی با اعتصام جمعی به حبل متین الهی  است که حیات طیبه و سعادت همه جانبه آحاد بشر را می خواهد؛ ارزش ها و آرمان هایی همچون کرامت، عزت، رفاه اجتماعی، خیر رسانی، آزادی، استقلال و عدالت را نشان داده است و می خواهد با اعتصام به حبل متین الهی محقق شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر اینکه مقصد انقلاب اسلامی ملت ایران هم تحقق همین ارزشها بوده است و هر انسان حق طلب و مسلمان آگاه خود را به این ارزش ها وفادار و مسئول می بیند، عنوان کرد: دانشگاه و حوزه در رفع موانع و هموار کردن مسیر حرکت به سوی اهداف، تولید علوم و فنون لازم و تربیت نیرو برای ایفای شئون و مسئولیت ها باید پیشتاز باشد.

وی ادامه داد: منظور از وحدت این دو مرکز علمی این است که با هم با اعتصام به حبل متین الهی در جهت ارزش های اسلامی با سرعت حرکت کنند و مراد این نیست که حوزه دانشگاه شود و یا دانشگاه حوزه شود و یا هر دو چیز سومی شوند.

حجت الاسلام و المسلمین علیمرادی با اشاره به اینکه جامعه خیرخواه و بشر دوست از جمله ارزش های جامعه اسلامی است، ابراز کرد: جامعه اسلامی خیرخواه نوع بشر است و به بشر نفع می رساند، خدای تعالی در سوره آل عمران آیه ۱۱۰ می فرماید”شما بهترین امّتی بودیدکه به سود انسانها آفریده شده اید. امر به معروف و نهی از منکر می کنید و به خدا ایمان دارید”.

نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری افزود: جامعه اسلامی می خواهد، بزرگترین معروف یعنی توحید ناب اسلامی و همه ارزشهای انسانی در جهان بر پا شود و بزرگترین منکر، سلطه ی شرک آلود مستکبران و همه منکرات و پلیدی ها را برداشته شود؛ امام سجاد علیه اسلام در دعای بیستم صحیفه دعای مکارم الاخلاق این خیر خواهی جهانی و بشر دوستانه را از خداوند درخواست می کند” خدایا برای انسان ها به دست من خیر جاری ساز و با منت گذاری آن را نابود مکن”.

وی جامعه شاهد و نمونه خوبی ها را از دیگر ارزش های جامعه اسلامی دانست و ادامه داد: جامعه اسلامی جامعه وسط است؛ شاهد و حجت بر همه  آحاد بشر و رسول الله حجت بر جامعه اسلامی می باشد؛ جامعه ی اسلامی در قول و عمل، درستی و حقانیت اسلام را به عالم نمایان می سازد؛ در قرآن کریم سوره بقره آیه ۱۴۳ آمده است “شما را، امتی میانه قرار دادیم تا بر مردم گواه باشید و پیامبر هم بر شما گواه باشد”.

حجت الاسلام و المسلمین علیمرادی با بیان اینکه جامعه آراسته به تقوا سومین ارزش جامعه اسلامی است، تصریح کرد: امام سجاد علیه السلام در بخش دیگری از دعای بیستم صحیفه دعای مکارم الاخلاق جلوه های تقوا را در روابط اجتماعی انسان در قالب دعا نشان می دهد.

نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری در پایان قیام امور مردم به قسط و عدل را از دیگر ارزش های جامعه اسلامی دانست و خاطر نشان کرد: یکی از اهداف رسالت رسولان و انزال کتب، قیام امور به قسط و عدل است؛ چنانکه در قرآن کریم سوره حدید آیه ۲۵ آمده است “ما پیامبران خود را با دلایل روشن فرستادیم، و با آنها کتاب آسمانی و میزان (شناساییِ حق از باطل و قوانین عادلانه) نازل کردیم تا مردم قیام به عدالت کنند” و در سوره شوری آیه ۱۵ و سوره اعراف آیه ۲۹ تأکید شده است که به طور خاص رسول خاتم مأمور به عدل میان مردم است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: جامعه اسلامی ارزش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۵۹۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تربیت طلبه، یک کار انبیایی از ناحیه خداوند است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ مدیرحوزه علمیه اصفهان در نشست مدیران مدرسه علمیه حوزه علمیه اصفهان، یکی از چالش‌های پیش روی حوزه‌های علمیه و دیگر مراکز علمی- آموزشی حتی دانشگاه‌ها را جذب جوانان دانست و گفت: بدانید برای خدا می‌خواهید حوزه را اداره کنید و وابسته به جایی نیستید و درصورتیکه تلاش کنید افرادی را جذب دین کنید، با احساس مسئولیت بهتری کار می‌کنید.
آیت الله سید یوسف طباطبایی نژادخطاب به مدیران مدارس علمیه افزود: مدرسه علمیه‌ای در اختیار ما قرار گرفته است و همه می‌خواهیم یک کار را انجام دهیم و آن ترویج دین است، همچنین باید مدنظر داشت این که کشور به روحانیون عالم و باسواد نیاز دارد و ما نیز در گوشه‌ای می‌خواهیم به وظیفه خود عمل کنیم.
نماینده ولی فقیه در استان وامام جمعه اصفهان گفت: یکی از موانع رونق جذب افراد به حوزه‌های علمیه، تسهیل شدن مسیر ورود به دانشگاه‌ها و دریافت مدارک متعدد دانشگاهی با گذشت چهار سال و یا کمتر است که این افزایش ورود به دانشگاه‌های مختلف کشور بدون برنامه بلند مدت و نیازسنجی، برای آینده کشور، احساس نگرانی و خطر فراهم می‌کند.
آیت الله طباطبایی نژاد افزود: مسئله دیگری که بر آن تاکید داریم این است که در سال اول دوره طلبگی بیشتر به مسئله اعتقادی طلاب و آشنایی با قرآن کریم پرداخته شود، به دلیل این که اگر طلبه در طول مسیر از طلبگی انصراف داد علمی آموخته باشد.
عضو خبرگان رهبری، مغتنم شمردن فرصت انسان سازی را در حوزه علمیه امری ضروری بیان کرد و گفت: خداوند توفیق داده که می‌توانید انسان بسازید و این بسیار مهم است، البته سختی نیز دارد و اساتید ملزم هستند درحین تدریس، مسائل اخلاقی را نیز بیان کنند و علاوه بر آن بهتر است از همان سال اول به طلبه گفته شود هفته‌ای یک روایت حفظ کند.

دیگر خبرها

  • هدف از تحمیل بی‌حجابی به جامعه چیست؟
  • وحدت در جامعه اسلامی مهم‌ترین رکن پیشرفت است
  • کعبی، نائب رئیس جامعه مدرسین: نیروی انتظامی تحت هیچ شرایطی نباید از طرح نور عقب نشینی کند
  • تربیت طلبه، یک کار انبیایی از ناحیه خداوند است
  • در سال جهش تولید با مشارکت مردم، نواقص گذشته جامعه کارگری برطرف شود/ نیروی کار و کارگر موتور محرکه اقتصاد کشور است
  • عملکرد فرمانداران و روسای اداره های جهاد کشاورزی فارس
  • اجتماع حمایتی مردم کرمانشاه از اجرای «طرح نور» برگزار شد
  • ما نیازمند معلمان تراز انقلاب هستیم
  • اجتماع حمایتی مردم و بانوان کرمانشاه از اجرای «طرح نور» برگزار شد
  • تلاش برای مهار وکنترل آب‌ها در سیستان و بلوچستان