Web Analytics Made Easy - Statcounter

رفع مشکل آب ناحیه صنعتی سوران سیستان و بلوچستان مورد بررسی قرار گرفت

به گزارش خبرگزاری شبستان از زاهدان، «علیرضا راشکی» اظهار داشت: در نشست با فرماندار منطقه سیب و سوران راه های برون رفت از مشکل آب ناحیه صنعتی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و قرار شد با پیگیری مجدانه این موضوع مرتفع شود.

 

وی افزود: علاوه بر این بر اساس مطالعات صورت گرفته در خصوص ظرفیتهای منطقه سوران و باغات خرما و تنوع این محصول در منطقه مذکور  و همچنین آغاز کار طرح خوشه کسب و کار خرمای سراوان پیشنهاد داده شد که فرمانداری سوران بسته ها و مشوق های سرمایه گذاری در خصوص جذب سرمایه گذار در زمینه بسته بندی خرما ،فرآوری خرما و تولید الکل از خرما را در دستور کار خود قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رییس هیات مدیره شرکت شهرکهای صنعتی سیستان و بلوچستان یاد آور شد: در خصوص  استقرار واحد های تولیدی گیاهان دارویی ، محصولات فراوری شده از مرغ  و  ساخت تانکرهای آب نیز پیشنهاداتی ارایه شد و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
مهندس راشکی خاطر نشان کرد:ناحیه صنعتی سوران با گستره 45 هکتار و فاز عملیاتی 41 هکتار که در کیلومتر 30 سراوان سوران واقع شده است یکی از ظرفیتهای صنعتی خوب در این منطقه به شمار می رود.
وی اضافه کرد: هم اکنون تعداد 52 فقره قرار داد با سرمایه گذاران و کار آفرینان برای ایجاد واحد تولیدی در این ناحیه صنعتی منعقد شده است.
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی سیستان و بلوچستان بیان کرد: تعداد 20 واحد تولیدی نیز با سرمایه گذاری 137 میلیارد ریال و ظرفیت اشتغال 176 نفر بر اساس پروانه بهره برداری در این ناحیه صنعتی بهره برداری شده است که 9 واحد مربوط به صنایع فلزی ، 5 واحد صنایع غذایی و آشامیدنی ،3 واحد تولیدی کانی غیر فلزی و یک واحد در دسته صنایع سلولزی قرار دارد.

پایان پیام/291

منبع: شبستان

کلیدواژه: شرکت شهرکهای صنعتی سرمایه گذاران واحد تولیدی سیستان و بلوچستان ناحیه صنعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۷۰۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی

جعفر فرشچی‌طوسی دراین‌باره گفت: این میزان سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان برای ۲۱۸ نفر به صورت مستقیم شغل ایجاد کرده است.

وی ادامه داد: محل ساخت و فعالیت این واحد‌های تولیدی شهرک‌های صنعتی " چناران، کاویان فریمان، قوچان ۲، خیام، چرمشهر و تایباد" در نقاط مختلف جغرافیای خراسان رضوی است.

فرشچی‌طوسی با اشاره به شعار سال که رهبر معظم انقلاب اسلامی، بر جهش تولید با مشارکت مردم تأکید نموده‌اند، عنوان کرد: تمایل سرمایه‌گذاران خارجی برای سرمایه‌گذاری در خراسان‌رضوی نسبت به سالیان قبل افزایش یافته و این ظرفیت‌های اقتصادی استان باعث شده است که مراودات تجاری از سوی کشور‌های همسایه بیشتر شود و تاجران آن کشور‌ها در ایران سرمایه‌گذاری بیشتری کنند.

رئیس هیئت‌مدیره شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان‌رضوی اضافه کرد: تاکنون سرمایه‌‎گذاران خارجی از کشور‌های افغانستان، امارات متحده عربی و کویت، استقبال خوبی از طرح‌های صنعتی و اقتصادی در استان داشته و با امنیت خاطر سرمایه‌گذاری کرده‌اند.

وی در پایان تصریح کرد: وجود واحد‌های صنعتی دانش‌بنیان و صادرات‌گرا و نیز نوع کیفیت کالا‌های تولیدی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی باعث ایجاد فضای رقابتی میان سرمایه‌گذاران شده که بازاریابی محصولات توسط شرکت‌های مدیریت صادرات در کشور‌های مختلف می‌تواند هزینه‌های بخش تولید را کاهش دهد و بستر گسترده‌تری را برای ورود محصولات داخلی خراسان‌رضوی به بازار‌های بین‌المللی فراهم کند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • کمبود روزانه ۲۰۰ واحد خونی در سیستان و بلوچستان
  • جوجه ریزی در واحدهای مرغداری به ۲ میلیون و ۸۶۶ هزار و ۸۷۰ قطعه رسید
  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • شهرک صنعتی زرند بازگشایی شد
  • صدور پروانه بهره‌برداری برای بیش از ۲۰۰۰ طرح سرمایه‌گذاری سیستان و بلوچستان
  • سیستان و بلوچستان توانمند در استقرار صنایع نیروگاهی
  • احداث نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی مشکل کمبود برق را حل می‌کند
  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل