Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-28@21:35:40 GMT

قطع آب آشامیدنی حسکه جنایت جنگی است

تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۶۹۴۷۲

قطع آب آشامیدنی حسکه جنایت جنگی است

«حسام الدین آلا» نماینده دائمی سوریه در دفتر سازمان ملل در ژنو، قطع آب آشامیدنی حسکه و مناطق اطراف آن از سوی ترکیه و شبه نظامیان وابسته به آن را جنایت جنگی و ناقض مفاد قوانین بین المللی حقوق بشر دانست.

 آلا روز پنجشنبه گفت: نیروهای اشغالگر ترکیه بار دیگر ایستگاه پمپاژ آب «علوک» را که منبع اصلی تأمین آب آشامیدنی  بیش از یک میلیون نفر در شهر حسکه و مناطق مسکونی مجاور آن است از ۳۰ نوامبر (۱۰ آذر) قطع کرده اند و این شهر همچنان از نبود آب آشامیدنی رنج می برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد که این اقدام در چارچوب روشهای هدفمند ترکیه با هدف اخراج شهروندان سوری از مناطق تحت اشغال این رژیم است تا تغییرات جمعیتی متناسب با اهداف توسعه طلبانه و استعماری خود را بدون در نظر گرفتن نیازهای بشردوستانه ساکنان آن مناطق اعمال کند.

آلا تصریح کرد: دسترسی به آب آشامیدنی حق اساسی هر شخص است و همه کشورها باید آن را بپذیرند به ویژه اینکه اکنون نیز با چالش های مرتبط با شیوع کووید-۱۹ مواجه هستیم و تشدید تلاش ها و روش ها برای تأمین خدمات بهداشت عمومی ضروری است.

نماینده دائمی سوریه در  سازمان ملل با بیان اینکه نیروهای اشغالگر ترکیه محدودیت های شدیدی را علیه مردم این منطقه اعمال کرده و آنها را از معیشت خود محروم می کنند، افزود: این اقدامات با تعهدات مربوط به اجتناب از اقداماتی که منجر به توقف خودسرانه تأمین آب یا آلودگی آب یا انکار استفاده از آن به عنوان ابزاری برای دستیابی به اهداف سیاسی، نظامی و اقتصادی می شود، مطابقت ندارد و این همان کاری است که رژیم ترکیه مستقیماً یا از طریق سازمان های تروریستی مرتبط با آن انجام می دهد.

آلا از گزارشگر ویژه سازمان ملل در مورد حق استفاده از آب آشامیدنی سالم و سرویس های بهداشتی خواست تا به نظارت بر این خصومت های مکرر نیروهای اشغالگر ترکیه علیه مردم سوریه و پیامدهای فاجعه بار آنها ادامه دهد و این رژیم را به رعایت قوانین حقوق بین الملل و اتصال آب و جلوگیری از تکرار چنینی جنایاتی ملزم کند.

نیروهای اشغالگر ترکیه که در حومه شهر راس العین سوریه مستقر شده اند، بارها جریان آب ایستگاه پمپاژ آب «علوک» را قطع کرده و جان حدود یک میلیون شهروند ساکن در شهر حسکه و اطراف آن و حومه غربی این استان را تهدید می کنند.

مردم شهر الحسکه سوریه دیروز پنجشنبه  علیه اشغالگری ترکیه و سکوت جامعه جهانی در قبال جرایم آنکارا تجمع اعتراضی برگزار کردند و خواستار اقدامات بین المللی برای جلوگیری از اجرای نقشه‌های پلید آنها در منطقه شدند.ایرنا 


 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: نیروهای اشغالگر ترکیه آب آشامیدنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۶۹۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یورش شهرک‌نشینان به آرامگاه حضرت یوسف (ع)/ محدودیت‌ها در قدس اشغالی برای نمازگزاران

درگیری بین جوانان و نیروهای اشغالگر صهیونیست در بامداد روز جمعه در شرق شهر نابلس در شمال کرانه باختری اشغالی در حالی روی داد که آنها در حال تامین امنیت شهرک نشینان برای هجومشان به مقبره حضرت یوسف (ع) به مناسبت عید پسح یهودی بودند.

به گزارش ایسنا، شاهدان عینی گفتند: نیروهای بزرگی از ارتش اشغالگر به منطقه شرقی نابلس هجوم بردند تا از ورود شهرک نشینان به آرامگاه یوسف (ع) محافظت کنند.

