Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-01@17:56:17 GMT

مطالبات پرستاران باید پرداخت شود

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۶۳۲۶۲

مطالبات پرستاران باید پرداخت شود

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی ظهر امروز در دیدار با جمعی از پرستاران استان همدان با بیان اینکه تنها کسی که می‌تواند کار بزرگ پرستاران آن هم در شرایط کنونی را توصیف کند خود آنها هستند، اظهار کرد: حضرت زینب(س) دریای فضائل هستند و هرچه انسان در این دریا فرو رود گوهر می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه یکی از ویژگی‌های این بانوی بزرگ احیاگری و ادامه مسیر سیدالشهدا(ع) است افزود: حضرت زینب سلام الله علیها مسیری که با امام حسین علیه السلام شروع شده بود را ادامه داد.

نماینده ولی فقیه در همدان علاوه بر احیاگری استقامت نیز ایشان از دیگر ویژگی‌هایی این بانوی بزرگ است که امروز می‌توان در جامعه پرستاری  کشور مشاهده کرد، گفت: فضای فعلی جامعه به گونه‌ای نیست مردم بتوانند از نزدیک شاهد ایثار و زحمات کادر درمان به ویژه پرستاران باشند.

وی با تأکید بر اینکه جامعه قدردان کادر درمان است، عنوان کرد: امروز به واسطه کرونا بستری فراهم شد تا تعهد کاری و عشق به هم‌نوع بیش از گذشته در جامعه پرستاری بروز و ظهور پیدا کرده و مردم آن را به چشم خود ببینند.

شعبانی با بیان اینکه مردم استقامت جامعه پرستاری را دیده و قدردان آن هستند، مطرح کرد: مرگ و میرهای فراوان و شرایط سخت کاری شما به گونه‌ای نیست که هر کسی بتواند در این فضا حضور یافته و یا چنین کارهایی را انجام دهد هرچند برخی مسئولین نیز جرأت نمی‌کنند از کنار بیمارستان‌ها عبور کنند.

وی گفت: جامعه پرستاری که غالب زحمات بیمارستان‌ها بر دوش آنهاست با استقامت مثال‌زدنی خود این وظیفه مهم را انجام می‌دهند و از نزدیک استرس بالایی که در جامعه وجود دارد را درک می‌کنند مسئله‌ای که تحمل آن برای جامعه سخت است.

نماینده ولی فقیه در همدان خطاب به پرستاران با بیان اینکه قدر کار خود را بدانید گفت: اگر ما از دور شاهد اتفاقات هستیم جامعه پرستاری کسانی هستند که از نزدیک این موارد را درک کرده و شاهد آن بودند.

وی با تأکید بر اینکه بارها از کادر درمان به واسطه این ایثار و فداکاریشان تشکر کرده ایم و معتقدیم که باید خاطرات آنها مستندنگاری شود، بیان کرد: اگر این خاطرات ثبت و ضبط شوند نسل آینده با دریافت آن می‌تواند این ارزش‌ها را دیده و متوجه شود شما در این بحران چه سختی‌هایی را تحمل کرده‌اید.

شعبانی گفت: شاید در شرایط کنونی جامعه به دلیل مشکلاتی که وجود دارد آنچنان متوجه اهمیت ثبت این تجربیات نشویم اما دو سال بعد وقتی که فرصتی برای تعامل پیدا کنیم آن وقت متوجه می‌شویم که جامعه به بازگو کردن این خاطرات نیاز دارد.

وی با اشاره به اینکه شما پرستاران در خط مقدم مبارزه با کرونا قرار دهید و خطرات فراوانی را دیده‌اید که باید ثبت و ضبط شوند، عنوان کرد: زحمتی که پرستاران می‌کشند چند برابر شغل‌های دیگر مانند پزشکان است با این وجود تفاوت در حقوق و مزایا بین آنها فاحش است که نباید اینگونه باشد.

نماینده ولی فقیه در همدان مطرح کرد: اگرچه چنین مشکلی یک مسئله کشوری است اما من معتقدم باید این قدر این مطالب گفته شود تا این فضا شکلی منصفانه و نزدیک به عدالت پیدا بکند موضوعی که در دیگر اقشار نیز باید لحاظ شود.

وی با تأکید بر اینکه مشکلات پرستاران باید رفع شده و مطالبات آنها پرداخت شود، عنوان کرد: زحمات خالصانه، صادقانه و مجاهدانه شما مدافعان سلامت منافاتی با این ندارد که دولت به وظیفه خود و تعهداتش  نسبت به شما عمل کند.

شعبانی با بیان اینکه برخی مسئولان استان پیگیر رفع مشکلات جامعه پرستاری بودند تصریح کرد: مردم قدر زحمات پرستاران و کادر درمان را می‌دانند و کادر درمان نیز به جایگاه خوبی در جامعه دست پیدا کرده است، هرچند که همه ما وظیفه داریم قدردان آنها بوده و پیگیر حل مشکلات آنها باشیم.

انتهای پیام/ ۳۱۴۰

منبع: فارس

کلیدواژه: کادر درمان پرستاری امام جمعه همدان جامعه پرستاری کادر درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۶۳۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هرساعت اضافه‌کار پرستاران ۲۰۰۰۰ تومان است/احتمال افزایش مبلغ

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد از احتمال افزایش مبلغ اضافه کار پرستاران در سال جاری خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمود محمدزاده شبستری امروز در افتتاحیه هشتاد و دومین اجلاس مدیران پرستاری کشور که با حضور معاون پرستاری وزارت بهداشت و جمعی از مدیران پرستاری دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در مشهد مقدس برگزار شد، با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته برای رفع مسائل صنفی حرفه پرستاری بیان کرد: طی جلسه‌ای که با وزیر بهداشت و اعضای سازمان برنامه و بودجه داشتیم مشکلاتی مانند پایین بودن اضافه‌کار پرستاران را به این سازمان منتقل کرده‌ایم. در حال حاضر اضافه کار پرستاران به طور میانگین در حدود 20 هزار تومان است که مبلغ بسیار پایینی است و ما این مسائل را در سازمان برنامه مطرح کردیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ابراز امیدواری نسبت به رفع مشکلات حوزه پرستاری ادامه داد: استخدام پرستاران جدید، جایگزینی پرستارانی که بازنشسته می‌شوند و افزایش مبلغ اضافه کار پرستاران را با سازمان امور اداری و استخدامی نیز در میان گذاشتیم و پیرو مسائل مطرح شده در این جلسات، احتمالاً میزان اضافه کار پرستاران در سال جاری افزایش خواهد یافت.

تدوین لایحه حمایت از حقوق پرستاران با هدف بهبود معیشت

شبستری گفت: اولین نکته‌ای که درباره مدیریت ما پرستاران وجود دارد این است که باید بدانیم برای چه هدفی وارد این حرفه‌ شده‌ایم. آن‌چه اهمیت دارد این است که خداوند، مردم و کارکنان از عملکردمان رضایت داشته باشند.

وی افزود: در همین راستا میثاق نامه مدیران دانشگاه علوم پزشکی مشهد تدوین و وظایف و اهداف هر مدیر مشخص‌شده تا اثرگذاری و بهره‌وری در عملکرد همکاران افزایش بیشتری داشته باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر اینکه حضور میدانی در بیمارستان‌ها و در میان مردم باعث موفقیت ما در عرصه مدیریت می‌شود، گفت: احصای مشکلات از طریق حضور در بین اقشار مختلف مردم و گروه‌های مختلف شغلی در بیمارستان میسر می‌شود. تاثیرگذاری حضور میدانی مدیران بسیار زیاد است و خلاهای موجود بین مدیران پرستاری و همکاران‌شان یا بیماران را پر می‌کند.

مشکل جذب نیروهای کمک پرستاری

در ادامه این مراسم، محمدصادق معلم‌زاده؛ معاون درمان دانشکده علوم پزشکی تربت جام نیز اظهار کرد: حدود 90 درصد کارکنان حوزه پرستاری در بیمارستان‌ها فعالیت دارند؛ البته ما کمبود شدید پرستار را مانند بسیاری از دانشگاه‌های دیگر داریم و امیدواریم با استخدام نیروهای جدید بتوانیم این کمبود را مرتفع کنیم.

وی افزود: همچنین در بحث نیروهای کمک پرستاری ما ردیف‌های استخدامی نمی‌توانیم داشته باشیم و بنابراین این نیروها به صورت شرکتی و از محل منابع داخلی دانشگاه‌ها جذب می‌شوند و لذا امیدواریم شرایطی مهیا شود تا بتوانیم این نیروها را در قالب دیگری جذب کنیم.

معلم‌زاده ادامه داد: تعرفه پرستاری سال 1402 تا تیرماه پرداخت شده است و در برخی بخش ها مانند دیالیز و اتاق عمل نیز برخی ضرایب نیاز به اصلاح دارد تا احساس بی عدالتی در بین همکاران پرستاری ایجاد نشود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت جام با بیان اینکه یکی از اقدامات خوب در علوم پزشکی تربت جام بحث ایجاد جهش در زمینه انجام جراحی‌های پیوند بود، تصریح کرد: در سال 99 که واحد شناسایی پیوند را در دانشگاه ایجاد کردیم شاخص اهدای عضو صفر بود اما الان به 31.3 رسیده است و تا الان 21 اهدا و 79 عضو پیوندی داشته‌ایم و در کشور رتبه پنجم را بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور کسب کرده‌ایم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پرستاری یک شغل سخت و دشوار است/ ۷۵ درصد پرستاران ایران زن هستند
  • شغل پرستاری ماهیت سخت و دشواری دارد
  • در برخی از حوزه‌های پرستاری پیوست عدالت وجود ندارد
  • پرستاران بیشترین نقش را در زمینه سلامت جامعه دارند
  • تعداد پرستاران زن در ایران، ۷۵درصد بیش از پرستاران مرد است
  • تعداد پرستاران زن در ایران، 75درصد بیش از پرستاران مرد است
  • پرستاران ۳۰ درصد از جمعیت نظام سلامت هستند
  • مشکل کمبود پرستار با جذب نبرو حل نمی‌شود/ معیشت بزرگ‌ترین دلیل مهاجرت پرستاران
  • درخواست جذب سالانه ۱۵۰۰۰ نیروی پرستاری
  • هرساعت اضافه‌کار پرستاران ۲۰۰۰۰ تومان است/احتمال افزایش مبلغ