Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-04-28@19:00:17 GMT

قانون مالیات بر خانه های خالی، در انتظار سامانه

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۶۴۸۳۰

معاون سازمان امور مالیاتی محتوای فعلی سامانه املاک را برای شناسایی دقیق خانه های خالی ناکافی دانست و افزود: با تکمیل اطلاعات، فرایند اخذ مالیات بطور دقیق تر انجام می شود. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،  سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: یکی از دغدغه های مهم مردم که به نمایندگان منتقل می شد، سامان بخشی به بازار مسکن بود و در این زمینه، احتکار مسکن موضوع کلیدی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  طغیانی با اشاره به بازدارنده نبودن قوانین قبلی درباره خانه های خالی، اظهار داشت: مجلس یازدهم برای اصلاح این قوانین اقدام کرد و در این مسیر، دو موضوع خود اظهاری و بازدارندگی جرایم مد نظر قرار گرفت.   سخنگوی کمیسیون اقتصادی با بیان اینکه یکی از فواید این قانون، شناسایی محل زندگی مردم و ایجاد یک بانک اطلاعاتی کامل است، افزود: همچنین افزایش پلکانی مالیات بطور سالانه می تواند بازدارندگی در راه احتکار خانه ایجاد کند.   وی اضافه کرد: مالیات دستگاه های دولتی که اقدام به خالی نگه داشتن خانه کنند، دو برابر محاسبه می شود.   طغیانی درباره وضعیت فعلی سامانه املاک و قانون اخذ مالیات از خانه های خالی نیز گفت: از زمانی که سامانه به مردم معرفی می شود، ردم باید در 2 ماه بتوانند نسبت به خوداظهاری اقدام کنند.   وی افزود: در مجموع در مدت 5 ماه ما باید اطلاعات خانه ها را داشته باشیم و اگر خانه ای ثبت نشده باشد، خالی محسوب می شود.   علیزاده، معاون سازمان امور مالیاتی نیز، درباره ماده 54 مکرر اظهار داشت: مالیات گیری فقط بازده اجرایی این قانون است اما با روند در نظر گرفته شده، باید به سمتی برویم که مالکان، خانه ها را خالی نگه ندارند.   وی تصریح کرد که قانون جدید، ضمانت اجرایی دارد و مالکان سعی می کنند که خانه های خود را خالی نگه ندارند.   معاون سازمان امور مالیاتی گفت: در قانون جدید، مواردی اضافه شده تا بر مبنای آن دستگاه ها و آحاد مردم نسبت به ثبت اطلاعات املاک و مستغلات خود اقدام کنند.   علیزاده افزود: در این صورت، این سامانه حاوی اطلاعات دقیقی از واحدهای مسکونی می شود و با استفاده از آن، قانون اخذ مالیات قابل اجرا می شود.   وی تصریح کرد: طبق قانون، باید خروجی سامانه املاک بطور دقیق خانه های خالی را مشخص کند تا سازمان امور مالیاتی نسبت به اخذ مالیات اقدام کند اما ما معتقدیم که این سامانه هنوز محتوای کاملی ندارد و نمی توان تشخیص دقیق و درستی درباره خالی بودن خانه ها داشت.   نوروزی، کارشناس بازار مسکن نیز گفت: طبق مطالعات و سرشماری سال 95 حدود 2 میلیون و 500 هزار واحد مسکونی خالی در کشور وجود دارد و یکی از راه های سامان بخشی به بازار مسکن، ارائه همین خانه های خالی است.   وی افزود: این قانون باید از سال 95 اجرا می شد و سامانه املاک راه اندازی می شد اما به بهانه های مختلف انجام نشد.   نوروزی تصریح کرد: قانون جدید ابهام ها را رفع کرده و با اجرای آن از افزایش قیمت مسکن جلوگیری می شود.   وی گفت: یکی از نکات مهم این قانون جدید این است که برای کسانی که بیش از 5 خانه دارند، رقم مالیات دو برابر می شود و همین امر مالکان را مجبور به عرضه خانه ها به بازار می کند. کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: سازمان امور مالیاتی خانه های خالی سامانه املاک اخذ مالیات قانون جدید خانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۶۴۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان بهره مندی از تسهیلات تبصره ۱۰۰ سه برابر شد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از سازمان مالیاتی کشور، سید محمد هادی سبحانیان رییس کل سازمان امور مالیاتی کشور اعلام کرد: در اجرای  قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور به منظور تکریم مودیان و اجرای عدالت مالیاتی، تمامی صاحبان مشاغلی که مجموع فروش خالص کالا و ارایه خدمات آن‌ها در سال ۱۴۰۲ حداکثر صد و پنجاه برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) قانون مالیات‏های مستقیم یعنی مبلغ ۱۸ میلیارد تومان بوده و فرم مالیات مقطوع برای آن‏ها در درگاه خدمات الکترونیک سازمان بارگذاری می‌شود، مشمول مقررات این تسهیلات می‌باشند.

گفتنی است صاحبان مشاغلی که از تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌ها استفاده می‌کنند، از مزایای عدم مراجعه به ادارات و قرار گرفتن در فرایند طولانی تشخیص و رسیدگی، عدم نیاز به نگهداری اسناد و مدارک و دفاتر، امکان تقسیط مالیات در بازه‌های زمانی بیشتر و عدم نیاز به تکمیل جداول درآمد و هزینه (اظهارنامه) برخوردار می‌شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • میزان بهره مندی از تسهیلات تبصره ۱۰۰ سه برابر شد
  • چه کسانی از پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه معاف شدند؟
  • موعد پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه تعیین شد
  • شروط مجلس برای معافیت مالیات بر سرمایه در انتقال املاک
  • اشخاص غیرتجاری مشمول معافیت از مالیات بر عایدی سرمایه شدند
  • شروط معافیت از مالیات بر عایدی سرمایه در انتقال املاک تعیین شد
  • مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی فقط یک درصد را شامل می‌شود
  • قانون جدید مالیات؛ زمینه ساز کتمان معاملات
  • بزرگداشت اکبر زنجان پور و دو جای خالی
  • تمرکز بر افزایش جذابیت تولید با کاهش مالیات در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم