Web Analytics Made Easy - Statcounter

امید طهماسبی‌زاده روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این راستا از ابتدای امسال تاکنون با تخریب هزار قطعه باغ ویلای فاقد مجوز که در مراحل مختلف ساخت قرار داشتند از ۳۵۰ هکتار زمین کشاورزی در این شهر رفع  تصرف شده است.

وی ادامه داد: این کلانشهر در برخورد با متخلفان و شناسایی و قلع و قمع بناهاب فاقد مجوز رتبه اول خراسان رضوی را دارد و در این زمینه هیچ گاه تعطیلی در کار نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس اداره جهاد کشاورزی مشهد گفت: با توجه به حساسیت‌های ویژه در شهرستان مشهد و هماهنگی با مسوولان امنیتی و همراهی خوب کمیته صیانت از حقوق مردم و شورای حفظ حقوق بیت‌المال مشکلی در اجرای قلع و قمع ساخت و سازهای غیرمجاز نداریم.

وی افزود: بر اساس تصاویر ماهواره‌ای دریافتی پیش‌بینی می‌شود بین پنج تا ۱۰ درصد از ۹۲ هزار هکتار زمین‌های کشاورزی شهرستان مشهد دچار تغییر کاربری غیرمجاز شده است.

طهماسبی زاده با اشاره به خسارات وارده ناشی از تغییر کاربری غیرمجاز زمینهای کشاورزی ادامه داد: طبق ماده سه قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغها علاوه بر جزای نقدی از یک تا سه برابر بهای زمین زراعی و باغ‌ها به قیمت روز برای متخلفان، در صورت تکرار جرم مجازات حبس از یک تا ۶ ماه نیز در نظر گرفته می‌شود.

وی با بیان اینکه برخی افراد سودجو و دلال با قطعه بندی و فروش زمینهای کشاورزی و اعلام وجود مجوز ساخت و ساز اقدام به فروش زمین به مردم می‌کنند، گفت: در تمامی این اقدام های خلاف قانون، سودجویان از کم اطلاعی خریداران سوء استفاده کرده و با وعده دروغ ایجاد جاده آسفالته و رساندن انشعابات آب، برق و دیگر خدمات طوری وانمود می‌کنند که دیوارکشی و ایجاد بنا و ساختن باغ ویلا در منطقه هیچ ممنوعیتی ندارد.

هر هکتار زمین کشاورزی که برای رفع تصرف آن اقدام می‌شود غذای ۲۰ نفر را به طور مداوم و مستمر تأمین می‌کند و اگر این تغییرکاربریها همچنان ادامه یابد و با آن برخورد نشود، مردم در تأمین گندم، جـو و دیگر محصولات کشاورزی دچار مشکل خواهند شد.

هم اکنون بیش از ۹۲ هزار هکتار اراضی کشاورزی در شهرستان مشهد زیر پوشش نظارتی جهاد کشاورزی این شهرستان است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی مشهد تغییر کاربری اراضی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی مشهد تغییر کاربری اراضی وزارت جهاد کشاورزی مشهد تغییر کاربری اراضی اخبار کنکور تغییر کاربری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۶۹۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول

مدیر جهاد کشاورزی دزفول گفت: حدود ۱۳ هزار تن سیر از ۵۳۵ هکتار از اراضی زراعی این شهرستان برداشت شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دزفول، بهروز قمرزاده با اشاره به پایان برداشت سیر در این شهرستان بیان کرد: 535 هکتار از زمین های کشاورزی دزفول در سال زراعی 1403- 1402 به کشت سیر اختصاص یافت.

وی با اشاره به کیفیت بالای سیر تولیدی دزفول افزود: کیفیت بالای سیر تولیدی این شهرستان باعث شده تا علاوه بر مصرف این محصول در دزفول و خوزستان و سایر استان‏های کشور، در صورت فراهم بودن شرایط، به کشورهای حاشیه خلیج فارس و روسیه نیز صادر می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی دزفول گفت: به منظور ارتقای سطح کیفی سیر تولیدی دزفول و کمک به بازاریابی فروش این محصول، علاوه بر برگزاری دوره‌های آموزشی و ارایه توصیه‌های فنی برای تنظیم بازار فروش سیر تولیدی این شهرستان اقدام شده است.

به گزارش تسنیم، برداشت سیر در این شهرستان همه ساله از اوایل اسفند ماه آغاز و تا اوایل اردیبهشت به پایان می رسد.

سال گذشته زراعی 9 هزار تن سیر از 370 هکتار از مزارع دزفول برداشت شد که امسال این میزان چهارهزار تن افزایش یافت.سطح زیر کشت اراضی کشاورزی شهرستان دزفول 90 هزار هکتار است که 65 هزار هکتار از این مساحت مربوط به کشت آبی و 25 هزار هکتار کشت دیم است.

هم‌اکنون 126 محصول شامل 63 نوع محصول کشاورزی و 43 نوع گل و گیاه زینتی در دزفول تولید می‌شود که نشان دهنده ظرفیت بالای کشاورزی در این شهرستان است. سالانه بالغ بر 2.5 تا سه میلیون تن انواع محصولات کشاورزی در دزفول تولید می‌شود 

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • ۲۰۰۰ هکتار زمین برای شهرهای مولد کشاورزی استان بوشهر مصوب شد
  • جلوگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار از اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • ۸۴۲ هکتار از اراضی ملی به شهرک‌های صنعتی و کشاورزی واگذار شد
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • پیشگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • برخورد با متخلفین تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی در مهریز
  • آغاز برداشت گندم از سطح سه هزار و ۵۰۰ هکتار از زمین‌های زراعی شهرستان بمپور
  • شناسایی سه هزار مورد تغییر کاربری اراضی کشاورزی در آذربایجان‌غربی
  • 39 تغییر کاربری غیر مجاز در ساری قلع و قمع شد
  • ۳۹ تغییر کاربری غیر مجاز در ساری قلع و قمع شد