Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیر امور شرکت‌ها، مجامع و سرمایه‌گذاری بانک پارسیان از مصوبات و برنامه های این بانک برای رسیدن به بانکی چابک خبر داد و ابراز امیدواری کرد بخش عمده این مصوبات در سال 1400 محقق گردد.
به گزارش خبرگزاری آریا ، محمد ابوالقاسمی- مدیر امورشرکت ها، مجامع و سرمایه گذاری بانک پارسیان با بیان اینکه سـهام بانک با یک روند متعادل رو به مثبت بـوده اسـت، چشـم انداز و بازدهی سهم را برای سهامداران مناسب ارزیابی کرد و گفت: یکی از مهمترین اهداف مدیریت هر مجموعه افزایش حداکثری ثـروت سـهامداران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیریت بانک سعی نموده است با اتخاذ سیاست های مناسب منافع سهامداران در کوتاه مدت و بلند مدت را تامین نماید.
وی با تاکید بر اینکه بانک تمام توان خود را بر فروش املاک مازاد و عرضه سهام شرکت های زیرمجموعه در راستای خروج از بنگاه داری متمرکز نموده است، درباره توفیقات حاصل شده و نتایج آن تصریح کرد: همانگونه که اطلاع دارید مرجع قانونگذار در مواد 16 و 17 قانون رفع موانع تولید بر واگذاری املاک مازاد و همچنین سرمایه‌گذاری در سهام شرکت های خارج از زنجیره بانکداری تاکید نموده است. بانک پارسیان نیز تاکنون در راستای اجرای مواد 16 و 17 قانون رفع موانع تولید اقدامات شایان ذکری انجام داده است.
مدیر امورشرکت ها، مجامع و سرمایه گذاری بانک پارسیان با اشاره به عملکرد بانک در خصوص فروش املاک و دارایی های مازاد در سال جاری گفت: بانک طی هشت ماهه ابتدای سال مالی جاری بالغ بر 24500 میلیارد ریال از املاک مازاد را واگذار نموده است. همچنین در سال 1399 سهام شرکت لیزینگ پارسیان نیز توسط بانک در بازار بورس اوراق بهادار عرضه گردیده و عرضه اولیه سهام شرکت فرآوری معدنی اپال کانی پارس نیز در بورس اوراق بهادار در آستانه انجام است. در همین راستا جهت عرضه عمومی سهام تعدادی دیگر از شرکت های تابعه بانک در بورس نیز اقدامات موثری صورت پذیرفته که در حال طی مراحل قانونی عرضه سهام می باشد.
ابوالقاسمی در خصوص راهکارها و برنامه های بانک درباره افزایش سرمایه خاطرنشان کرد: مهمترین رکن جهت افزایش ظرفیت های بانک، میزان سـرمایه پایه بانک است که با افزایش آن، نسبت کفایت سرمایه بهبود خواهد یافت. از جمله راهکارهای افزایش نسبت کفایت سرمایه، افزایش در حقوق صاحبان سرمایه و بهینه سازی ترکیب دارایی هاست که با توجه به الزامات ابلاغی معاونت محترم نظارتی بانک مرکزی، افزایش سـرمایه بانک به میزان 50 درصد در دسـتور کار قرار گرفته است.
وی افزود: در حال حاضر پس از تصویب گزارش توجیهی افزایش سرمایه توسط هیات مدیره بانک و اخذ گزارش حسابرس و بازرس قانونی جهت اخذ مجوز از نهادهای ناظر اقدام گردیده و امید آن می رود که درسال جاری بخشی از آن تحقق یابد.
مدیر امورشرکت ها، مجامع و سرمایه گذاری بانک پارسیان درباره تمهیدات آن بانک جهت بهبود صورت های مالی و استحکام مالی بانک اظهار کرد: در راستای حفظ منافع بلند مدت سهامداران، پروژه هایی جهت بهبود خدمات قابل ارائه به مشتریان و تبدیل بانک پارسیان به بانکی چابک در هیات مدیره به تصویب رسیده است که امید می رود بخش عمده آنها در سال 1400 محقق گردد.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سهام شرکت شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۶۰۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معامله بلوک «شازند» قانونی است

به گزارش خبرنگار مهر بر اساس قانون، بانک های کشور مکلف به خروج از بنگاه داری هستند، بانک ملی ایران در راستای عمل به قانون و اجرای تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر خروج از بنگاه داری بانک ها اقدام به واگذاری سهام شرکت پتروشیمی شازند به منظوراجرای قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر کرد.

بر اساس اطلاعیه عرضه ای که شرکت زیر مجموعه بانک ملی ایران (سرمایه گذاری گروه توسعه ملی) در جراید، سامانه کدال و سایت شرکت بورس منتشر کرد ۵۱.۳۲ درصد از سهام شرکت پتروشیمی شازند آگهی شد و پس از طی مراحل قانونی به صورت نقدی به پالایش نفت تهران که ۷۰ درصد مالکیت آن در اختیار سهام عدالت است واگذار شد.

اما اخیراً این واگذاری که گام مهمی در راستای خروج از بنگاه داری از سوی یک بانک دولتی بود و عواید آن قطعاً در چرخه کسب و کار محوری بانک ملی ایران به کار گیری خواهد شد درگیر برخی حواشی و جو سازی ها شد. به نقل از برخی منابع شایعاتی در خصوص این واگذاری موفق که از قضا در راستای تکمیل زنجیره ارزش پالایش نفت تهران سرمایه گذاری سودمندی برای این مجموعه است در بازار مطرح شده است.

در خصوص این معامله و حواشی مطرح شده اخیر مهدی زمانی معاون عملیات بازار شرکت بورس تهران به «مهر» این طور توضیح داد و گفت: شرکت سرمایه گذاری گروه توسعه ملی به عنوان مالک ۵۱.۳۲ درصد از پتروشیمی شازند وفق مقررات اقدام به آگهی بلوک «شاراک» مورخ ۵ اسفند ۱۴۰۲ کرد.

براساس اطلاعیه عرضه در تاریخ ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ این بلوک عرضه شد و پالایش نفت تهران پس از احراز شرایط متقاضیان خرید به عنوان خریدار این بلوک اقدام به شرکت در حراج کرده و موفق به خرید این بلوک شد.
این معامله بر اساس قوانین و مقررات ابلاغی از سوی سازمان بورس و اوراق بهادار اجرایی شد و مورد معامله از شرکت سرمایه گذاری گروه توسعه ملی به پالایش نفت تهران فروخته شد.

کد خبر 6094001 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • معامله بلوک «شازند» قانونی است
  • سهام تسلا به دلیل شایعات مربوط به قرارداد چین افزایش یافت
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس رسمی شد(عکس)
  • نامه سرپرست سازمان خصوصی‌سازی به تاج درباره پرسپولیس و استقلال
  • واگذاری شازند کاملاً شفاف و در فرآیندی قانونی بوده است
  • ثروت ایلان ماسک روی دور افزایش افتاد
  • ۲۳ درصد درآمد بودجه از سودِ سهام روی دوش بانک مرکزی
  • نحوه واگذاری سهام ترجیحی پرسپولیس مشخص شد
  • اعلام نحوه واگذاری سهام پرسپولیس ترجیحی به پیشکسوتان
  • اعلام نحوه واگذاری سهام ترجیحی به اعضای باشگاه و پیشکسوتان پرسپولیس