Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از  رویترز کارل گوستاو شانزدهم که پسر و عروسش در ماه گذشته آزمایش کرونای مثبت پیدا کردند، از سخنرانی ویژه سلطنتی به مناسبت کریسمس در تلویزیون استفاده کرد تا در مداخله‌ای نادر از جانب پادشاه که وظایفش عمدتا تشریفاتی است، بر تاثیر فزاینده ویروس بر مردم این کشور تاکید کند.

سوئد بر خلاف اغلب کشورهای دیگر از تعطیلی گسترده و اجباری کردن ماسک زدن خودداری کرده و مدارس، رستوران‌ها و کسب‌وکارها را عمدتا باز نگهداشته است، و بر فاصله‌گیری اجتماعی داوطلبانه مردم و توصیه‌های بهداشتی برای کند کردن انتشار ویروس تکیه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک کمیسیون رسمی روز سه‌شنبه در سوئد اعلام کرد نقصان‌های سیستمی در آسایشگاه‌های سالمندان به علاوه اقدامات ناکافی دولت‌ و سازمان‌های مربوط به میزان به خصوص بالای مرگ و میر در خانه‌های سالمندان انجامیده است.

پادشاه سوئد در بخشی از سخنانش که روز چهارشنبه بوسیله تلویزیون سوئد منتشر شد، گفت: «به باور من، ما شکست خورده‌ایم.»

او گفت: «ما شمار بزرگ از مرگ‌ها را داریم و این وضعیت وحشتناک است. این وضعیت این همه رنج را باعث شده است.»

سوئد بیش از ۷۸۰۰ مرگ ناشی از کووید-۱۹ ثبت کرده است که میزان بسیار بالاتر مرگ سرانه نسبت به کشورهای همسایه‌اش در منطقه اسکاندیناوی، اما کمتر از انگلیس، ایتالیا، اسپانیا یا فرانسه است که همه آنها شیوه تعطیل‌کردن‌های گسترده را انتخاب کردند.

پادشاه ۷۴ ساله سوئد قدرت رسمی سیاسی ندارد و ندرتا درباره امور جاری و سیاسی اظهارنظر می‌کند، اما در طول شیوع کرونا برای روحیه دادن به مردم خطاب به آنها سخن گفته است.

پاسخ دولت سوئد به همه‌گیری کرونا در بهار مورد حمایت گسترده مردم بود که در حالی‌که اغلب کشورهای اروپایی در قرنطینه سراسری بودند، زندگی کم‌وبیش عادی را می‌گذراندند.

اما میزان مرگ‌های فزاینده به خصوص در میان سالمندان ساکن آسایشگاه‌ها به انتقاد گسترده از دولت دامن زد.

یک نظرسنجی که نتایج ان روز پنجشنبه منتشر شد، نشان داد حدود یک سوم سوئدی‌ها میزان بالای اعتماد به مدیریت همه‌گیری بوسیله دولت دارند، در حالیکه این رقم در ماه مارس در اوائل بهار ۴۲ درصد بود و پس از  فروکش شیوع کرونا در تابستان تا ۵۶ درصد اوج گرفته بود.

کد خبر 573548 برچسب‌ها كروناويروس سوئد

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس سوئد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۶۶۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: باید برای رفع این مشکل اقدامی عاجل کنیم. متاسفانه خودروهای ما در هر ۱۰۰ کیلومتر ۱۲ لیتر بنزین می سوزانند که این میزان ۲ تا ۳ برابر بیشتر از میانگین جهانی است. - اخبار سیاسی -

غلامرضا شریعتی عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره علت بروز ناترازی بنزین در کشور و راه حل هایی که می توان برای برون رفت از این شرایط به کار برد، اظهار داشت:  مشکل اصلی ما این است که خودروهای تولید داخل مصرف بسیار بالایی از بنزین دارند و این امر باعث بروز معضل ناترازی بنزین شده است.

واردات خودروهای کارکرده منتظر مصوبه دولت

وی ادامه داد: دولت باید خودروسازان را مجبور کند که در تولیدات خود اصلاحاتی انجام دهند و خودروهای با کیفیت تولید کنند، اما متاسفانه خودروسازان به دنبال اصلاح تولیدات خود و تولید خودروهای با کیفیت نیستند.

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: ما معتقدیم که بهترین راه کار برای بهبود ناوگان حمل و حمل در کشور در این شرایط که خودروسازان زیر بار اصلاح تولیدات خود نمی روند واردات خودروهای خارجی است.

شریعتی تصریح کرد: در حال حاضر سرمایه ملی کشور را به خاطر حمایت از خودروسازان داخلی از بین می بریم، امسال مجبوریم به میزان زیادی واردات بنزین انجام دهیم و این به معنای کسری بودجه بیشتر است.

وی با بیان اینکه مصرف بالای بنزین در خودروهای تولید داخل در ردیف اول متهمان ناترازی بنزین است، بیان داشت:  باید برای رفع این مشکل اقدامی عاجل کنیم. متاسفانه خودروهای ما در هر 100 کیلومتر 12 لیتر بنزین می سوزانند که این میزان 2 تا 3 برابر بیشتر از میانگین جهانی است.

شریعتی با تاکید بر اینکه باید از سرمایه ملی خودمان حفاظت کنیم، ادامه داد: علاوه بر بی‌کیفیتی خودروها، حجم بالایی از خودروهای فرسوده در سطح شهر در حال تردد هستند که این امر هم بر استفاده بیشتر از بنزین افزوده است.

عضو کمیسیون عمران بیان کرد: باید برای برون رفت از این شرایط اقدام به متنوع سازی سبد سوخت نیز بکنیم و از خودروهای برقی و هیبریدی هم در چرخه استفاده کنیم تا میزان  خودروهای استفاده کننده از بنزین کاهش پیدا کنند. همچنین ما باید به سمت استفاده از خودروهای دوگانه سوز  مثل سی ان جی و ال پی جی هم حرکت کنیم و به این وسیله از میزان مصرف بنزین در کشور بکاهیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ملکه اردن آمریکا را محکوم کرد/ زندگی ما بی‌ارزش است/ غزه نمونه‌ای از فروپاشی استانداردهای جهانی است
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • صداقت با مردم می‌تواند اعتماد به دولت را افزایش دهد
  • فوری | واریزی مددجویان تحت پوشش ۳ برابر شد
  • مقامات صهیونیست: اسرائیل در جنگ غزه به بن‌بست خورده است
  • دلیل شکست اینتر در سری آ بعد از یک سال
  • مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است
  • توصیه تاریخی پادشاه عربستان به صدام حسین درباره جنگ با ایرانی‌ها (فیلم)
  • رئیس انجمن جامعه شناسی ایران: پروژه یکدست‌سازی همه جا شکست خورده است/ هر روز شکاف‌های عمیق‌تری بین ایدئولوژی حاکمیت با مردم می‌بینیم/ گروه‌های مختلف مردم به همدیگر احترام می‌گذارند
  • داغ مستاجرها تازه می شود؛ اجاره هایی که چند برابر می شود/ طنز حق مسکن ۹۰۰ تومانی کارگران!