Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی طی بیانیه ای به مناسبت روز وحدت حوزه و دانشگاه تاکید کرد که در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری «مدظله العالی»، همه توان خود را برای دستیابی به دانشگاه اسلامی، ارتقای کمی و کیفی علوم انسانی و اسلامی، حفظ ارزش‌های اصیل فرهنگی در مقابله با هجوم دشمنان و تحقق وحدت عملی بین دو نهاد حوزه و دانشگاه در راستای رسیدن به آرمان‌های رفیع اسلام و انقلاب، به کار خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشروح این بیانیه به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

وحدت حوزه و دانشگاه یعنی حرکت پا به پای علم و دین. مقام معظم رهبری «مدظله العالی»

بیست و هفتم آذر ماه، سالروز شهادت حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد مفتح از علمای مبارز و انقلابی و شاگردان تاثیرگذار حضرت امام خمینی(ره) و از پیشگامان اندیشه وحدت حوزه و دانشگاه، به دست گروهک تروریستی فرقان در دانشکده الهیات دانشگاه تهران است.

این استاد والامقام نقش بسیار مهمی را در  پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری حضرت امام خمینی(ره) ایفا نمود و اقدامات بسیار اثرگذاری را در راه ایجاد وحدت بین حوزه‌ و دانشگاه و دو جامعه مهم و اندیشه ای روحانی و دانشگاهی انجام داد و  این روز، به دلیل تلاش‌های آن مجاهد کبیر روز وحدت حوزه و دانشگاه نامگذاری شده است.

نگاه عمیق امام خمینی(ره) به مسئله حوزه و دانشگاه، که این دو نهاد را مغز متفکر و نیروی محرکه جامعه می‌دانستند و همچنین تأکیدهای مقام معظم رهبری «مدظله‌العالی»، مبنی بر لزوم ایجاد وحدت و همبستگی بین دانشگاهیان و حوزویان به عنوان دو قشر اندیشمند و فرهیخته جامعه، بی‌شک نشان دهنده این است که وحدت حوزه و دانشگاه یکی از مهم‌ترین و اساسی‌ترین اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی در راستای دستیابی به تمدن بزرگ اسلامی است.

امروزه که دشمنان اسلام و انقلاب از هر طریق ممکن تلاش می‌کنند بذر نفاق و تفرقه را در میان امت اسلامی بکارند و از این راه به اهداف پلید خود دست یابند، قطعاً قشر حوزوی و دانشگاهی به مراتب بیشتر از سایر اقشار جامعه می‌توانند در تحقق وحدت و همدلی در کشور و ایجاد اتحاد در امت اسلامی نقش آفرینی داشته باشند.

توصیه مقام معظم رهبری «مدظله‌العالی» در بیانیه گام دوم انقلاب مبنی بر رشد شعور معنوی و وجدان اخلاقی در جامعه، در کنار اهتمامی که معظم له، به علم و پژوهش داشتند گویای این واقعیت است که تحقق این دو مهم، در سایه اتحاد و تعامل نهاد علم و دین با یکدیگر میسر است، کما اینکه بحمد الله، با گذشت چهار دهه از پیروزی انقلاب اسلامی، شاهد همکاری و هماهنگی میان نخبگان حوزوی و دانشگاهی در عرصه‌های مختلف جامعه هستیم.

شورای عالی انقلاب فرهنگی  که با هدف گسترش و نفوذ فرهنگ اصیل اسلامی در همه شئون جامعه تشکیل شده است، با تدوین و اجرایی‌سازی اسناد مهم و راهبردی مانند سند دانشگاه اسلامی، نقشه مهندسی فرهنگی، نقشه جامع علمی کشور ... و با بهره‌گیری از ظرفیت اندیشمندان حوزوی و دانشگاهی خود، در راستای تحقق مرجعیت و اقتدار علمی نظام جمهوری اسلامی تلاش می‌کند و قطعاً این مرجعیت علمی با بهره‌گیری از ظرفیت نهادهای حوزوی و اسلامی که دغدغه‌های انقلاب را دارند محقق می‌شود.

دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی ضمن گرامیداشت سالروز شهادت دکتر مفتح و روز وحدت حوزه و دانشگاه تاکید می‌کند؛ در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری «مدظله العالی»، همه توان خود را برای دستیابی به دانشگاه اسلامی، ارتقای کمی و کیفی علوم انسانی و اسلامی، حفظ ارزش‌های اصیل فرهنگی در مقابله با هجوم دشمنان و تحقق وحدت عملی بین دو نهاد حوزه و دانشگاه در راستای رسیدن به آرمان‌های رفیع اسلام و انقلاب، به کار خواهد گرفت.

کد خبر 5098126

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری مقام معظم رهبری مقام معظم رهبری گام دوم انقلاب شورای عالی انقلاب فرهنگی وحدت حوزه و دانشگاه شهید مفتح کارشناسی ارشد هفته پژوهش وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون کارشناسی ارشد آموزش مجازی سازمان سنجش دانشگاه ها پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی ارتباط دانشگاه با صنعت علوم انسانی دانشگاه تهران دانشگاه آزاد اسلامی پذیرش بدون آزمون دانشگاه پیام نور وحدت حوزه و دانشگاه حوزوی و دانشگاهی مقام معظم رهبری مدظله العالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۵۹۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، میثم عرب‌زاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان در نشست خبری برگزاری هشتمین همایش ملی فرش ایران که به میزبانی این واحد دانشگاهی برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه می‌تواند نقش اساسی در جهش تولید ایفا کند. دانشگاه آزاد اسلامی کاشان ازلحاظ ورودی در سال جاری با ۳۰ درصد رشد پذیریش دانشجو، مواجه بوده که نسبت به سال‌های اخیر بی‌سابقه است.

وی افزود: اکنون شرایط خوبی در دانشگاه وجود دارد زمانی ۲هزار ۷۰۰ دانشجو در دانشگاه داشتیم اکنون به ۵ هزار و ۵۰۰ نفر رسیده یعنی در چهار سال تعداد دانشجو به دو برابر شده است. تعداد دانش‌آموزان مشغول به تحصیل در دانشگاه در سال‌های قبل، ۸۰۰ بوده که اکنون این آمار به هزار و ۷۰۰ نفر رسیده و دانش‌آموزان این مدارس می‌توانند از کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های دانشگاه آزاد اسلامی کاشان که برای دانشجویان است، برای ارتقای سطح آموزش خود بهره‌گیری کنند. نزدیک به ۸۰۰ معلم، استاد هیئت علمی، حق و تدریس و کارمند در دانشگاه، فعال هستند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان در پاسخ به این سؤال که علت این رشد ۳۰ درصدی دانشجوی دانشگاه، چیست؟ گفت: در این سال‌ها سعی کردیم استادان متخصص و قوی را شناسایی و به دانشگاه دعوت کنیم. برای انتخاب استادان نگاه صرفاً علمی و تخصصی است نگاه تیمی، گروهی، اصلاً جایگاه ندارد.

عرب‌زاده درباره با بیان مشکلات اخیر دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان عنوان کرد: اکنون این واحد دانشگاهی با بازنشستگی گروهی استادان مواجه بوده؛ البته استادان جوان و نخبه در دانشگاه مشغول به تدریس هستند؛ اما زمان می‌برد تا به مانند استادان گذشته باتجربه باشند.

وی جذب برخی استادان متخصص به عرصه صنعت را چالش علمی دانست و بیان کرد: به علت شرایط سخت اقتصادی این استادان زودتر جذب صنعت می‌شوند تا به تربیت نیرو‌های متخصص جوان بپردازند و شرایط اقتصادی جامعه در این امر دخیل است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان با اشاره به برخی از دانشگاه‌ها که هنوز زیرساخت کافی ندارند، تأکید کرد: دانشجو باید در محیط دانشگاه متخصص و عالم شود؛ اما در برخی دانشگاه‌ها حتی زیرساخت‌های دانشگاهی هم مهیا نیست؛ اما با تبلیغات دانشجو، جذب می‌کنند. رشد قارچ گونه دانشگاه، نیاز امروز جامعهٔ علمی نیست؛ بلکه تخصص گرایی، تربیت افراد و نیروی جوان علمی نیاز کشور است. اینکه صرفاً بخواهیم فقط مدرک بگیریم کافی نیست و باعث می‌شود فاصله و یا شکاف عمیق بین دانشگاه و جامعه کار ایجاد شود؛ زیر متخصص تربیت نکرده‌ایم.

وی، دانشگاه آزاد اسلامی کاشان به‌عنوان شانزدهمین دانشگاه آزاد اسلامی کشور و نخستین دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان، دانست و گفت: این دانشگاه دارای سرای فرش ماشینی و سه مرکز تحقیقات و فناوری، شتاب‌دهنده و آزمایشگاه طراحی فرش است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد
  • یادواره شهدا یاد اقتدار و عزت و عظمت است
  • پیام تسلیت رییس دانشگاه تهران در پی درگذشت دانشجوی نخبه
  • دانشگاه آزاد بسیاری از مرز‌های علمی کشور را درنوردیده است
  • خیزش دانشگاهی علیه ظلم در جهان آغاز شده است
  • توان علمی دانشگاه فردوسی مشهد باید به حل مشکلات کمک کند
  • ماده واحده «اصلاح ماده ۴ آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی» ابلاغ شد
  • رئیس جمهور ماده واحده شورای عالی انقلاب فرهنگی را برای اجرا ابلاغ کرد
  • ماده واحده «اصلاح ماده 4 آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی»
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود