Web Analytics Made Easy - Statcounter

فعال سیاسی اصلاح طلب با اشاره به طرح اقدام راهبردی برای مقابله با تحریم ها گفت: چگونه ممکن است مجلس طرح به این مهمی را دنبال، دولت را موظف به اجرا کند و قبل از آن هماهنگی صورت نگرفته باشد، این از عجایب کشورداری است.

«احمد حکیمی پور»، فعال سیاسی اصلاح طلب، در گفت و گو با خبرنگار سیاسی برنا، درباره طرح اقدام راهبردی برای مقابله با تحریم ها و تاثیر آن بر نتایج انتخابات گفت: در رفتار اصولگرایان دیده می شود که بحث منافع ملی و آن مسائلی که در سیاست های کلان کشور مطرح است را به رقابت های سیاسی و جناحی خودشان می برند و این موضوع به صلاح کشور نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه مسائلی که با سرنوشت کشور، مصالح و منافع ملی سروکار دارد نباید در رقابت های سیاسی مطرح شود، اظهار کرد: در خصوص این گشایشی که احتمالا با توجه به انتخابات آمریکا در سیاست بین الملل پیش خواهد آمد و اگر فشارها و تنگناهایی که در اثر تحریم ها بر ملت ایران وجود داشت کمتر شود، یک پیروزی برای کشورمان است، بنابراین نباید بگذارند این گشایش در سازوکارهای جناحی و منافع گروهی، از بین برود.

حکیمی پور افزود: این کشمکش ها، مسائلی است که مردم واقعا از آن دلخور و رنجیده خاطر هستند، جریان های سیاسی بهتر است راه ارتباط درست با بدنه جامعه و مطالبات مردم را پیدا کنند و از طریق کار درست سیاسی و تشکیلاتی، مطالبات مردم را نمایندگی کنند.

او، ادامه داد: تلاش کنیم با چهارچوب و سازوکارهای سیاسی و رقابت های سیاسی که از کانال مردم می گذرد، مطالبات مردم و خواسته هایشان را دنبال کنیم و این وظیفه همه جریان های سیاسی است.

این فعال سیاسی اصلاح طلب با اشاره به این مطلب که خراب کردن اعصاب مردم با دعواهای هر روزه به کشور آسیب می زند، تاکید کرد: نباید با جوسازی و جنگ های هر روزه، استرس به جامعه تزریق کرد و دنبال بٌرد سیاسی و حذف، رقیب بود.

او در بخش بعدی از سخنان خود، خاطرنشان کرد: هرکسی حرف خودش را می زند ولی توقع جامعه این است که موضوعات مهم بین قوا مشورت و همدلی لازم صورت بگیرد، یعنی این مسائل را نباید قوای کشور و مسئولان از طریق تریبون، سخنرانی ها، صحبت ها و مصاحبه ها مطرح کنند و پاسخ یکدیگر را بدهند.

حکیمی پور در پایان با اشاره به طرح اقدام راهبردی برای مقابله با تحریم ها افزود: چگونه ممکن است مجلس طرح به این مهمی را دنبال، دولت را موظف به اجرا کند و قبل از آن هماهنگی صورت نگرفته باشد، این از عجایب کشورداری است. دو همسایه، دو همکار در یک اداره و حتی دو نفر که کار مشترک دارند بر سر مسائل با یکدیگر همفکری و مشورت می کنند اما دو قوا که امانت دار مردم هستند، مشورت نمی کنند این چه پیامی برای مردم دارد.3 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۵۹۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه هفتم پیش از پایان مجلس یازدهم به دولت ابلاغ می‌شود

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به هماهنگی‌هایی که بین مجلس و هیئت نظارت مجمع تشخیص بر سر موارد اختلافی در لایحه برنامه هفتم وجود دارد، بررسی این لایحه بدون شک پیش از پایان مجلس یازدهم به اتمام خواهد رسید. - اخبار سیاسی -

حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره آخرین وضعیت بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه در مجلس گفت: در نشست علنی روز سه‌شنبه مجلس شورای اسلامی برخی ایرادات شورای نگهبان به مصوبه مجلس در رابطه با لایحه برنامه هفتم مورد بررسی قرار گرفت. 

کاهش معافیت‌های مالیاتی بودجه برمبنای احکام برنامه هفتم بود

 

وی افزود: در همین رابطه اکثر ایرادات شورای نگهبان به این مصوبه مرتفع شد اما در عین حال نمایندگان بر روی برخی مصوبات خود نیز اصرار کردند که با این اوصاف این بخش از مواد برنامه هفتم برای تعیین تکلیف به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال خواهد شد. 

عضو هیئت رئیسه مجلس در پاسخ به این سوال که با توجه به اینکه در روزهای پایانی مجلس یازدهم قرار داریم، آیا اتمام بررسی لایحه برنامه هفتم در مجلس فعلی میسر خواهد بود، گفت: با توجه به اینکه پیش از این مجلس و هیئت نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام در رابطه با مواد اختلافی با شورای نگهبان هماهنگی‌هایی را با هم داشته‌اند، بدون شک در جلسات باقی مانده از مجلس یازدهم، کار بررسی برنامه هفتم توسعه نیز به پایان خواهد رسید و این قانون برای اجرا به دولت ابلاغ می‌شود. 

به گزارش تسنیم، لایحه برنامه هفتم توسعه 5 ساله کشور با تاخیری دو ساله در تاریخ 28 خرداد سال 1402 توسط رئیس‌جمهور تقدیم مجلس شد که بلافاصله مجلس آن را به دلیل ناقص‌بودن به دولت، بازگرداند و بعد از دو ماه دولت مجددا این لایحه را با اصلاحاتی به مجلس فرستاد و مجلس با وجود درگیر بودن نمایندگان با انتخابات اسفندماه، اواسط آذرماه آن را تصویب و برای نهایی‌شدن به شورای نگهبان ارسال کرد.

شورای نگهبان نیز اواخر دی‌ماه این لایحه را برای رفع ایرادات آن به مجلس برگرداند. در ادامه با توجه در اولویت‌ بودن بررسی و تصویب سند بودجه 1403 در مجلس، روند اصلاح و رفع ایرادات شورای نگهبان در مجلس به تاخیر افتاد و باعث شد که بررسی و تصویب بودجه 1403 بدون تصویب سند بالادستی آن یعنی برنامه هفتم توسعه، انجام شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • محسن رضایی از جلسات با گروه‌های سیاسی دنبال چه هدفی است؟
  • محسن رضایی: سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • محسن رضایی: تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • برنامه هفتم پیش از پایان مجلس یازدهم به دولت ابلاغ می‌شود
  • چرا «مرکز پژوهش‌های مجلس» هم تحمل نمی‌شود؟
  • عضو سنای آمریکا: سنا توافق با عربستان را بدون سازش با اسرائیل تصویب نمی‌کند
  • واکنش محمد مهاجری به دلایل رد صلاحیت روحانی
  • اولویت اصلی مجلس دوازدهم مدیریت بحران گرانی باشد
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها منجر به کاهش حقوق می شود؟+ جزئیات