آنها تاکید کردند که درگیری بین ده‌ها شهروند و ارتش رخ داد که در آن ارتش از گلوله‌های واقعی و بمب‌های گازی استفاده کرد.

به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین، نیروهای اشغالگر به تعدادی از محله‌های شرقی نابلس نیز یورش بردند و قبل از عقب نشینی، خانه‌ها را تفتیش کردند.

خبرنگار الجزیره نیز گفت: ارتش اشغالگر به اردوگاه بلاطه در شهر نابلس یورش برد و خانه‌ای را محاصره کرد.

منابع محلی از زخمی شدن یک جوان فلسطینی در درگیری‌های مسلحانه پس از هجوم به این شهر خبر دادند.

«آرامگاه حضرت یوسف (ع)» در ضلع شرقی نابلس واقع است که تحت کنترل فلسطینیان است و شهرک نشینان ادعا می‌کنند که از زمان اشغال کرانه باختری توسط اسرائیل در سال ۱۹۶۷، این مکان مقدس برای آنها است.

همچنین از سوی دیگر، نیروهای رژیم صهیونیستی با تشدید اقدامات خود در ورودی مسجد الاقصی و شهر قدیمی قدس اشغالی، ورود نمازگزاران به مسجد الاقصی را در بامداد روز جمعه محدود کردند.

منابع محلی گزارش دادند که نیروهای اشغالگر از ورود ده‌ها جوان بیت المقدس و فلسطینی‌هایی از داخل اراضی اشغال شده در سال ۱۹۴۸ برای اقامه نماز صبح به مسجد الاقصی جلوگیری کردند.

هزاران نمازگزار با وجود محدودیت‌های صهیونیست‌ها توانستند خود را به مسجد الاقصی برسانند و در نمازخانه‌ها و صحن‌های آن نماز صبح را بخوانند و تا نماز جمعه در آنجا بمانند.

ده‌ها مرد و زن تبعیدی مستقر در مسجدالاقصی، علی‌رغم تهدیدها و محدودیت‌های اشغالگران، نماز صبح را در مجاورت مسجد الاقصی و در خیابان‌های شهر قدیمی در نزدیک‌ترین نقطه‌ای که می‌توانستند به جا آوردند.

همزمان با جشن موسوم به «پسح عبری» در چهارمین روز متوالی، نیروهای اشغالگر همچنان شهر اشغالی قدس را به پادگان نظامی تبدیل کرده‌اند.

نیروهای اشغالگر به شدت در شهر قدیمی قدس مستقر شده‌اند و ادعا می‌کنند که جشن‌های شهرک نشینانی را که در روزهای گذشته یورش‌های تحریک آمیز انجام داده‌اند، تامین می‌کنند.

روز پنج شنبه بیش از ۱۶۷۹ شهرک نشین تحت حفاظت شدید امنیتی نیروهای اشغالگر به مسجد الاقصی هجوم بردند و در آنجا مراسم تلمودی برگزار کردند و نیروهای اشغالگر از حضور ساکنان و نمازگزاران در محل جلوگیری کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اعلام وضعیت قرمز و وخیم جنگی در جبهه شرقی اوکراین
  • گمانه‌زنی تایمز درباره بازداشت سران تل‌آویو به اتهام جنایت جنگی
  • نیروهای فلسطینی، عناصر اشغالگر را در «طولکرم» هدف قرار دادند
  • یورش شهرک‌نشینان به آرامگاه حضرت یوسف (ع)
  • ۴۵ هزار فلسطینی نماز جمعه را در مسجد الاقصی اقامه کردند
  • اقدامات آمریکا در دهه‌های اخیر نمایشگاهی از جنایات جنگی است
  • موج نفرت از جنایت‌های رژیم غاصب صهیونیستی در حال گسترش است
  • حمله به مقر صلیب سرخ در غزه/ مقرهای فرماندهی و جاسوسی اشغالگران هدف حملات مقاومت
  • یورش شهرک‌نشینان به آرامگاه حضرت یوسف (ع)/ محدودیت‌ها در قدس اشغالی برای نمازگزاران
  • ارسال تجهیزات و نیروهای کمکی به پایگاه‌های اشغالگران آمریکایی در سوریه